Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by superr0x 2014. október 27. 1 hozzászólás
 

Úgy érzem írhatom történelemnek a címet, mivel közel 6 évet ölel át, kisebb-nagyobb kihagyásokkal a BaNd of New EnforCers azaz a BoNE.

 

Úgyérzem írhatom történelemnek a címet, mivel közel 6 évet ölel át, kisebb-nagyobb kihagyásokkal a BaNd of New EnforCers azaz a BoNE.
Bár igaz nem értünk el eredményeket, talán a 2003as Mátrix lan top 8-a vagy a ClanBase egy nemzetközi Source 4on4 kupájának a hasonló eredménye megjegyezhető.
Jha és a lényeg. Kik is volnánk mi? Mit is akarunk, vagy akarnánk.Akkor belekezdek.
2002-2003
2002ben alakultunk egy dupla irodalomóra szünetében. Lendvay és Én... nha meg a fél osztály cs lázban égett. Köszönhető ez d3s3r7f0xnak (van aki ismeri) aki behozta ennek a játéknak az élvezetetét az egymás után négy infoóra unalmas perceibe.
Tehát ekkor alakult a BoNE, ne is akarjátok tudni milyen neveket vetettünk el, főleg mert Lendvay ekkor élte nagy orosz párti idejét.
Sokáig csak ketten voltunk a csapatba, jártuk a publikot, a war fogalma közel fél évig még a tudatunkra, nha meg szánkra nem jött, mivel ekkor még itthon csak kezdett teret hódiani az ADSL és a kábeles internet, de még annyira nem volt stabil egy-egy szolgáltatás.
Első warunk csak nagyon sokára jött el, már nem is emlékszem az első lineupra, de azt tudom mennyire izgalmas volt két mapon kikapni egy akkor sokkal nagyobbra tartott csapatnál, azaz a SLY nál. Érdekes mennyire eltüntek ezek a régi nagy csapatok és, hogy mennyire megváltozott azóta a mi szeretett CS scene-ünk.
Már akkor fontosnak tartottuk, hogy kizárólag korunkbéli (akkor 17-18 évesen) játékosokat vegyünk be a csapatba. Ekkor került képbe milosan aki elég idős volt már a játékhoz és az úgynevezett Gyilkos, aki nem volt annyira idős, de jól játszott.
Továbbá ki ne emlékezne Szinetre, aki minden publikot végig énekelte és ökörködte, ő volt a mi bohócunk, aki gyorsan el is tünt, hál Istennek! :)
Sok régi dologra nem emlékszem, de próbálom feleveníteni azoknak, akik kapcsolódtak hozzánk. Tehát milosan volt aki igazán barátibbá és családiasabbá építette a csapatot a debreceni barátainak köszönhetően, mivel általa ismertük meg Jokert, Inszit, Laurát, és még sok más embert de ne szaladjunk előre.
Tehát első warunk valamikor 2002 végén volt. Csatlakozott még hozzánk Dave aki szintén debreceni volt, ő is fitalatabb de iszonyat desert skilljétől minden war után betérdeltünk elé. Így róttuk a publikokat, próbáltunk warozni, bár akkor még nem volt 5on5.hu és akkor kezdett mindenki váltani ircnetről quakenetre és akkor tájt még d$t sehol sem volt (ez nem flame:)).
Sokat játszottunk az akkora szentesi skacokkal az eXt vel (m1lking, Hy, Poru, Gandalf, coyote), az SF el (HIM, Vader) és már akkor nagyon jónak számító BMCT, 6FU, Energy, HcG, diverse esports (BoSS,CorD) és untouchablessel(Twins, N1k1ta).
2003 volt számunkra a fénykor. Ekkor ismerkedtünk meg gotcha-val, aki mindenkit szinte megalázott. Megismertük eSPét, Anee-t, Impeet és szinte a középrétegben a csapatok között sok jó barátság alakúlt, főleg a Silent publik szerveren kialakúlt jó hangulatnak köszönhetően.
Ekkor már annyian voltunk, hogy nagy divat volt a két squad kiépítése. Megalakúlt az the Wolf Brigade (milosan, Lendvay, gotcha, Poru, dave és Rocky(superr0x)) és az Immortals (inszi, Jocker, eSPé, tripso, TU|Raw). És megemlíteném, hogy elöszőr nálunk volt lány csapat, főleg mert itt volt Laura, Anee, Impee és aztán szép sorjában jöttek a lányok. Továbbá sok új barátra tettünk szert, többek között Grisára aki ma CnCzik. Ekkor még számunkra nem jelentettek semmit a FoP és az xDk közti nagy csaták. Piki még csak VvV-s volt és a Team Un1ty is egy szinte megverhetetlen csapat volt, aminek a kettes squadja lett az X-plosive.
Szép év volt, warozgattunk, nem voltak nagy ellentétek, jó barátságban megvoltunk. Voltak klántalik Aneenél, Debrecenben augusztus 20-án. Tehát egy igazi család alakult ki.
Ekkor béreltünk is szervert a nagy Fasirt klán Katyu jától. Mindenki szépen beledobta a pénzt, nem volt szponzoráció, nem volt sirás. Mindeki képes volt havi 4-500 forintot beledobni a kasszába.
Végül voltak bonyodalmak, mindenki ment munkába, iskolába és ez a család kezdett szétesni és sajnos nem tudtam igazán összetartani. Mivel mindenki úgy tekintett erre a dologra mint pusztán szórakozásra ezért nem volt olyan motiváció ami professzionális rétegbe emelte volna a csapatot, ami nem is volt baj, hiszen így volt jó.
Aztán 2003-ban egy úgynevezett Éra szakadt meg. Össze is állítottam egy CS muvit, ami elég kezdetleges, sok hibája van de mégis a mienk. Késöbb ezt felrakom.
Tudnék még sok mindenről írni, de most ez jutott eszembe, mert épp melozom és annyira unalmas, hogy szinte csak úgy feltörnek a régi nosztalgikus emlékek.
Számunkra, akik tagjai voltak ennek a barátságnak, ennek a családnak, ez sokat jelentett és büszkék vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek az időnek, mert nagyon sok barátság alakult ki ebben a hat évben.
Folytatása következik...

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

bodito=D

márc. 20., 20:21
gj
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5697
 
1562
 
 
 
kép 1285
 
1436
 
 
kép 2626
 
2361
 
 
 
kép 147
 
1533
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu