Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by pandicorn. 2014. október 19. 1 hozzászólás
 

Vajon miért költik mások (szerintem) teljesen felesleges dolgokra a pénzüket (jobbik esetben) vagy a szüleik pénzét?

Pár évvel ezelőtt, amikor még a Call of Duty 2-vel játszottam akkor is értek meglepetések. Szívesen megosztok veletek egy kis sztorit. Sok ismerőst szereztem bátyám révén, aki szintén játszott a CoD 2 és 4 játékokkal egyaránt. Több csapatban is megfordult, így én is több emberrel kötöttem ismeretséget. Egyik délután nevetve jött le a gép elől és meglepődve kérdeztem, hogy mi is olyan vicces - általában ragelni szokott. Egy testvérpár lány és fiú voltak a csapattársai és mesélte neki a lány, hogy a testvére karácsonyra csalást kért, amit természetesen nem így fogalmazott meg a srác - a szülei nem értették és azt mondták, hogy csak akkor, hogyha a lány is használni fogja. Nos, nem is emlékszem már tisztán mi lett a vita vége, viszont az biztos, hogy a lány velem együtt ellenzi mindenféle csalás használatát.

A minap négy sráccal mentem el cw-t játszani, természetesen ugyanúgy kezdődött, mint az összes többi. Aztán kezdődött az, hogy milyen béna csapat van ellenünk, verjük már őket 16:0-ba, a jó édesanyját és sorolhatnám a szebbnél szebb jelzőket. "Kapcsold be!" "Kapcsold be te is!" A srác szívritmuszavar nélkül bekapcsolta és nevetett, hogy mennyire nem örül az enemy.. Ahogy befejeződött a bemelegítés én éreztem magamat rosszul, mert csalókkal játszom. Természetesen az enemy team lelépett ezzel a mondattal: "Remélem találtok majd olyan csapatot, aki kiáll ellenetek xy miatt!"

Szánalmasnak tartottam, hogy ő ezt élvezte. "Játsszunk még egyet, normálisan!" - ahogy ezt kiejtette a száján leléptem, letöröltem és úgy gondolom, nincs kedvem csalókkal játszani. Csak a fair play!

MIÉRT JÓ A CSALÁS?

A legtöbb embernek annyi örömet okoz, mint egy kivert kutyának a szerető gondoskodás. Nem egészséges, hogyha más kára örömet okoz. Tudod miért?! Mert elhiszed, hogy jó vagy, pedig mégsem. Ha lebuksz kapod az ajándékot mellékelve plusz talán örökké rajtad marad a "csaló" jelző. Megéri?? Ne ezáltal szerezz hírnevet!

Mit érsz el vele? Talán.. anélkül, hogy lebuknál eljutsz supreme-ig, aztán lekapcsolnak. Elmész lanra, mert te jó és a röhej tárgya leszel, mert mindenki rühell vagy el sem mersz majd menni, mert rájössz, hogy nem igen a te érdemed az, amit elértél a csalások által. Egy szóval SEMMIT.

Kik használnak csalást?

Akik nem viselik el a kudarcot, a legjobbak akarnak lenni, kisebbségi komplexusban szenvednek, bizonyítani akarnak maguknak.

Hogyan védekezz a csalók ellen?

Szinte lehetetlen - rosszabbak, mint a szúnyogok. ;) - egyre nagyobb az invázió.

Amennyiben a játékon belüli versengő módot választod, szinte elkerülhetetlen, hogy napi szinten találkozz csalókkal. Vannak buta és okos csalók. Természetesen be van rakva egy bizonyos jelentési lehetőség, de legtöbb esetben ez sem segít, a tettes akár még hetekig kiélheti magát, ameddig megérkezik a VAC ban.

A faceit-et tudom javasolni mindenkinek, vagy mixként összeállva keressetek ellenfelet saját szeróra. :)

 

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

atroxMoli

nov. 18., 10:47
elmés gondolatok a jó öreg boginátor tollából :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3875
 
1561
 
 
 
kép 4474
 
16194
 
 
kép 5693
 
1779
 
 
 
kép 5689
 
1614
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu