Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ESL One Katowice 2015 - Információk

 
1
 
LAN · márc. 13., péntek
 
A hétvégén Katowice ad otthont majd az ESL One-nak, melyen a világ legjobb csapatai mérkőzhetnek meg egymással. Cikkünkben szeretnénk nektek bemutatni a résztvevő csapatokat, a LAN menetét valamint minden fontos információt arról, hogy mi is fog történni a napokban a Spodek Arenaban.
 

ASUS ROG Winter 2015 - Közvetítés

 
3
 
LAN · jan. 28., szerda
 
Az ASUS ROG újabb állomásához érkeztünk, amit Helsinkiben az ASSEMBLY Winteren tartanak meg január 30-31-én.
 

HLTV.org TOP20: Íme a 20 legjobb CS:GO játékos

 
0
 
Külföldi scene · jan. 24., szombat
 
A HLTV.org még tavaly december 31-én bejelentette, hogy – mint azt minden évben – összeállítja a legjobb 20 játékos névsorát. Január elseje óta minden nap bejelentettek egy nevet, 20-án pedig összeállt a teljes lista.
 

Új év új szerkesztők.

 
0
 
Általános · jan. 20., kedd
 
Karácsony előtt felvételt hirdettünk a szerkesztői gárdába, páran elég magabiztosnak is éreztétek magatokat és jelentkeztetek.
 

ESEC 2014 - Coverage

 
0
 
Általános · szept. 09., kedd
 
Elkezdődött az ESEC 2014 csoportmeccsei! Most kiderül, ki kerül be a legjobb 16-ba és szállhat harcba az első helyért!
 

CSGO közvetítés a TV2-őn

 
0
 
LAN · aug. 02., szombat
 
Bár nem a magyar, hanem a finn TV2-ről az Yle TV-ről van szó, de attól még nagy szó. Az Assembly 2014-es döntőjét immáron a finn nézők a TV-ben nézhetik élőben. Aki online szeretné követni az eseményeket az a cikkben találja a linket.
 

ESEC 2014 - Lebonyolítás

 
3
 
Általános · aug. 02., szombat
 
Miután 44 csapatkapitány sikeresen regisztrálta a felállásukat, itt az ideje, hogy elmagyarázzuk a European Championship 2014 lebonyolítását.
 

A Svéd tízes

 
0
 
Külföldi scene · júl. 27., vasárnap
 
Svédország csapatkapitánya nem váratott sokat magára, mivel ma nyilvánosságra hozta a Svéd tízest.
 

ICL 20 Coverage - DEMÓK

 
59
 
LAN · jún. 24., kedd
 
Immáron 20. alkalommal rendezik meg a volt hajógyár csarnokában az ICL-t. Az OVS Fesztivál után egy héttel megnézhetjük, hogy mennyire tud felborulni az ott kialakult sorrend.
június 29.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok! További szép hétvégét!
 
június 29.
A WiLD két mapon megnyerte a nagydöntőt és ezzel az OVS Fesztivál után ismét a WiLD multigaming csapata lett az első.
 
június 29.
Vége az alsóági döntőnek! 2 mappal a zsebben a döntőbe jutott a Zylex csapata, a w.I.w gárdája pedig a dobogó legalsó fokán fejezte be a versenyt. Ez úton is gratulálunk mindenkinek, jöjjön a döntő!
 
 

DreamHack Summer 2014

 
0
 
Általános · máj. 30., péntek
 
Idén június 14-én veszi kezdetét a nyár legnagyobb CS:GO-s rendezvénye, a DreamHack Summer 2014. A nevezett csapatok kvalifikáción vesznek részt, melyet a mai napon már meg is kezdtek.
 

Copenhagen Games 2014

 
0
 
Általános · ápr. 17., csütörtök
 
Ahogyan az már megszokottá vált az évek során, minden évben tavasszal kerül megrendezésre a dán fővárosban a Copenhagen Games. Idén 58 csapat méri össze tudását, akik között szerepel a NiP, a Titan és a Virtus.pro is.
 

Dokumentumfilm Devilwalkról és az fnaticról!

 
0
 
Külföldi scene · febr. 10., hétfő
 
21 perces dokumentum film Devilwalk és az fnatic, a DreamHack Winteren nyújtott teljesítményéről, és annak kulisszák mögötti részleteiről.
 

DreamHack Winter 2013 - Közvetítés!

 
7
 
LAN · nov. 28., csütörtök
 
Elérkeztünk az év legnagyobb CSGO eseményéhez, mely egyben a Dreamhack széria idei utolsó versenye is, a Winter. Nem kevesebb, mint 250,000 dollár az összdíjazás és tizenhat csapat küzd meg érte. Jelen állás szerint még két csapat nincs a listán, mivel ők a helyszínen vívhatják ki indulási jogukat.
 

ESWC 2013 - LIVE!

 
23
 
LAN · okt. 31., csütörtök
 
Ma reggel fél kilenctől kezdődik a 2013-as Electronic Sports World Cup, ahol közel 400 játékos méri össze tudását a közel 900,000 dolláros összedíjazásért. Hat játékban, hét kategóriában, ahol is két Counter Strike Global Offensive verseny lesz, már szokásosan CS-ben egy a nőknek és egy a férfiaknak lesz megtartva.
november 03.
Köszönjük a figyelmet! Meglepetésre a Franciaország Clan Mystik csapata nyerte a 2013-as ESWC-t, a Franciaország VeryGames és az Ukrajna Astana Dragons előtt.
 
november 02.
Az első meccsen majdnem mindegyik párosításnál érdekes eredmény várható, született! Franciaország Clan-Mytik vs. Anglia fm!eSports (16-5), Svédország Fnatic vs. Franciaország VeryGames (13-10), Dánia CPHWolves vs. Ukrajna Astana Dragons (5-16) és a Svédország NiP vs. USA compLexity (16-5)
 
november 02.
Szép jó Reggelt minden kedves nézőnek :) Hamarosan kezdünk!
 
 

Novemberben újra Gaming Festival Belgrádban!

 
0
 
LAN · okt. 14., hétfő
 
Immáron három nagy sikerű rendezvénnyel a hátuk mögött, a belgrádi Gaming Festival rendezői bejelentették a negyedik lanjukat, melyet November 9-10 között rendeznek meg Belgrádban.
 

Detkovice LAN 2013 - Miniclip

 
0
 
LAN · aug. 27., kedd
 
Már meg is érkezett egy kis bemutató videó Matúš Men kezei közül a vasárnap befejeződött Dětkovice LAN 2013 by INTEL rendezvényéről. A videó rendkívül hangulatosra sikerült, megtaláljátok a tovább után!
 

EC2013 - Finn, ukrán, fehérorosz és lengyel keret

 
0
 
Külföldi scene · júl. 24., szerda
 
Most már naponta hármasával, négyesével érkeznek a friss válogatott keretek. A mai napon (illetve a finnek esetében még tegnap este) négy nemzet hozta nyilvánosságra válogatott keretét, jöjjön hát Finnország, Ukrajna, Fehéroroszország és Lengyelország nemzeti csapata.
 

EC2013 – Interjú a kapitánnyal

 
14
 
Interjú · júl. 24., szerda
 
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az interjúból kiderül többek között az is, hogy milyen célokkal vág neki a csapat a versenynek, valamint hogy fest a végleges magyar keret.
 

EC2013 - Megint egy ötös csomag, köztük az angolok

 
2
 
Külföldi scene · júl. 23., kedd
 
A tegnapi és a mai nap folyamán újabb 5 nemzeti együttes, köztük az Egyesült Királyság, Spanyolország, Portugália, Andorra és Feröer-szigetek is nyilvánosságra hozta az EC2013-ra készülő válogatott keretét. Lássuk hát őket!
 

EC2013 - Megjött a svéd keret is!

 
3
 
Külföldi scene · júl. 22., hétfő
 
Nem kellett sokat várnunk Svédország Counter-Strike: Global Offensive keretére sem, hiszen a legesélyesebbek között számon tartott nemzet a tegnapi nap folyamán hozta nyilvánosságra a 10 főből álló válogatott csapatát.
 

e havi legjobbak

 
EC2013 – Újabb 6 keret
Nincs megállás, napról napra egyre több nemzet hozza nyilvánosságra válogatott keretét. Most az észteken, a litvánokon, a bosnyákokon, az oroszokon, a norvégokon és a luxemburgiakon...
43665 megtekintés
EC2013 – Interjú a kapitánnyal
Vasárnap este véglegesen eldőlt, hogy az első magyar Counter-Strike: Global Offensive válogatott kapitányi posztját Vörös „Deep” Lajos, az ancients játékosa fogja betölteni. Az...
40144 megtekintés
ICL 20 Coverage - DEMÓK
Immáron 20. alkalommal rendezik meg a volt hajógyár csarnokában az ICL-t. Az OVS Fesztivál után egy héttel megnézhetjük, hogy mennyire tud felborulni az ott kialakult sorrend.
32070 megtekintés
European Championship 2013 – Jönnek a válogatottak
A címeres mezben való szereplés az élsportolók számára mindig egy pluszt jelent, melyet klubcsapataik szerelése nem feltétlenül tud megadni. Az eSportolók számára is valami hasonló...
27274 megtekintés
EC2013 - A pályázatok és a szavazás
Beérkezett majdnem az összes, szám szerint 4 pályázat a European Championship 2013 versenyén induló Team-Hungary kapitányi pozíciójára. A cikkben megtalálható Deep, n0Rb1, stricken...
14986 megtekintés

Beszéd téma

 
DreamHack Summer 2013 - Közvetítés
Egy újabb nagy nemzetközi torna, ahol a legnevesebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok is megméretik magukat - itt a DreamHack Summer 2013, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre...
81 hozzászólás
ICL 20 Coverage - DEMÓK
Immáron 20. alkalommal rendezik meg a volt hajógyár csarnokában az ICL-t. Az OVS Fesztivál után egy héttel megnézhetjük, hogy mennyire tud felborulni az ott kialakult sorrend.
59 hozzászólás
EC2013 - A pályázatok és a szavazás
Beérkezett majdnem az összes, szám szerint 4 pályázat a European Championship 2013 versenyén induló Team-Hungary kapitányi pozíciójára. A cikkben megtalálható Deep, n0Rb1, stricken...
49 hozzászólás
ESWC Finals 2012 - Közvetítés
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első...
41 hozzászólás
Elmarad az ide BECUP!
Biztosan sokan vártátok, azonban rossz hírrel kell szolgálnunk mindenkinek. A BECUP oldalán található szűkszavú nyilatkozat szerint idén elmarad az ország legnívósabbnak tartott LAN...
36 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3568
 
1407
 
 
 
kép 4432
 
2035
 
 
kép 898
 
1567
 
 
 
kép 3699
 
1575
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu