Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. augusztus 10. 0 hozzászólás
 

Ahogy közeledik a nyár vége és már csak három hét választ el minket a BECUP 2009 Summertől, sorra jönnek ki az apróbb információk a rendezvénnyel kapcsolatban. Mivel nem szeretnénk ha bármiről is

Ahogy közeledik a nyár vége és már csak három hét választ el minket a BECUP 2009 Summertől, sorra jönnek ki az apróbb információk a rendezvénnyel kapcsolatban. Mivel nem szeretnénk ha bármiről is lemaradnátok, összefoglaltuk nektek ebben az egy hírben az elmúlt hetek infóit.

Mindenkinek érdemes elolvasnia a hírt mert nem csak a versenyzőket, de a látogatókat is ugyanúgy érinti némelyik bejelentés, ráadásul nagyon jó bulinak ígérkezik az idei is!

Információk
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: fagyi


Nevezés:

A nevezéssel kezdenénk a csokrot mivel talán ez a legfontosabb, főleg ha nem akartok lemaradni Magyarország legnagyobb offline eseményéről.

Ahogy az várható volt, amint elindult a BECUP oldala rögtön neki látott mindenki a nevezésnek. Három héttel a BECUP 2009 Summer bejelentése után már közel 150 csapat regisztrált és nevezett ami nem kis túljelentkezés.

Jelenleg a következő csapat létszámmal számol a BECUP:

Counter-Strike 1.6: 24 csapat
Counter-Strike:Source 24 csapat
Call of Duty 4: 16 csapat
Call of Duty: 16 csapat

A nevezési határidő: 2009.08.17 (Hétfő)

*Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a nevezések végleges elfogadása a befizetések sorrendjében történik. Ne késlekedjetek a befizetéssel mert a végén még lemaradtok!

Sok kérdés volt azzal kapcsolatban, hogy nem lehetne-e bővíteni az egyes játékokban résztvevő maximális csapatlétszámot. A játékokon belüli maximális csapatlétszám is a befizetések tükrében fog alakulni, ami annyit tesz, hogy ha valamelyik versenyszámhoz több befizetés érkezik, akkor azt a szervezők a többi játék kárára kibővítik. Természetesen a díjazás is a csapatok mennyiségét tekintve fog eloszlani.
Innentől kezdve már rajtatok múlik minden!

Paypal

Itt nincs is mit írni. Az átutalásokat megkönnyítendő a BECUP team beizította a PayPal-on keresztüli fizetési lehetőséget is.

Rendszerek felállítása

Egy meglehetősen jó hírt tett közzé a BECUP team, méghozzá azt, hogy idén is csatlakozott hozzájuk ElBandi és Bálint. Eddig mindkét alkalommal ott voltak és segítettek a rendszerek profi felállításaiban. Ez idén se lesz máshogy, úgyhogy nem kell a szerverekért aggódnunk mert ezek a srácok tényleg értik a dolgukat.

Brazil for COD president

A BECUP team Brazilt kérte fel a COD levezénylésére, ezzel biztosítva a verseny zavartalan lebonyolítását, hogy nektek tényleg csak a meccsekre kelljen figyelnetek.

Színpadi játék

Aki volt már az előző rendezvényeken azt nem éri meglepetésként ez a hír. A színpadon való játék minden nagyobb LAN-on ott van, így a BECUP-on is.

Mindenki, de legfőképp a top csapatok készüljenek fel, hogy lehet a színpadon kell majd lejátszaniuk valamelyik mérkőzésüket. A beállításokra tizenöt percet kap mindenki. Hozzátok magatokkal a számotokra szükséges driver-eket, valamint nézzétek át, hogy hogyan tudjátok minél gyorsabban beállítani a config-otokat.

Vigaszág

Mivel a BECUP team nem szeretné ha azok akik kiesnek a főversenyágról hazamenjenek, esetleg unatkozzanak idén megrendezésre kerül a vigaszág is.

Különféle programok

Mindenkit szem előtt tartva különféle programokkal kedveskednek a szervezők nem csak a játékosoknak, de azoknak is akik csak lemennek körülnézni.

1V1 verseny
1v1 indul CS 1.6 valamint CS:S kategóriákban. A bajnokságra bárki ingyen nevezhet a helyszínen, még a látogatók is. Bár fizetni nem kell érte, mégis a nyertesek értékes nyereményekkel a kezükben térhetnek haza, szóval mindenféleképpen érdemes benevezni. Szabályok hamarosan.

EA konzolok
Az EA támogatásával ismét jelen lesznek a már megszokott konzolok. Akinek éppen nincs más dolga, vagy csak szeretne kicsit kikapcsolódni annak külön csak ajánlani tudjuk. Egyes játékoknál lehetőség van multilayer-re, aminek a révén ez kiváló szórakozás lehet a barátoddal, klántársaddal is.

Sörözés & Büfé

Ahogy eddig mindkét rendezvényen, a BECUP ismételten szeretne meghívni szombat este minden tizennyolc életévét betöltött ott tartózkodót, egy jó hideg csapolt sörre száz liter erejéig, ezzel megalapozva az estét.
Természetesen a megszokott Büfé is mindenkit vár non-stop.

Eddig fizetett csapatok

Counter-Strike 1.6:

volgare - bLk; weppes; huss; chery; oposszumfivér
[#FeSzTyPiNcE] - CyraX; ekevas; lawn; Klaus; kishaki
rangers - daNken; alF; GoBL!N; davad; LaNcsaK^^
suicide - benq1; StaN; X-RaY; uno; giotive
eSuba.sapphire - jckl; krueger; jRi; bamik; gns
Forever Players - letko; esqo; hotline; Ch1ppy; WolFman
cafre Estropeado bato - inthevip; neware; VaPouR; EleK; zeN

Counter-Strike:Source:

Life Is Over Now - West; SESSA; Skorpio; kiki; sq
iNcentive - MIKO; CHRIS; cr00py[S]; Sagona; AnT
Digitalzone - saxxo; ?!T3ULL; Nova; anzixx; Qki
[Tg] - S1; Anarkin; ghost; Azazel; utr`; LizRd
Old Boys Incorporated - dhizzy; sundii; smiLEN; PIGSTICK; RazoR
Team SuicidE - cubepipe; neshN1; rainbowTM; Sednol; ollo
NetFighterz - mokus; KZN; sN.; tinkamach1ne; solo
Dalay Lamas - white; aLe; claytoN; Trance_HUN; stawros
MadeInChina - X a e r oOoOo.#; spa[R]co; lyf^; hamiltoN; balu

Call of Duty 2:

SnoopY - spec; coxzaj; heko; vondrka; biff

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
 
kép 5722
 
1686
 
 
kép 5892
 
2422
 
 
 
kép 5670
 
2126
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu