Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by superr0x 2014. október 27. 0 hozzászólás
 

2002-2003as szezont lényegében olyan szempontból vehetjük sikeresnek, hogy egy jó társaság alakúlt ki, bár nem voltak kiemelkedő eredmények, egy őszi Mátrix lanon nagy öröm volt bejutni a legjobb 8ba, bár lehetett volna jobb is, főleg mivel két újonccal szálltunk szembe az ország nagyjával immáron 1.6ban.

A bejegyzés, a BoNE: A mi történelmünk folytatása

Milyen furcsa leírni az 1.5, 1.6 megjelöléseket. Így belegondolva nagyon elrepült az a 6 év ami alatt sok barátot, és rossz akarót szereztünk, főleg irigyeket és szájkaratésokat.


2003-2004
Bejött az 1.6 (aka steam). Sok anyázás, steam összeomlás, várakozás a belépésre, mégtöbb anyázás. Sokban nem különbözött a Steames változat az 1.5höz szerintem, bár volt/van benne az nem kétséges. Töreltlenül mentünk előrébb. 2003 vége felé már sokan letették a lantot. Milosan példúl családi okok miatt. Dave se nagyon játszott. Gotcha se. Lendvayval egyedül maradtunk, mivel még egy suliba jártunk érettségi utáni kézpésre. Kicsit vissza is fogtuk a CS-vel való kooperációt.
Ekkor volt egy kisebb szünetünk, végül 2004ben a Gody2re összekuporgttunk valamit. Úgyvolt, hogy Hy (tudoero) és milk1ng a nagy régi eXtsek becsatlakoznak hozzánk, de nem fizettük be időben a pénzt a lanra és bepánikoltak, volt kis kavarodás, aztán Godypapa megnővelte a csapatlétszámot és így bejutottunk. Végül a lanra eljött Gyilkos, Poru, Python, Dave és jómagam. Egy nyert warral büszkélkedhettünk az üvegtigris ellen millen, a többi meccsünkönk kikaptunk. Sokat ártott a két ember cserélése. Kicsit csalódottak voltunk.
Lan után szinte mindenki ment a maga útjára. Poru fősulizott, Dave nemtudom mit csinált. Python is elmerűlt kKskemétben és Gyilkost is elnyelte Szeged City.
Jómagam kicsit visszavonultam, barátnő mellett nagyon nem tudtam játszani. Kicsit ut-ztam, aztán 2005ben az SF ben játszottam Himmel, KingCobrával, Vaderrel és Casperral Gody4en, majd a pad.sourceban próbálkoztam Jamával és Bartoval. Lendvayval időközben sokat publikoltunk és lanoztunk, nem volt energiánk belemászni egy újabb csapatba. Majd 2006ban átmentünk sourcezni. Egy új játék, több fejfájással mint az 1.6ban, de élvezetesebbnek találtuk a játékot. Az újdonság varázsa új erőt adott és létre is hoztunk a BoNE első source csapatát.
Sokan megfordultak nálunk akkortájt. Régi játékosok mint Megatron, Gotcha. Vagy új barátok mint Jama és végül kialakult egy DLan6os csapat. tob!as, zakacs, Darki, Lendvay és megint csak jómagam.
Rajtunk is kezdett elhatalmaskodni a nagy multigaming láz. uN-Dead|Prometheus-szal(aki nem rég írt cshura cikket) karöltve megpróbáltunk egy egyesületet összehozni. De nagyon sok energia kellett hozzá és ketten ezt nem lehetett megoldani, aztán persze megházasodott és gyermeke született.
D-Lan 6.
Nos. A nem top réteg körében kezdett kialakulni a BoNE neve körül megint egy kisebb fajta (el)ismertség. Nem mentünk nagy elvárásokkal a lanra, mert megint két újonc volt a csapatban. Inkább tapasztalan szerzés volt a lényeg és próbáltuk a minél jobb eredményt elérni. Persze nem értünk el eredményt, mégis elégedett voltam, hiszen egy wartól eltekintve szoros (16-14/18-12) meccseket játszottunk és sokak szemében ez nem volt rossz eredmény. Újabb barátokat szereztünk, újabb ismerettséget és Lan után jó érzéssel mentünk tovább.
Részt vettünk egy CB 4on4 Hostage kupán, lényegében alázva a mezőnyt a negyeddöntőben problémák adódtak a csapatban. Darki és Lendvay a WoW felé kacsintgatott elég erősen, kialakult egy két kisebb elentét amit nem tudtunk kezelni és végül az igéretes hostage kupát finisbe otthagytuk. Kár érte.
Lényegében ez már a teljes BoNE "kultusz" végét jelentette, vagy legalábbis hosszú ideig való téli álmát.
Ekkor tájt kerültem át a Revolutionba, ahol korábbi terveimet (mint pl egyesület) már meg is valósítottuk. Lelkes csapatot állitottunk össze, mind a managemantre és mind a squadokra igaz ez.
De mind a mai napig megvan bennem az első csapatom szelleme és emléke. Minden buli, találkozó és lan emlék akár Aneeéknél, Debrecenben, Szegeden itt motoszkál a fejemben és hiányzik. 6 év alatt a játék teljesen átfordult a "sport" irányába. Nehéz összehozni csupán emlékekből egy hasonló jó társaságot, talán a bizonytalanság és bizalmatlanság miatt az új emberek felé. Szinte már mindenki vérkomolyan vesz mindent (lehet már énis). Örömmel gondolok vissza, attól eltekintve, hogy eredmény szempontjából teljesen 0 az egész és inkább akkor a hangulat és a barátság dominált mint ma.
A folytatás most már csak rajtam múlik és nemtudom élek e Vele.

 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 337
 
1811
 
 
 
kép 1312
 
1435
 
 
kép 4756
 
2299
 
 
 
kép 3912
 
1481
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu