Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2013. január 25. 90 hozzászólás
 

Van, aki szerint eltalálták a tegnapi frissítést, van, aki szerint viszont egyáltalán nem. A két tábor egymásnak feszült a HLTV.org oldalán, az élmezőnybe tartozó csapatok játékosainál érdeklődtek a portál szerkesztői.

Ha nem is gyökeresen, de számottevően változott a Counter-Strike: Global Offensive a legutóbbi frissítésnek köszönhetően, melyről HeNtEs be is számolt nektek irományában. Azon kívül, hogy hivatalosan is bekerült a játékba a DeathMatch játékmód, több fegyver visszarántásán (recoil) és sebzési mértékén is változtatott a Valve CSGO-val foglalkozó fejlesztői brigádja.

Ezeket a változtatásokat egyébként nem hasra ütésszerűen hozta meg a Valve, olyan csapatok javaslatai alapján kerültek változtatásra az update-ben szereplő dolgok, mint a Svédország Ninjas in Pyjamas, a Lengyelország ESC Gaming, a USA 4Not, a Európa Torqued, az Anglia fm!TOXiC, vagy mondjuk a Franciaország Team VeryGames, akiknek láthatóan nem igazán fekszik egyelőre az újdonság varázsa.

Az iménti felsorolásból csak egyetlen egy játékost sikerült elkapnia a HLTV.org-nak. Nézzük is, hogy a megkérdezettek miként vélekednek a legújabb frissítésről:

Germany mousesports – Tobias „Troubley” Tabbert

Véleményem szerint a pisztolyok túl erősre sikeredtek. Deserttel például két testre irányuló lövésre van csak szükség az ellenfél hatástalanításához, és gyakorlatilag az sem számít, hogy milyen távról érkeznek a golyók – és nem is igazán nehéz kivitelezni ezt. A P2000-et és a Glockot végre beállították, de még mindig nem tökéletesek, még mindig túl erősek szerintem. Az AK47 és az M4A1 most már egész jó, elég egyszerűen kordában lehet őket tartani. Most már nem igazán jöhetünk ki jól a mozgás közbeni tunkolásból sem. Egy kicsit furcsa, de csak gyakorolni kell. Ha a Valve változtat a pisztolyokon is, akkor már bátran kijelenthetném, hogy egy sikeres frissítésnek voltunk tanúi. Sokkal jobban tetszik a játék a frissítés óta.

Dánia FnaticRC – Dennis „Rytter” Rytter:

Úgy néz ki, hogy a recoilt megváltoztatták, most már sokkal jobban hasonlít az 1.6-ban megszokottakra. Nekem speciel tetszik. De van egy elég nagy probléma: A Desert túl erős lett a frissítés után. Szerintem nem igazán tesz jót a játéknak, hogy elég kétszer eltalálni valakit és az meg is halt. A Glock szerintem szintén túl erős, még mindig. A mozgás még mindig elég borzalmas, az lenne a legjobb, ha az 1.6-féle mozgást ültetnék át ebbe a játékba is.

Lengyelország ESC Gaming – Filip „Neo” Kubski:

Elég érdekesen érintett a legutóbbi CSGO frissítés. Néhány dolgot jobbnak találok, másokat pedig – nem tudom másképp kifejezni magam – retardáltnak vélek. A Desert túlságosan erős, akárcsak a MAG-7 és a TEC-9. A Molotovnál eszközölt változtatások tetszenek, mióta szinte már egyáltalán nem is használták azt a játékosok. Talán új taktikai formációk is kialakulhatnak, főleg annak tudatában, hogy a terroristáknál mindösszesen $500-ba kerül a molotov. Szerencsére a Valve továbbra is hallgat a játékosokra, olyan változtatásokat fognak eszközölni, amiket a játékosok kérnek, mint például a hangtompító az M4A1-en, a bomba aktiválásának a hangja és egyéb más dolgok.

Svédország Absolute Legends – Markus „pronax” Wallsten:

Szerintem a frissítés összességében jól sikerült, tetszik az új recoil is. Ennek ellenére persze akad némi probléma a frissítéssel, szerintem az összes pisztoly kivéve a P2000-et, túl erős. Néhány SMG és nehézfegyver erejéből még mindig le kéne csípni egy kicsit. De a játék összességében egyre jobb és jobb lesz, remélem, hogy a következő frissítésekben kitérnek majd a mozgásra is.

Germany n!faculty – Simon „smn” Beck:

Tényleg tetszik az M4 és az AK47 új recoilja, a balansz majdnem tökéletes, főleg az tetszik, hogy séta közben nehezebb lőni – így kellett volna kijönnie az elejétől fogva. A P250 túl olcsó lett, szerintem $400-ba kellene kerülnie, vagy csökkenteni kéne a sebzését. A Desert és a Glock is túlságosan erősek. Mindenképpen csökkenteni kéne főleg a Desert sebzését legalább 50dmg/hit érték alá. A Glock is túl erős, hiszen középtávról egy golyóval hatástalanítani lehet az ellenfelet, ha annak nem volt védősisakja. Ha ezen a 3 dolgon is sikerül változtatniuk, akkor fényes jövő elé nézünk.

Spanyolország x6tence – Hélder „coachi” Sancho:

Szerettem a régi recoilt is, igazság szerint nem is érzek túl nagy különbséget a frissítés óta sem. A tény, hogy sokkal egyszerűbb tunkolni, nem igazán számít fejlesztésnek. Másrészről a pötyögtetés sokkal egyszerűbb lett, ami már hasznos változtatásnak mondható. A Deserttel kapcsolatos változtatások a negatív oldalon is a legrosszabbak, nevetségesen erős lett, gyakorlatilag elvették ezzel a játék egyensúlyát egy bizonyos mértékben, szörnyű lett. A következő frissítésben remélhetőleg már megjelenik a hangtompító az M4-en és a CT-k pisztolya is sokkal erősebb lesz. Remélem a defuse is sokkal olcsóbb lesz, illetve az AWP-t is fejleszthetnék egy kicsit, szerintem egészen véletlenszerű fegyver lett belőle.

Ukrajna Na’Vi – Arseny „ceh9” Trynozhenko:

Mindenekelőtt a legnagyobb probléma a Deserttel alakult ki, ezzel a többi csapat is egyetért szerintem. Az első golyó mindig a célkereszt közepéről érkezik, 80 körüli sebzésértéket okozva. Szóval 2 golyó az ellenfeled testére és az már ki is feküdt. A második dolog, amiről kérdezni szeretném a Valve fejlesztőit, az a P250 ára. A frissítés előtt a csapatok azt mondták hogy a pisztoly túl erős volt, $500-ért cserébe egy kör megnyerése pedig nem volt túl nagy összeg, most pedig az árát $300-ra csökkentették. Aztán a pályák. Több olyan pályát kellene csinálniuk, mint például a de_mirage_csgo, a matchmaking rendszerhez hozzá kellene adniuk ezek _se változatát, nem is igazán értem, hogy miért adtak hozzá a játékhoz olyan hülye módokat, mint mondjuk a Deathmatch. Az egyik legrégibb dolog a játékban, az 1.6 és a Source játékosok már évek óta játszanak ilyen szervereken. Szóval miért kellett egy olyan móddal foglalkozni, ami már eleve jelen volt a CSGO szervereken? Úgy tűnik, hogy a Valve inkább valami speckó dolgot akart csinálni. Összefoglalva: Remélem helyrehozzák a pisztolyokkal kapcsolatos problémákat. A képlet egyszerű: legalább 25%-kal csökkentsék minden egyes pisztoly sebzését. Ha pedig erős pisztolyokat szeretnének az ecókra gondolva, akkor azok ne $300-ba kerüljenek már, hanem mondjuk $800-ba.

Svédország Lemondogs – André „beRg” Kjellberg:

Nekem tetszik az új update. Szerintem a játék egyre csak jobb és jobb lesz a frissítéseknek köszönhetően. De azért akad némi probléma a mostanival, például a pisztolyokkal, főleg a Deserttel… Jelenleg túl sokat sebez, 90+ sebzés szenved el az ellenfelünk, ha mondjuk hasba lőjük, szóval ez így egy rakás sz@r, mihamarabb változtatni kell ezen. Nem igazán értem, hogy miért csökkentették terrorista oldalon a molotov és a P250 árát, ami egyébként túl erős még mindig, szóval egyszerre meg tudjuk venni a pisztolyt és a molotovot is, utóbbit pedig csak elég a lerakott bombára dobni, így a CT már nem is tudja hatástalanítani azt. Néhány dolog tetszik az frissítés kapcsán, de mások pedig egyáltalán nem. Az ugrás utáni leérkezés még mindig elég fura, ha 1.6-osra tudnák változtatni, az elég jó lenne. Van jelenleg egy olyan bug is, amikor az ellenfelünk modelljét láthatjuk falon keresztül, szóval ezt is mihamarabb javítani kellene, már elég régóta jelen van ez a jelenség a játékban. És kérem, tegyék lehetővé azt is, hogy akinek gyengébb számítógépe van, használhassák az FPS parancsokat. Elég idegesítő 80 FPS-sel játszani…

Hollandia LowLandLions – Eli „spartacus” van Bijnen:

Szerintem a frissítés rendben van. Örülök, hogy az M4 és az AK fejlesztve lettek, szóval most már szinte mindenki könnyen kordában tudja tartani őket. Szerintem jó dolog új játékosokat csábítani a játékba, akik hamar felkapják a vizet és be is fejezik az egészet. Szóval hosszútávon ez leginkább a jelenlegi játékosoknak jó. Saját magam szemszögéből még mindig elég újként hat az egész, a kukába is dobhatom néhány lövési metódusomat. Ha bármikor valami új jön be, mindig meg kell néznünk, hogy mi működik a legjobban, és hogyan tudjuk ezt kivitelezni. A visszarántáson való változtatás az egyik legalapvetőbb dolog a játékban, szóval szerintem ezt a fajta dolgot ilyen mértékben változtatniuk is kell, de természetesen kevésbé idegesítő, ha a dolgok könnyebbé válnak. Szerintem nem olyan nehéz ezekhez a változásokhoz alkalmazkodni. Remélhetőleg a silencer is hamarosan bekerül a játékba, illetve a mozgáson és a találatok utáni reakción is változtatni fognak.

Svédország Absolute Legends – Alexander „rdl” Redl:

Talán mások is azon a véleményem vannak, mint én, miszerint a gépkarabélyok most már egészen jók lettek. Viszont a pisztolyok túl erősek, mihamarabb változtatni kellene ezen. Szívesen látnám a MAG7-tel kapcsolatos változtatásokat is, ahogy a P90-et is balanszolhatnák. A mozgáson is lenne még mit javítani, de összességében tetszik az új frissítés.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 73 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
b05co  Rosszul fogalmaztam ez igaz. Arra akartam utalni, hogy nem egy multigaming squadot szponzoráltak, hanem később abból nőttek ki multigamingek... Amire te gondolsz az is ilyen valószínű. A jelenlegi helyzetet ennyire borúsnak látom, valószínű régen más volt, de ha egyszer most ilyen akkor ilyen... Cod1 már nincs is, Cod4 meg hasonló szintet ver... Egyszerűen elszomorít, hogy a mai fiatalokban semmi tisztelet, se egymás iránt, se az idősebbek iránt... Ahogy telik múlik az idő úgy lesz egyre nagyobb szája és arca mindenkinek, változni itt már nem fog semmi szerintem... Az a baj, hogy itt is csak múlt van, jelen és jövő nem nagyon... Mint írtam nem akarom megváltani a világot, csak elszomorít a helyzet... Nem kis ugrándozó tizenéves vagyok már, az már elmúlt... Egyszerűen felbosszant az, hogy az utánpótlás nagyképű senkik társasága, tisztelet a kivételnek... Ezt a scene-t szerintem nyugodtan bárki leszólhatja, igaza lesz... Az, hogy ez fáj már más kérdés...
 

.LnB

jan. 28., 14:58
Teljesen igazad van.
 
 
 
 
.LnB  Nem volt ez a scene mindig ilyen. Most ilyen ez tény. És rövid időn belül (de lehet, hogy soha) nem is fog változni. Nekem is van tapasztalatom több játékban Q3,Q4, Cod4, TF2, BF, és bizton állíthatom, hogy nem sok olyan kiforrott, összetartó scene-el találkoztam mint anno a cs-s volt. A Cod még hasonló volt ez igaz, de mára már az is hanyatlik. Azért írsz olyanokat amik kicsit számomraérdekesek. Például az egyik általad felsorolt hardver gyártó sem indított saját csapatot. Soha. Ők csak szponzorálnak gamingeket, ez azért nagyon nem ugyan az. És ez jelenleg is így működik külföldön. Az, hogy most ebbe a helyzetbe csöppentél bele az szerencsétlen dolog. De a türelmed neked sincs meg (ha tényleg egy jó csapatot akarsz akkor keresgélj tovább, ha mégsem annyira fontos akkor hagyd a CS:GO-t) akkor meg felesleges így leszólni a scene-t , még ha amit mondasz jogos is.
 

b05co

jan. 28., 14:53
Na meg még annyi, hogy amennyire én látom, külön van az 1.6 scene és külön a CS:S (van még ilyen?) és a CS:GO... Akik sourceban nagyot alkottak, azok többnyire már 1.6-ban is megtették, ha információim nem tévesek, csak éppen belecsúsztak a sourceba egy két évre, majd el is tűntek... Akik source-al kezdtek nem igazán emelkedtek fel, aztán lehet hogy tévedek ám :D
 
 
 
 
.LnB  Nem volt ez a scene mindig ilyen. Most ilyen ez tény. És rövid időn belül (de lehet, hogy soha) nem is fog változni. Nekem is van tapasztalatom több játékban Q3,Q4, Cod4, TF2, BF, és bizton állíthatom, hogy nem sok olyan kiforrott, összetartó scene-el találkoztam mint anno a cs-s volt. A Cod még hasonló volt ez igaz, de mára már az is hanyatlik. Azért írsz olyanokat amik kicsit számomraérdekesek. Például az egyik általad felsorolt hardver gyártó sem indított saját csapatot. Soha. Ők csak szponzorálnak gamingeket, ez azért nagyon nem ugyan az. És ez jelenleg is így működik külföldön. Az, hogy most ebbe a helyzetbe csöppentél bele az szerencsétlen dolog. De a türelmed neked sincs meg (ha tényleg egy jó csapatot akarsz akkor keresgélj tovább, ha mégsem annyira fontos akkor hagyd a CS:GO-t) akkor meg felesleges így leszólni a scene-t , még ha amit mondasz jogos is.
 

b05co

jan. 28., 14:46
Rosszul fogalmaztam ez igaz. Arra akartam utalni, hogy nem egy multigaming squadot szponzoráltak, hanem később abból nőttek ki multigamingek... Amire te gondolsz az is ilyen valószínű. A jelenlegi helyzetet ennyire borúsnak látom, valószínű régen más volt, de ha egyszer most ilyen akkor ilyen... Cod1 már nincs is, Cod4 meg hasonló szintet ver... Egyszerűen elszomorít, hogy a mai fiatalokban semmi tisztelet, se egymás iránt, se az idősebbek iránt... Ahogy telik múlik az idő úgy lesz egyre nagyobb szája és arca mindenkinek, változni itt már nem fog semmi szerintem... Az a baj, hogy itt is csak múlt van, jelen és jövő nem nagyon... Mint írtam nem akarom megváltani a világot, csak elszomorít a helyzet... Nem kis ugrándozó tizenéves vagyok már, az már elmúlt... Egyszerűen felbosszant az, hogy az utánpótlás nagyképű senkik társasága, tisztelet a kivételnek... Ezt a scene-t szerintem nyugodtan bárki leszólhatja, igaza lesz... Az, hogy ez fáj már más kérdés...
 
 
 
 
b05co  Szép és igaz is, csak én nem most ültem le játszani életemben először, csak most kezdtem cs-zni :D Számtalan lanon voltam cod1-el több kevesebb sikerrel, nekem az bőven megfelelt... 26 vagyok én is, dolgozom és legfőképp egy jó játékkal akarok játszani, egy jó csapatban... Megváltani a világot én már nem fogom, ahhoz öreg vagyok :) , csak azért írtam le a véleményemet, mert megjártam a Q1, Q2, Q3, UT99, UT2k4, Cod1, CodUo, Cod2, Cod4, Warsow, AVA, BF scenet és ehhez hasonló szétszórtságok, komolytalanságot és arcoskodást egyikben sem tapasztaltam, mint itt :) Nem kell nekem hinni, aki ezt végigjárta ami én az tudja jól... Aki meg 3 éve kezdett gamer egérrel lőni az meg jobb ha megtanulja mi is ez az egész :) Lehet rajtam kacarászni, de részemről a Cod1 scene kilóméterekkel ver mindent az alább felsoroltak közül... Több száz aktív klán CB-n, ami egy nemzetközi szervezet (nem kis érdeme volt a codosoknak abban, hogy végül magyarul is elérhető), nagy lanokon olykor CS népszerűségét verő döntők stb... Sajnos ez a múlt, de akkor is remek két éve volt a játéknak... A minap pedig azt kapom a fejemhez, hogy az sosem volt versenyképes... Biztos ezért indított saját csapatot annak idején a Logitech, AMD, ATI, nVidia, Intel, Steelseries, Razer stb... Hála az égnek olyan munkám és párkapcsolatom van, ami mellett napi szinten tudok játszani is ha akarok (persze csak 1-2 órát), ezért gondoltam, hogy gyorsan összekaparok pár értelmes arcot és nekivágok, mert azért mégiscsak izgalmasabb mint tét nélkül mixelgetni, egy lan jó poén, megy a haverkodás, meg az iszogatás :) . Nem terveztem, hogy bécsbe utazom 1 hónap múlva és beverem azokat a kockákat akiknek a CS:GO a "munkájuk", ettől függetlenül, jelenleg úgy látom, hogy egy komoly hozzáállású ötöst CS:GO-ban tízszer olyan nehéz összerakni, mint mondjuk Cod4-ben (sajnos utóbbit rühellem :/ ). Lehet nekifutok mégegyszer, de lehet hagyom a francba... Elveszik az ember kedvét a játéktól, innentől viszont nincs értelme...
 

.LnB

jan. 28., 14:35
Nem volt ez a scene mindig ilyen. Most ilyen ez tény. És rövid időn belül (de lehet, hogy soha) nem is fog változni. Nekem is van tapasztalatom több játékban Q3,Q4, Cod4, TF2, BF, és bizton állíthatom, hogy nem sok olyan kiforrott, összetartó scene-el találkoztam mint anno a cs-s volt. A Cod még hasonló volt ez igaz, de mára már az is hanyatlik. Azért írsz olyanokat amik kicsit számomraérdekesek. Például az egyik általad felsorolt hardver gyártó sem indított saját csapatot. Soha. Ők csak szponzorálnak gamingeket, ez azért nagyon nem ugyan az. És ez jelenleg is így működik külföldön. Az, hogy most ebbe a helyzetbe csöppentél bele az szerencsétlen dolog. De a türelmed neked sincs meg (ha tényleg egy jó csapatot akarsz akkor keresgélj tovább, ha mégsem annyira fontos akkor hagyd a CS:GO-t) akkor meg felesleges így leszólni a scene-t , még ha amit mondasz jogos is.
 
 
 
 
.LnB  Mielőtt elkezdek itt nektek okoskodni egy kicsit szeretnék bemutatkozni. Mert biztos azt hiszitek, hogy egy hülye vagyok a sok közül aki csak írogat a levegőbe. Nem, én nagyon rég óta itt vagyok a magyar cs scene-ben. Még régen mikor a source elkezdett elterjedni Magyarországon  majd mikor a nagy csapatok elkezdtek eredményeket produkálni. Ha Lnb néven nem is de Lanláb néven Hentes is biztosan emlékszik rám a régi időkből. Sose voltam egy meghatározó ember sose voltam high, de ismertem a top réteget, rengeteget beszéltünk és tanultam tőlük. Jelenleg a cs nekem már csak hobbi 26éves vagyok dolgozom, és mostanra van egy kisfiam is.

Régi időkben, én is ugyan ilyen lelkesedéssel ültem le mindig a gép elé cszni mint most te b05co. Rengeteget gyakoroltam, demokat néztem és beszélgettem olyan általam nagyon tisztelt játékosokkal mint Piki, Kodiak, Deep és a többiek. Meg akartam váltani a világot, előrébb lendíteni a cs-s scene-t. Ámulattal néztem ahogy az ancients meghódítja európát, és a világot, az OBi-ról nem is beszélve. Én is át szerettem volna élni a sikert. De éreztem, hogy valami miatt mindig akadályba ütközök. Aztán egyszer csak Kodiaknak szegeztem a kérdést egy bejegyzésem által, nyílt fórumon.
A mostani helyzethez képest annyi a változás, hogy akkor volt Magyarországon top réteg. Most ez nincs, de a válasz sokatok kérdésére ad választ, a legnagyobb probléma az emberek mentalitásával van, és a kitartással. Erre Kodi a blogján adott nekem választ.(http://kodiak.blog.hu/2008/09/27/nosztalgia_de_miert)
Miután elolvastam, akkor sem értettem vele teljesen egyet. De mára kicsit komolyabb fejjel teljesen egyetértek vele, mert az évek alatt rájöttem arra, amire akkor nagy elszántságomba nem. A magyar játékosok nem képesek összefogni, és kitartóan felépíteni valamit. A cikk második felében feltettem azt a kérdést ha figyelmesen elolvassátok, hogy mi lesz akkor ha az a top réteg befejezi. Ezzel telibe találtam, ennek a levét isszátok most ti. Mi a megoldás? Túllépni a kicsinyes ön-ön érdekeken és együtt összefogni újra fel kell építenetek ezt a scene-t. Senki nem segített nekik se, és sajnos nem is várhatjátok ti sem el a segítséget. Ez nehéz mert Magyarországon 20embert nem találsz aki erre képes, de ha igen akkor eljuthat ez a scene is nagy magaslatokba.

És elmesélek egy személyes történtet, hogy mikor tört meg bennem is a lendület, mikor lett inkább megrögzött hobbi nekem a cs.
Piki-vel beszélgettem steamen mikor kikerült a német csapathoz, játszani és méltattam, hogy mennyire imponáló amit elért a játékkal, a magyarok büszkék lehetnek rá. És én is ezért szeretnék küzdeni, hogy hasonlót elérjek. Erre válaszul az következett, hogy (nem emlékszem szó szerint de a lényeg) "Inkább tanulj tovább, nincs értelme ennyi energiát belefektetni ebbe a játékba, vannak az életben sokkal fontosabb dolgok mint egy Lan megnyerése" Ez volt az a pont ahol megtörtem és jelenleg is csak laza mixekre van időm, és nem is veszem a fáradtságot, hogy összeszedjek magam mellé még 4 értelmes embert, mert esélytelennek látom.
 

b05co

jan. 28., 13:51
Szép és igaz is, csak én nem most ültem le játszani életemben először, csak most kezdtem cs-zni :D Számtalan lanon voltam cod1-el több kevesebb sikerrel, nekem az bőven megfelelt... 26 vagyok én is, dolgozom és legfőképp egy jó játékkal akarok játszani, egy jó csapatban... Megváltani a világot én már nem fogom, ahhoz öreg vagyok :) , csak azért írtam le a véleményemet, mert megjártam a Q1, Q2, Q3, UT99, UT2k4, Cod1, CodUo, Cod2, Cod4, Warsow, AVA, BF scenet és ehhez hasonló szétszórtságok, komolytalanságot és arcoskodást egyikben sem tapasztaltam, mint itt :) Nem kell nekem hinni, aki ezt végigjárta ami én az tudja jól... Aki meg 3 éve kezdett gamer egérrel lőni az meg jobb ha megtanulja mi is ez az egész :) Lehet rajtam kacarászni, de részemről a Cod1 scene kilóméterekkel ver mindent az alább felsoroltak közül... Több száz aktív klán CB-n, ami egy nemzetközi szervezet (nem kis érdeme volt a codosoknak abban, hogy végül magyarul is elérhető), nagy lanokon olykor CS népszerűségét verő döntők stb... Sajnos ez a múlt, de akkor is remek két éve volt a játéknak... A minap pedig azt kapom a fejemhez, hogy az sosem volt versenyképes... Biztos ezért indított saját csapatot annak idején a Logitech, AMD, ATI, nVidia, Intel, Steelseries, Razer stb... Hála az égnek olyan munkám és párkapcsolatom van, ami mellett napi szinten tudok játszani is ha akarok (persze csak 1-2 órát), ezért gondoltam, hogy gyorsan összekaparok pár értelmes arcot és nekivágok, mert azért mégiscsak izgalmasabb mint tét nélkül mixelgetni, egy lan jó poén, megy a haverkodás, meg az iszogatás :) . Nem terveztem, hogy bécsbe utazom 1 hónap múlva és beverem azokat a kockákat akiknek a CS:GO a "munkájuk", ettől függetlenül, jelenleg úgy látom, hogy egy komoly hozzáállású ötöst CS:GO-ban tízszer olyan nehéz összerakni, mint mondjuk Cod4-ben (sajnos utóbbit rühellem :/ ). Lehet nekifutok mégegyszer, de lehet hagyom a francba... Elveszik az ember kedvét a játéktól, innentől viszont nincs értelme...
 
 
 
 
.LnB  Mielőtt elkezdek itt nektek okoskodni egy kicsit szeretnék bemutatkozni. Mert biztos azt hiszitek, hogy egy hülye vagyok a sok közül aki csak írogat a levegőbe. Nem, én nagyon rég óta itt vagyok a magyar cs scene-ben. Még régen mikor a source elkezdett elterjedni Magyarországon  majd mikor a nagy csapatok elkezdtek eredményeket produkálni. Ha Lnb néven nem is de Lanláb néven Hentes is biztosan emlékszik rám a régi időkből. Sose voltam egy meghatározó ember sose voltam high, de ismertem a top réteget, rengeteget beszéltünk és tanultam tőlük. Jelenleg a cs nekem már csak hobbi 26éves vagyok dolgozom, és mostanra van egy kisfiam is.

Régi időkben, én is ugyan ilyen lelkesedéssel ültem le mindig a gép elé cszni mint most te b05co. Rengeteget gyakoroltam, demokat néztem és beszélgettem olyan általam nagyon tisztelt játékosokkal mint Piki, Kodiak, Deep és a többiek. Meg akartam váltani a világot, előrébb lendíteni a cs-s scene-t. Ámulattal néztem ahogy az ancients meghódítja európát, és a világot, az OBi-ról nem is beszélve. Én is át szerettem volna élni a sikert. De éreztem, hogy valami miatt mindig akadályba ütközök. Aztán egyszer csak Kodiaknak szegeztem a kérdést egy bejegyzésem által, nyílt fórumon.
A mostani helyzethez képest annyi a változás, hogy akkor volt Magyarországon top réteg. Most ez nincs, de a válasz sokatok kérdésére ad választ, a legnagyobb probléma az emberek mentalitásával van, és a kitartással. Erre Kodi a blogján adott nekem választ.(http://kodiak.blog.hu/2008/09/27/nosztalgia_de_miert)
Miután elolvastam, akkor sem értettem vele teljesen egyet. De mára kicsit komolyabb fejjel teljesen egyetértek vele, mert az évek alatt rájöttem arra, amire akkor nagy elszántságomba nem. A magyar játékosok nem képesek összefogni, és kitartóan felépíteni valamit. A cikk második felében feltettem azt a kérdést ha figyelmesen elolvassátok, hogy mi lesz akkor ha az a top réteg befejezi. Ezzel telibe találtam, ennek a levét isszátok most ti. Mi a megoldás? Túllépni a kicsinyes ön-ön érdekeken és együtt összefogni újra fel kell építenetek ezt a scene-t. Senki nem segített nekik se, és sajnos nem is várhatjátok ti sem el a segítséget. Ez nehéz mert Magyarországon 20embert nem találsz aki erre képes, de ha igen akkor eljuthat ez a scene is nagy magaslatokba.

És elmesélek egy személyes történtet, hogy mikor tört meg bennem is a lendület, mikor lett inkább megrögzött hobbi nekem a cs.
Piki-vel beszélgettem steamen mikor kikerült a német csapathoz, játszani és méltattam, hogy mennyire imponáló amit elért a játékkal, a magyarok büszkék lehetnek rá. És én is ezért szeretnék küzdeni, hogy hasonlót elérjek. Erre válaszul az következett, hogy (nem emlékszem szó szerint de a lényeg) "Inkább tanulj tovább, nincs értelme ennyi energiát belefektetni ebbe a játékba, vannak az életben sokkal fontosabb dolgok mint egy Lan megnyerése" Ez volt az a pont ahol megtörtem és jelenleg is csak laza mixekre van időm, és nem is veszem a fáradtságot, hogy összeszedjek magam mellé még 4 értelmes embert, mert esélytelennek látom.
 

Berényi Miklós

jan. 28., 13:08
Szép terjedelmes komment, de minden benne van aminek benne kell lenni. Főleg a kodis cikk. Igazából már nincs is mi hozzáfűzni valóm.
 
 
 
 

.LnB

jan. 28., 12:56
Mielőtt elkezdek itt nektek okoskodni egy kicsit szeretnék bemutatkozni. Mert biztos azt hiszitek, hogy egy hülye vagyok a sok közül aki csak írogat a levegőbe. Nem, én nagyon rég óta itt vagyok a magyar cs scene-ben. Még régen mikor a source elkezdett elterjedni Magyarországon  majd mikor a nagy csapatok elkezdtek eredményeket produkálni. Ha Lnb néven nem is de Lanláb néven Hentes is biztosan emlékszik rám a régi időkből. Sose voltam egy meghatározó ember sose voltam high, de ismertem a top réteget, rengeteget beszéltünk és tanultam tőlük. Jelenleg a cs nekem már csak hobbi 26éves vagyok dolgozom, és mostanra van egy kisfiam is.

Régi időkben, én is ugyan ilyen lelkesedéssel ültem le mindig a gép elé cszni mint most te b05co. Rengeteget gyakoroltam, demokat néztem és beszélgettem olyan általam nagyon tisztelt játékosokkal mint Piki, Kodiak, Deep és a többiek. Meg akartam váltani a világot, előrébb lendíteni a cs-s scene-t. Ámulattal néztem ahogy az ancients meghódítja európát, és a világot, az OBi-ról nem is beszélve. Én is át szerettem volna élni a sikert. De éreztem, hogy valami miatt mindig akadályba ütközök. Aztán egyszer csak Kodiaknak szegeztem a kérdést egy bejegyzésem által, nyílt fórumon.
A mostani helyzethez képest annyi a változás, hogy akkor volt Magyarországon top réteg. Most ez nincs, de a válasz sokatok kérdésére ad választ, a legnagyobb probléma az emberek mentalitásával van, és a kitartással. Erre Kodi a blogján adott nekem választ.(http://kodiak.blog.hu/2008/09/27/nosztalgia_de_miert)
Miután elolvastam, akkor sem értettem vele teljesen egyet. De mára kicsit komolyabb fejjel teljesen egyetértek vele, mert az évek alatt rájöttem arra, amire akkor nagy elszántságomba nem. A magyar játékosok nem képesek összefogni, és kitartóan felépíteni valamit. A cikk második felében feltettem azt a kérdést ha figyelmesen elolvassátok, hogy mi lesz akkor ha az a top réteg befejezi. Ezzel telibe találtam, ennek a levét isszátok most ti. Mi a megoldás? Túllépni a kicsinyes ön-ön érdekeken és együtt összefogni újra fel kell építenetek ezt a scene-t. Senki nem segített nekik se, és sajnos nem is várhatjátok ti sem el a segítséget. Ez nehéz mert Magyarországon 20embert nem találsz aki erre képes, de ha igen akkor eljuthat ez a scene is nagy magaslatokba.

És elmesélek egy személyes történtet, hogy mikor tört meg bennem is a lendület, mikor lett inkább megrögzött hobbi nekem a cs.
Piki-vel beszélgettem steamen mikor kikerült a német csapathoz, játszani és méltattam, hogy mennyire imponáló amit elért a játékkal, a magyarok büszkék lehetnek rá. És én is ezért szeretnék küzdeni, hogy hasonlót elérjek. Erre válaszul az következett, hogy (nem emlékszem szó szerint de a lényeg) "Inkább tanulj tovább, nincs értelme ennyi energiát belefektetni ebbe a játékba, vannak az életben sokkal fontosabb dolgok mint egy Lan megnyerése" Ez volt az a pont ahol megtörtem és jelenleg is csak laza mixekre van időm, és nem is veszem a fáradtságot, hogy összeszedjek magam mellé még 4 értelmes embert, mert esélytelennek látom.
 
 
 
 
.LnB  És a régi nagyoknak kik mutatták az utat? Senki. Csak volt annyi eszük, hogy rájöjjenek mi kell a sikerhez. Komolyság. Igen a cshu2 flamet nem szabad általánosítani a scene-el. Ez mindíg benne van. De míg én és patrik szóváltása szerintem egyáltalán nem volt vészes, addig az ilyen Sanchez féle kutyákkal kezdeni kell valamit...
 

Berényi Miklós

jan. 28., 12:54
Hát ez az... Saját erejükből jöttek rá a dolgokra. De azért azt se felejtsük, hogy akik régen voltak, nem csak játszottak, hanem egy nagy baráti társaság volt. Eltudták egymást viselni, nem próbált egyik játékos se keresztbe tenni a másiknak... olyan gyakran. De más idők voltak és ez nem feltétlen csak a csgo scenere vagy a korábban haldoklásnak indult sourcera. Az élet más területére is alkalmatlan a magyar fiatalok nagy része. Egy kicsit már megint elkalandoztam.
 
 
 
 
.LnB  És a régi nagyoknak kik mutatták az utat? Senki. Csak volt annyi eszük, hogy rájöjjenek mi kell a sikerhez. Komolyság. Igen a cshu2 flamet nem szabad általánosítani a scene-el. Ez mindíg benne van. De míg én és patrik szóváltása szerintem egyáltalán nem volt vészes, addig az ilyen Sanchez féle kutyákkal kezdeni kell valamit...
 

b05co

jan. 28., 12:27
Én nem a cs2hu flémből indulok ki, hanem abból a kb 20 emberből akivel együtt játszottam egy hónap alatt... Azért abból talán már ki lehet :) Most se kéne utat mutatnia senkinek, csak mielőtt CS:GO playernek hiszi magát valaki és kőkeményen klánozni akar, szerintem tegye fel az alábbi pár kérdést magának:


- Tudok-e annyit játszani amennyit kell...

- A CS:GO hányadik dolog az életemben

- Képes vagyok-e hallgatni másokra

- Van-e pénzem hozzá


Amennyiben bármelyik kérdésnél hezitálás van, onnantól az a "player" a low-mid szintnél meg fog állni és átkúrja a saját csapatát (ha van ilyen). Eddig két emberrel találkoztam akiknél nincs hezitálás, de őket se most ismertem meg...

 
 
 
 
Berényi Miklós  Miután a régi nagyok nagy hirtelenjében abbahagyták, eltűntek. Nem maradt aki mutassa az utat az akkori újaknak. Előtérbe került a hatalmas nagy pofa a semmire, az egyik napról a másikra akarunk az univerzum legjobbjai lenni, aztán egy vereség után megy a sok stressz, egymás torkának ugrás. De szerintem a cs2hu flame teljesen rendben van, mindig is része volt az oldalnak.
 

.LnB

jan. 28., 12:21
És a régi nagyoknak kik mutatták az utat? Senki. Csak volt annyi eszük, hogy rájöjjenek mi kell a sikerhez. Komolyság. Igen a cshu2 flamet nem szabad általánosítani a scene-el. Ez mindíg benne van. De míg én és patrik szóváltása szerintem egyáltalán nem volt vészes, addig az ilyen Sanchez féle kutyákkal kezdeni kell valamit...
 
 
 
 
Berényi Miklós  Miután a régi nagyok nagy hirtelenjében abbahagyták, eltűntek. Nem maradt aki mutassa az utat az akkori újaknak. Előtérbe került a hatalmas nagy pofa a semmire, az egyik napról a másikra akarunk az univerzum legjobbjai lenni, aztán egy vereség után megy a sok stressz, egymás torkának ugrás. De szerintem a cs2hu flame teljesen rendben van, mindig is része volt az oldalnak.
 

b05co

jan. 28., 12:20
Azt elhiszem, csak most nincsenek "nagyok" ahogy írtad, viszont a szája mindenkinek az :D Túl sokat gondol egy átlag CS:GO player is magáról. Egy hónap alatt kb 20 külöbőző emberrel játszottam és senki nem ütötte meg a med szintet sem... De mindenki úgy keres klánt hogy ő high++, meg med++ és így belövi úgy belövi... Az nagyon keveseknek jut el az agyáig, hogy ez nem DM... Szerintem negatív stattal több kört hozok, mint a szájkaratésok +tízzel... 
 
 
 
 
b05co  Tiszta vicc, hogy az updateről van szó és pillanatok alatt eljuttok egymás fikázásához... Már értem, hogy miért nem sikerült idegen CS:GO playerekből kettő, ismétlem kettő embert találni FIX LU-hoz... Vicc amit műveltek, komolytalanság a köbön... Az ICL-re nevezett csapatok háromnegyede már feloszlott, amelyik nem, ott a tagok vándorolnak napi szinten. Komolyodni kéne srácok nagyon sokat és nem egymást fikázni... Szánalom ami ebben a scene-ben megy... Tőlünk most úgy lépett ki a legutóbb felvett srác (szándékosan nem írok nevet), hogy 1 db, ismétlem 1 pcw-t játszottunk egy olyan mapon, amit mi (ex cod1- playerek révén) nem ismertünk :D . Előtte utána mixeltünk csak és inkább haverok voltak velünk mint playerek. :) Na ő ebből leszűrte, hogy ragelő barmok vagyunk és továbbállt :) Pont mielőtt kezdtünk volna együtt játszani... De ebben a "klánban" ahol vagyok, szeptember óta megfordult kb 15 ember, aztán hirtelen mindenkinek akadt jobb dolga CS:GO-nál... Viszont legalább változatosak a sztorik meg a kifogások :D Lehet hogy nagyképűnek tűnök, nem vagyok már tinédzser sem, 96 ban kezdtem Quake 1 dm-el az FPS multit, láttam már mindent, de ez a CS:S & GO hun scene messze a legkomolytalanabb réteg amivel valaha összehoztak a byteok ;) Lehet fikázni, de ha kicsit jobban megnézitek ezt ti is könnyedén láthatjátok... Próbáltam a részese lenni, de ennek egyszerűen nem lehet... Mindenki azt hiszi magáról, hogy CS szakértő, közben meg egy valamire való hazai player és klán sincs...
 

Berényi Miklós

jan. 28., 12:15
Miután a régi nagyok nagy hirtelenjében abbahagyták, eltűntek. Nem maradt aki mutassa az utat az akkori újaknak. Előtérbe került a hatalmas nagy pofa a semmire, az egyik napról a másikra akarunk az univerzum legjobbjai lenni, aztán egy vereség után megy a sok stressz, egymás torkának ugrás. De szerintem a cs2hu flame teljesen rendben van, mindig is része volt az oldalnak.
 
 
 
 
b05co  Tiszta vicc, hogy az updateről van szó és pillanatok alatt eljuttok egymás fikázásához... Már értem, hogy miért nem sikerült idegen CS:GO playerekből kettő, ismétlem kettő embert találni FIX LU-hoz... Vicc amit műveltek, komolytalanság a köbön... Az ICL-re nevezett csapatok háromnegyede már feloszlott, amelyik nem, ott a tagok vándorolnak napi szinten. Komolyodni kéne srácok nagyon sokat és nem egymást fikázni... Szánalom ami ebben a scene-ben megy... Tőlünk most úgy lépett ki a legutóbb felvett srác (szándékosan nem írok nevet), hogy 1 db, ismétlem 1 pcw-t játszottunk egy olyan mapon, amit mi (ex cod1- playerek révén) nem ismertünk :D . Előtte utána mixeltünk csak és inkább haverok voltak velünk mint playerek. :) Na ő ebből leszűrte, hogy ragelő barmok vagyunk és továbbállt :) Pont mielőtt kezdtünk volna együtt játszani... De ebben a "klánban" ahol vagyok, szeptember óta megfordult kb 15 ember, aztán hirtelen mindenkinek akadt jobb dolga CS:GO-nál... Viszont legalább változatosak a sztorik meg a kifogások :D Lehet hogy nagyképűnek tűnök, nem vagyok már tinédzser sem, 96 ban kezdtem Quake 1 dm-el az FPS multit, láttam már mindent, de ez a CS:S & GO hun scene messze a legkomolytalanabb réteg amivel valaha összehoztak a byteok ;) Lehet fikázni, de ha kicsit jobban megnézitek ezt ti is könnyedén láthatjátok... Próbáltam a részese lenni, de ennek egyszerűen nem lehet... Mindenki azt hiszi magáról, hogy CS szakértő, közben meg egy valamire való hazai player és klán sincs...
 

b05co

jan. 28., 11:40
Utóirat: Azt akarom, hogy utáljatok! Azt szeretem :)
 
 
 
 

b05co

jan. 28., 11:35
Tiszta vicc, hogy az updateről van szó és pillanatok alatt eljuttok egymás fikázásához... Már értem, hogy miért nem sikerült idegen CS:GO playerekből kettő, ismétlem kettő embert találni FIX LU-hoz... Vicc amit műveltek, komolytalanság a köbön... Az ICL-re nevezett csapatok háromnegyede már feloszlott, amelyik nem, ott a tagok vándorolnak napi szinten. Komolyodni kéne srácok nagyon sokat és nem egymást fikázni... Szánalom ami ebben a scene-ben megy... Tőlünk most úgy lépett ki a legutóbb felvett srác (szándékosan nem írok nevet), hogy 1 db, ismétlem 1 pcw-t játszottunk egy olyan mapon, amit mi (ex cod1- playerek révén) nem ismertünk :D . Előtte utána mixeltünk csak és inkább haverok voltak velünk mint playerek. :) Na ő ebből leszűrte, hogy ragelő barmok vagyunk és továbbállt :) Pont mielőtt kezdtünk volna együtt játszani... De ebben a "klánban" ahol vagyok, szeptember óta megfordult kb 15 ember, aztán hirtelen mindenkinek akadt jobb dolga CS:GO-nál... Viszont legalább változatosak a sztorik meg a kifogások :D Lehet hogy nagyképűnek tűnök, nem vagyok már tinédzser sem, 96 ban kezdtem Quake 1 dm-el az FPS multit, láttam már mindent, de ez a CS:S & GO hun scene messze a legkomolytalanabb réteg amivel valaha összehoztak a byteok ;) Lehet fikázni, de ha kicsit jobban megnézitek ezt ti is könnyedén láthatjátok... Próbáltam a részese lenni, de ennek egyszerűen nem lehet... Mindenki azt hiszi magáról, hogy CS szakértő, közben meg egy valamire való hazai player és klán sincs...
 
 
 
 
.LnB  Tudod mikor küldenélek Franciaországba. Mehetnél Jobbik tüntetésre "bemelegítésnek" :D
 

.LnB

jan. 27., 21:42
Isten ments, hogy egyetértsek a Berényi famíliával de most muszáj, rád férne szerintem.
 
 
 
 
P4TR1K  inkább leszek  "szépenfésült tinifiú" (amit mellesleg külön kell írni) mint egy smile akit fejbe lőttek :( Remélem a konfigot valaki egyébként majd lepróbálja és megmondja, hogy IGEN .LnB-nek volt igaza és csak 90 FPS-em van:|
 

.LnB

jan. 27., 21:41
Nem érdekel, hogy mennyi az az FPS. Csak az a beszólás nem tetszett. Tudom, hogy külön kell írni. De a smile végére illene akkor egy Y. (smiley) Ha már te kezdesz belekötni a helyesírásba. Igazából nem hittem volna, hogy ennyiből 130fps-t ki lehet hozni. 17"-on 1280x1024-be talán. Még mindíg vannak kételyeim, de nem olyan fontos téma ez, hogy ölre mennyünk szerintem. Az avatárom pedig a Watchmen-ből van. Azt illene végignézni. (Ultimate Cut-ot ajánlom xD)
 
 
 
 
.LnB  Kezdelek idegesíteni?? Jézusom most mi lesz?!?!? Te "szépenfésült tinifiú" :)
 

P4TR1K

jan. 27., 21:30
inkább leszek  "szépenfésült tinifiú" (amit mellesleg külön kell írni) mint egy smile akit fejbe lőttek :( Remélem a konfigot valaki egyébként majd lepróbálja és megmondja, hogy IGEN .LnB-nek volt igaza és csak 90 FPS-em van:|
 
 
 
 
.LnB  Tudod mikor küldenélek Franciaországba. Mehetnél Jobbik tüntetésre "bemelegítésnek" :D
 

SancheZsnz

jan. 27., 20:48
versenyre mentem, nem agyonveretnimagam
 
 
 
 
SancheZsnz  mar felnottbe lehetnek, ha elfogadtam vna egy szerzodest, de anyamek nem igen akartak eroltetni egyenlore...:D franciaorszagban vtam sii versenyen, megis nyertem es meg sorolhatnam. de itt nem az en sport karrierem a tema, hanem a csgo, ameg ti gepre koltotok havonta, en jokat bulizok es megyek ilyenolyan rendezvenyekre:D
 

.LnB

jan. 27., 20:07
Tudod mikor küldenélek Franciaországba. Mehetnél Jobbik tüntetésre "bemelegítésnek" :D
 
 
 
 
P4TR1K  

Processzor: AMD Athlon II X4 740 FM2 3,2GHz BOX

Alaplap: Asus M5A78L-M/USB3

Videókártya: ATI 5450

RAM: 4 GB DDR 3 1666MHz

Winchester: Samsung 80GB 7200RPM

Monitor: Lg Flatron 1730s

Gépház: Noname

Egér: XL-747H

Billentyűzet: Samsung noname

Egérpad: -

Táp: Chiftec GPA-400S 400W

 Parancsolj! Remélem kicsit leállsz a kötekedéssel mert kezdesz kicsit idegesíteni! 

 

.LnB

jan. 27., 19:58
Kezdelek idegesíteni?? Jézusom most mi lesz?!?!? Te "szépenfésült tinifiú" :)
 
 
 
 
SancheZsnz  nem igazan vagyok pawa, attol fuggetlenul, hogy szeretek divatos dolgokba jarni .. szakall stb. nemhinnem, hogy pawanak lenne:D nekem meg most egy verseny miatt muszaj, de egyebkent se ismersz, nem ertem mire fel itelgetsz:D annyira megtudtok nevettetni:D
 

Berényi Miklós

jan. 27., 19:37
Ennek fuss neki még egyszer. 
 
 
 
 
SancheZsnz  raadasul ha mar a 0 embernel jarunk, NEM EN IROGATOK FAKE NEVVEL TE NYOMOREK:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 

Berényi Attila

jan. 27., 19:37
Ha ideírnám a rendes nickemet akkor se ismernél . :-D Amúgy elég egy D is a :-D hez.  
 
 
 
 
Berényi Attila  Azért mert egy 0 ember aki ha nem állt volna be az ilyen patkány sorba akkor észre se vennék meg nem foglalkozna vele senki. Az ilyen embereknek találták ki ezt a stílust, viselkedést stb. :-D Nem is érdemes leállni ilyenekkel vitatkozni mert túl gyakorlott a patkánykodásba. OFC
 

SancheZsnz

jan. 27., 19:28
raadasul ha mar a 0 embernel jarunk, NEM EN IROGATOK FAKE NEVVEL TE NYOMOREK:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 
Berényi Attila  Azért mert egy 0 ember aki ha nem állt volna be az ilyen patkány sorba akkor észre se vennék meg nem foglalkozna vele senki. Az ilyen embereknek találták ki ezt a stílust, viselkedést stb. :-D Nem is érdemes leállni ilyenekkel vitatkozni mert túl gyakorlott a patkánykodásba. OFC
 

SancheZsnz

jan. 27., 19:27
nem igazan vagyok pawa, attol fuggetlenul, hogy szeretek divatos dolgokba jarni .. szakall stb. nemhinnem, hogy pawanak lenne:D nekem meg most egy verseny miatt muszaj, de egyebkent se ismersz, nem ertem mire fel itelgetsz:D annyira megtudtok nevettetni:D
 
 
 
 
Szoke  Azért 1 kérdésem még lenne. 

Miért kell minden fotón ilyen fancsali pofát vágni? Meg miért kell úgy öltözni mint aki nem tudja eldönteni hogy metro vagy homoszexuálsi? (heterot szándékosan nem irtam)

 

Berényi Attila

jan. 27., 18:55
Azért mert egy 0 ember aki ha nem állt volna be az ilyen patkány sorba akkor észre se vennék meg nem foglalkozna vele senki. Az ilyen embereknek találták ki ezt a stílust, viselkedést stb. :-D Nem is érdemes leállni ilyenekkel vitatkozni mert túl gyakorlott a patkánykodásba. OFC
 
 
 
 
SancheZsnz  nyertel orulj tapsvihar, csak mostmar torodjetek magatokkal csimbik
 

Szoke

jan. 27., 18:49
Azért 1 kérdésem még lenne. 

Miért kell minden fotón ilyen fancsali pofát vágni? Meg miért kell úgy öltözni mint aki nem tudja eldönteni hogy metro vagy homoszexuálsi? (heterot szándékosan nem irtam)

 
 
 
 
Berényi Attila  Áruld már el hogy ki költ gépre kisfiam?:-| Laptopról írok ami legalább 6 éve megvan. Sebaj. Azért elment egy próbálkozásnak. :-D
 

SancheZsnz

jan. 27., 18:47
nyertel orulj tapsvihar, csak mostmar torodjetek magatokkal csimbik
 
 
 
 
SancheZsnz  gepre kolteni egy jatek miatt nagyobb karrier tenyleg:D 
 

Berényi Attila

jan. 27., 18:35
Áruld már el hogy ki költ gépre kisfiam?:-| Laptopról írok ami legalább 6 éve megvan. Sebaj. Azért elment egy próbálkozásnak. :-D
 
 
 
 
Berényi Attila  Örülhetsz neki hogy beálltál a sorba és páva vagy meg bulizni jársz. :D Szép történelmed van apukám. :D Meg jó életcélok. :'-D 
 

SancheZsnz

jan. 27., 18:26
gepre kolteni egy jatek miatt nagyobb karrier tenyleg:D 
 
 
 
 

Berényi Attila

jan. 27., 18:15
Örülhetsz neki hogy beálltál a sorba és páva vagy meg bulizni jársz. :D Szép történelmed van apukám. :D Meg jó életcélok. :'-D 
 
 
 
 
noavatar

Redbull941

jan. 27., 18:15
ahogy elolvastam a hszeket, amd 4 magos procival kilehet hozni annyi fps-t. Meg is értem, akkor nekem kell egy másik proci és már dől az fps :D köszi puszi az infókat :P
 
 
 
 
SancheZsnz  mar felnottbe lehetnek, ha elfogadtam vna egy szerzodest, de anyamek nem igen akartak eroltetni egyenlore...:D franciaorszagban vtam sii versenyen, megis nyertem es meg sorolhatnam. de itt nem az en sport karrierem a tema, hanem a csgo, ameg ti gepre koltotok havonta, en jokat bulizok es megyek ilyenolyan rendezvenyekre:D
 

Berényi Miklós

jan. 27., 18:12
Én meg a brazil válogatott futballista lehetnék, ha brazilnak születtem volna és tudnék focizni. Örülök, hogy van életed, sőt szerintem mindenki leszarja örül neki! 
 
 
 
 
Berényi Miklós  Úgy érted a helyi amatőr foci csapatban focizni már eredmény? NO OFFENSE
 

SancheZsnz

jan. 27., 18:03
mar felnottbe lehetnek, ha elfogadtam vna egy szerzodest, de anyamek nem igen akartak eroltetni egyenlore...:D franciaorszagban vtam sii versenyen, megis nyertem es meg sorolhatnam. de itt nem az en sport karrierem a tema, hanem a csgo, ameg ti gepre koltotok havonta, en jokat bulizok es megyek ilyenolyan rendezvenyekre:D
 
 
 
 
SancheZsnz  nemveletlen nem a sajat accountomrol jatszom, egyenlore 40fpsel folosleges lenne jatszanom rajta:D egyebkent meg lehet, hogy egy jatekban nem vagyok top,soot.:D de azert a valo eletben tobbet elertem mint te, legalabbis sport teren garantalt ... :))
 

Berényi Miklós

jan. 27., 18:00
Úgy érted a helyi amatőr foci csapatban focizni már eredmény? NO OFFENSE
 
 
 
 
M1LLR  burn
 

SancheZsnz

jan. 27., 17:59
tesemgondoltadkomolyan:D
 
 
 
 
M1LLR  Hát ez szemben van azzal, amit arról mondtál, hogy bírja-e a géped, de sebaj, ha itt is olyan tehetséges vagy mint az eddigi játékokban, akkor nincs mitől félni
 

SancheZsnz

jan. 27., 17:55
nemveletlen nem a sajat accountomrol jatszom, egyenlore 40fpsel folosleges lenne jatszanom rajta:D egyebkent meg lehet, hogy egy jatekban nem vagyok top,soot.:D de azert a valo eletben tobbet elertem mint te, legalabbis sport teren garantalt ... :))
 
 
 
 

M1LLR

jan. 27., 17:38
burn
 
 
 
 

nasiB

jan. 27., 17:37
:DDDDDDDDDDDDDD
 
 
 
 
SancheZsnz  Kiki accountjan szoktam jatszani nem a sajatomon, minden frissites utan megnezem mit hogy :) meg mindig 1-0 nekem
 

M1LLR

jan. 27., 17:37
Hát ez szemben van azzal, amit arról mondtál, hogy bírja-e a géped, de sebaj, ha itt is olyan tehetséges vagy mint az eddigi játékokban, akkor nincs mitől félni
 
 
 
 
.LnB  Kezdjük ott, hogy se ház, se alaplap, se táp, se monitor. És nekem 965 volt + 4850 régebben és nem volt 130fps. Szal nem nyert. Nem egy létfontosságú vitatéma, de megleptél volna egy értékelhető config-al.
 

P4TR1K

jan. 27., 16:38

Processzor: AMD Athlon II X4 740 FM2 3,2GHz BOX

Alaplap: Asus M5A78L-M/USB3

Videókártya: ATI 5450

RAM: 4 GB DDR 3 1666MHz

Winchester: Samsung 80GB 7200RPM

Monitor: Lg Flatron 1730s

Gépház: Noname

Egér: XL-747H

Billentyűzet: Samsung noname

Egérpad: -

Táp: Chiftec GPA-400S 400W

 Parancsolj! Remélem kicsit leállsz a kötekedéssel mert kezdesz kicsit idegesíteni! 

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5415
 
2275
 
 
 
kép 5675
 
2061
 
 
kép 4798
 
2334
 
 
 
kép 4865
 
2361
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu