Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
by fakenick 2015. március 27. 2 hozzászólás
 

Üdv! Újra megragadtam virtuális "tollam", és gondoltam írok nektek egy újabb szösszenetet! Előre is elnézést kérnék a helyesírási hibákért, megpróbálok figyelni rá. De, hogy egy picit felmentsem magam, tudnotok kell, hogy van némi diszlexiám, így ez számomra nem egy könnyü feladat!

Nos, mint a bevezető is sugallja, ez most amolyan kis motivációs tréning lesz. Az itt leírtak működnek bármely olyan feladat végzése során, ahol teljesítenünk kell. Megint elég egyértelmű dologról lesz szó, de éppen ezért kell róla beszélni, mert ennek ellenére is sokan nem így csinálják! Köztünk én sem. Az első kérdésem az lenne, hogy amikor nem jön össze semmi a játékban, amikor semmi sem úgy sikerül, mint szeretnéd, amikor egész egyszerűen lejátszanak a pályáról, és az az érzésed, hogy az ellenfél sokkal jobb nálad, olyankor mit szoktál csinálni? Mit gondolsz ilyenkor? Megjelennek olyan gondolatok, esetleg elhangzanak olyan kijelentések, hogy "Szar vagyok"? Ha igen, akkor nagy a baj. 

Nos, észre vettétek-e már, hogy amikor az első pár kör jól sikerül, lősz 1-2 durva fraget, húzol valami váratlant, valami okosat, és meg dícséred magad, hogy mennyire jó voltál, hogy ezt milyen jól csináltad, és önbizlmad lesz, akkor teljesítményed a csúcs közelében jár? És észre vetted-e már azt, hogy amikor ennek az ellenkezője történik, esetleg egy jó 0-6 al nyitod az oldalt, hitet sem lőve, és elhagy az önbizlamad, akkor az egész mérkőzésen valószinüleg halvány teljesítményed lesz? Motiválatlanná, kedvtelenné válsz, elkönyveled, hogy esélyed sincs, mert az ellenfél kifejel 1 golyoból mindig. És ez hatalmas hiba. Mint az első blog bejegyzésemben említettem, a saját hitünkel teremtjük a magunk valóságát. Ergó, ha azt mondod, hogy az ellenfél sokkal jobb, és te bizony esélytelen vagy ellenük, akkor valójában tényleg az vagy. Ezt nem szabad csinálni, akár ki is legyen veled szemben, neked mindig van esélyed. Nincsenek istenek, sérthetetlen, hibátlan játékosok. Aki látott már pro meccset, az biztos észre vette már, hogy mennyit hibáznak még a legjobbak is. Szerintetek ők olyankor elkezdik saját magukat szekálni? Én nem hiszem ezt. És azt láttad-e már, hogy mit csinálnak, amikor nyernek egy kört, hogy mit csinálnak amikor lelőnek valamit? Hát ordítoznak, örülnek, spanolják egymást, és saját magukat. "hátba veregetik" egymást, és saját magukat. Ön szugesszióval elhitetik magukkal azt, hogy bizony ők most itt a legjobbak, mert ezt hiszik. És ha hiszik, akkor ez valósággá is fog válni, tudássá. Neked is ezt kell csinálnod, hinned kell magadban, mindig minden körülmény közepette. Hidd, hogy letudod lőni, hogy megtudod csinálni. Minden egyes frag után, legyen az akármilyen alap frag, saját magad kell dircsérned, spanolnod. Pozitív érzelmeket kell magad felé táplálnod, ordíts, visíts, mond hogy te vagy király! Minden nyert kör után dicsérd a társaid, mond el nekik, hogy ügyesen csinálták, még akkor is, ha egyébként nem. Ebben a játékban minden egyes hibánkat kicsítenünk kell, és ezt kell csinálnunk a társainkal is, ezzel hitet adván nekik. És minden pozitív dolgot fel kell nagyítani, akkorára amekkorára csak lehet. Így lehet egy motivált, pozitív szemléletü csapatot fent tartani, amelyik nem fogja feladni 14-0 nál sem. Egy ilyen csapat bármikor képes vissza jönni, sosincs vert helyzetben. Legalábbis az ők szemükben nem, és ez pont elég, az ellenfél meg higyjen amit akar, nem?

 

Hogy a magam példáját hozzam fel nektek, észre vettem, hogy amikor a társaim minden sikerét felnagyítom, akkor nagyon jó hangulatba tud kerülni bárki, és képes tudása legjavát nyújtani. Így sokkal roszabb játékosok is képesek győzni a jobbak ellen, mert lehet, hogy ott épp az ellenkezője megy, alap fragek után is oltják egymást, mert hogy a srác 15golyóból lőtte le a 10hp-st. Ez demoralizáló tud lenni, és nektek ezt nem szabad elkövetni. Pörögni kell, hajtani, spanolni a csapatot, moralizálni, űzni. Amit csak lehet meg kell próbálni, és sosem szabad feladni, főleg a hitet saját magunkal szemben!

Köszöntem a figyelmet, remélem hasznosnak véltétek!

 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

Kozmosz

máj. 03., 04:54
De igaz is minden egyes szó.
 
 
 
 
noavatar

preku77

máj. 31., 08:31
Ez jó hosszúra sikeredett!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3442
 
1722
 
 
 
kép 3931
 
1448
 
 
kép 4337
 
1637
 
 
 
kép 5577
 
2264
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu