Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2008. szeptember 16. 0 hozzászólás
 

Mindannyian rajongunk a videojátékok világa iránt, kedvelt szórakozási formánk feltehetőleg egyik legnagyobb hátulütője, hogy kellőképpen sok időt tartózkodunk monitorjaink előtt székünkön görnyedve,

Mindannyian rajongunk a videojátékok világa iránt, kedvelt szórakozási formánk feltehetőleg egyik legnagyobb hátulütője, hogy kellőképpen sok időt tartózkodunk monitorjaink előtt székünkön görnyedve, várva az utolsó főellenségre vagy pályára. Szemünk víztartalékai kimerülnek és fájdalomba menekülnek, testrészeink elzsibbadnak a folyamatos megterheléstől, valamint esélyes, hogy szobánkat katasztrófa sújtotta területté nyilvánítják a helyi közterület-fenntartó vállalat munkatársai miután üres energiaitalos kannáink számából felépíthető lenne egy könnyűfém szerkezetes, húsz emeltnyi magas irodaház.

Mikor érdemes befejezni többórásra nyúló kalandozásunkat a videojátékok világában? Milyen külső környezeti behatások alapján érezhetjük túlságosan soknak játékokkal eltöltött óráink számát? Valamilyen szinten a játékok áldozatai vagyunk, néhány termék egyenesen függőséget okozhat. Mikor érdemes befejezni és befőttes gumival elraktározni magunkat az év hátralévő napjaira, illetve milyen változásokon estek át a játékosokat érintő sztereotípiák? No lássuk!
Olvasom tovább!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


1. Mikor megnyerjük első hasonmásversenyünket Jabba the Hut kategóriában.

Emlékeztek arra a South Park epizódra, melyben Cartman kis barátaival együtt nekiesik a World of Warcraft világának, majd néhány nappal később elvesztik emberi formájukat és hatalmas pacaként láthatjuk őket viszont? Amennyiben úgy érezzük, hogy havonta nyolc-kilenc kilóval nehezebben lőjük be gépünket, elgondolkozhatunk a játékcserén. Ebben az esetben érdemes beszerezni valahonnan egy Wii Fit pakkot esetleg utánanézni, milyen sportoknak lehet hódolni a huszonegyedik században. Nem csak Amerikában, hanem az egész világon hatalmas problémát jelent az elhízás, „természetesen" a videojátékok elsőszámú problémaforrásként szerepelnek szinte minden negatív, társadalmat érintő tanulmányban. Egyáltalán nem a játékok miatt hanyatlik (kerekedik) társadalmunk, bár a lejárt szavatosságú korházi lecsó sem tökéletes megoldás, inkább maradjunk a Wii Fit használata mellett.

2. Hat hónap alatt szemünk többet romlott, mint más embernek egy életöltő alatt. És ezt szemészünk is megerősíti.

Szemünket komoly megpróbáltatásnak tesszük ki órákon át tartó játszadozásunk alatt, bármennyire is hihetetlen, valamint hatalmas ennek „velem úgysem történhet meg" faktora létező problémáról beszélünk. Amint úgy étezzük, hogy szemeink fájnak, azonnal tartsunk szünetet, ellenben csúnyán végezhetjük. Tökéletes megoldás néhány órácska alvás, esetleg szemünk csukva tartása, miközben kedvenc muzsikánk dallamaira vergődünk ágyunkban. Ha szemeink fájnak, semmi esetre se kezdjünk el filmeket bámulni besötétített szobánkban, esetleg nyugisabb játékokkal játszani. Saját érdekünkben szabályos időközönként pihentessünk szemünket.

3. Több pénzt fordítunk energiaitalok vásárlására, mint normális kajára.

Normális esetben nincs ebben semmi meglepő, ha figyelembe vesszük az energiaitalok széles választékát és felhasználhatósági területét. Vegetatív életfunkcióinkra támaszkodva elbúcsúzhatunk játékok iránit rajongásunktól, sőt, minden egyéb földi élvezettől is, ennek fényében túlélésünk egyik meghatározó alappillére az étkezés, és annak folyamatos szinten tartása. Amennyiben túlzásokba esve fektetjük pénzünket koffeintartalmú itókákba tápláló (és megfelelő minőségű) ételek helyett könnyen problémákba ütközhetünk. Érdemes néhány esetben vízhez, ásványvízhez folyamodni, mivel szervezetünk tartós energiaadalékok bevitele után rezisztens módon fog viselkedni, és ládányi tutti-frutti ízesítésű löttyöt kell magunkba döntenünk.

4. Leforgathatják velünk a következő egészestés Drakula mozit. Sminkesek bevonása nélkül.

Ha bőrünk színtelen, pikkelyes, szemünk piros és komoran bambulunk magunk elé szótlanul érdemes felhagyni a játékok nyüstölésével. Bármennyire is fáj, kapcsoljuk fel elérhető fényforrásainkat és mozduljunk ki otthonról (micsoda elképesztő koncepció!), majd valósítunk meg olyan szabadidős tevékenységeket, melyeket barlangban titulált szobánkban elképzelhetetlenek. Érdemes bőrünknek némi színt kölcsönözni, akár természetellenes módszerekkel hadba hívásával, legalább addig is kimozdulunk és szocializálódunk. Utolsó főellenségünk megvár, gyorsulási versenyt sem rendeznek nélkülünk, talán az MMO játékok világában maradunk le néhány órás monsztacsapkodásról.

5. Mobiltelefonunk többé nem csörög, kizárólag csapattársaink írnak ránk virtuális összejövetelek szervezése céljából.

A videojátékok egyik nagyszerű sajátossága, hogy tökéletesen megfelelnek néhány szociális értékrend által felállított elvnek, aki nem hisz ebben az részeg baráti társaságával essen neki egy éjszakába nyúló Guitar Hero partinak, meglepő következetéseket vonhat le a végén. Könnyen megeshet bárkivel, hogy közeli ismerőseit, barátait elhanyagolja valamelyik hétvégén, mivel megérkezett régóta várt játéka, azonban teljes mértékben elszakadni ismerőseinktől fájdalmas valósággá válhat. Tegyük le a billentyűzetet, kontrollert és egyéb játékos kiegészítőket, építsünk szociális felüljárókat a való életben is.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4011
 
1524
 
 
 
kép 5580
 
1946
 
 
kép 5012
 
2267
 
 
 
kép 5506
 
2670
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu