Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2011. május 08. 0 hozzászólás
 

Tisztelt oldallátogatók! Bár legtöbbetek nem értesült róla, azonban a napokban pár ember megpróbálta törni a közös „játszótereteket". Egyes emberek úgy gondolták, hogy személyes sérelmeiket egy

Tisztelt oldallátogatók! Bár legtöbbetek nem értesült róla, azonban a napokban pár ember megpróbálta törni a közös „játszótereteket". Egyes emberek úgy gondolták, hogy személyes sérelmeiket egy ilyen közösségi oldalon próbálják kiélni, bűncselekményt elkövetve (kibővített részben az idevonatkozó jogszabály), és nekünk nem kis fejtörést okozva.
Mint tudjátok a TotalGaming Kft. átalakult, ez az oldal legkevésbé mondható bevételi forrásnak a cég számára, értsétek úgy, mi fizetünk azért, hogy legyen hol szórakozni, közösséget alkotni.
Az ilyen esetek miatt szoktunk elgondolkodni azon, hogy van -e értelem egyáltalán az oldalt üzemeltetni. Akiknek ez a célja, hogy ilyen akciókkal ezt elérjék, azoknak jelentem, nem járnak messze... HeNtEs és Én lassan 10 éve szolgáljuk a közösséget ilyen-olyan próbálkozásokkal, mindenki sejtheti, hogy ezt az időt másra fordítottuk volna, valószínűleg többet is elérhettünk volna. (Pl. eljárunk a mekibe 500 Ft- os órabérrel :D).

Sőt gondolkozunk a továbblépésen, szeretnénk még egy valamit felmutatni. Azonban az ilyen esetek világítanak arra rá, hogy a közösségnek pont mindegy, hogy van e oldal vagy sincs, jó szórakozás egymás baxtatása, és semmi tisztelet nem szorul egyes emberekbe. Szörnyű ezt látni... Vajon van e értelme bármit is ennek a rétegnek letenni még az asztalra? A jelenlegi történtek ugyancsak mérlegelésre késztettek minket...

Csak egy példa, hogy jobban értsétek, jelenleg hárman felelünk a technikai dolgokért, egy szervergazda, és két programozó. Amikor egy ilyen betörés elindul, kénytelenek vagyunk utána járni, ki és épp mivel próbálkozik. Ez idő, sok idő általában... Azt hiszem szólhatok rajtam kívüli két ember nevében is, hogy semmi kedvünk időnket és tudásunkat olyan emberekre pazarolni, akiket szüleik nem tanítottak jó modorra. Nem vagyunk ovónénik, akik pátyolgassanak szellemileg visszamaradott embereket. Van jobb dolgunk is, elismertek vagyunk a szakmánkban, és egyéb forrásokból keressük meg a mindennapi betevőnket. Semmi szükségünk ezekre a plusz munkákra.

Összegezve, ha valaki úgy gondolja folytatja, vagy nekilát újúlt erővel az oldal szekálásának, annak csak két dologgal kell szembenéznie. 1 a törvénnyel, 2 a közösséggel. Igen most jön az, soha nem derül ki, bla bla, de higgyétek el mindig kiderül, előbb vagy utóbb...
Az utóbbi támadásokat elismerte, az aki tette, így nem visszük tovább az ügyet, köszönjük hogy felnyitotta szemünket, bár ezt tehette volna egy email formájában is, nem pedig próbálkozásokkal.
Pár biztonsági módosítást elvégeztem az oldalon, így elképzelhető, hogy valahol nem megfelelően fog működni az site, ha ezeket jelentitek, akkor kivizsgáljuk.
Ezúton kérnénk, hogyha valakinek valami gondja van szerkesztőinkkel, az oldalon elhelyezett tartalmakkal, vagy egyéb hasfájása an, kérnénk levélben az info@totalgaming.hu -n sírja el bánatát, és ne technikai eszközökkel próbálja az igazáért harcolni.

Remélem ezen felhívással elgondolkodnak embereke, hogy ki van kiért... Mert jelenleg mi, a TotalGaming van a látogatókért, és nem fordítva.

Jogszabály
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: GeRgO


300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) Aki

a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,

b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3541
 
1490
 
 
 
kép 3659
 
1590
 
 
kép 4357
 
1926
 
 
 
kép 3569
 
1462
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu