Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2011. január 01. 0 hozzászólás
 

Hamarosan koccannak a poharak, tűzijátékok robbannak, malacsült éhes szájakra talál, igen, vége a 2010-es évnek és köszönthetjük a 2011-es évet. Ki jó, ki pedig rossz évet zárt ebben az évben. A



Hamarosan koccannak a poharak, tűzijátékok robbannak, malacsült éhes szájakra talál, igen, vége a 2010-es évnek és köszönthetjük a 2011-es évet. Ki jó, ki pedig rossz évet zárt ebben az évben. A TotalGaming oldalcsaládot is érték ez idő alatt pozitív és negatív események. Egy biztos, ebben az évben már a harmadik szilveszterét élhetjük át együtt a TotalGaminggel.

Mint minden évzáró cikkünk során, ma is olvashattok általános összegzést és számos statisztikai adatot az oldalcsoport életéről, amik szerintünk mindenkit le fognak nyűgözni, hiszen első teljes évet zárhatjuk itt. Az alábbi cikk rendkívül hosszú lesz, de megéri végig olvasni.

Mindentől függetlenül, ahogy a képen is láthatjátok, és azok számára akik nem szeretnék végig olvasni az egész cikket, ezúton már itt szeretnénk Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánni, és reméljük jövőre is velünk fogtok tartani!
Folytatás
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Dave


Szeretném összegezni az elmúlt 365 nap történését röviden.
Már az első hónapban bővítettük a TotalIT termékeit, majd rá párnapra megnyitottuk az idei év első pilléroldalát a TotalNFS.hu-t, mely az NFSMania.hu beolvadását jelentette, ezzel egy újabb játékos rétegbe sikerült belekóstolnia a TotalGamingnek.

Februárban berobbantottunk egy új akciót a TotalHosting életébe ami elég nagy sikernek örvendett a belső statisztikák alapján. Ehhez a hónaphoz is fűződik még a legelső szerkesztői felvétel hirdetése is.

Nem telt el sok idő az első oldalunk megnyitása után, már is jött a következő összefoglaló oldalunk. Az ingyenes játékokkal foglalkozó TotalFree.hu. Majd a TotalGaming elkezdte felkarolni a TotalHosting segítségével a nagyobb public szervereket, hogy támogassák azokat. Az első ilyen a TotalCS számára a Bad Boys szerverei voltak.

Már tavalyi összefoglalónkban is említettük, azonban akkor még zártkörű partnerprogramunkat most nyílttá tettük, mindenki számára elérhetővé tettük, hogy bizonyos G pont mennyiségért cserében reklámozhasson hasábjainkon, ez volt a TOTALGAMING PARTNERPROGRAM.

Május volt talán a kisebb csapatok számára a legnagyobb esély a fejlődés terén, ugyanis meghirdettük az "egy esély" c. felhívásunkat, ahol a kisebb csapatok számára nyújtottunk támogatást a TotalHosting segítségével. Ez az országban teljesen egyedi próbálkozás volt, mely elég sikeresnek volt betudható, hiszen rengeteg csapat jelentkezését regisztráltuk rendszerünkben.

Ebben a hónapban még a TotalCOD számára is találtunk public szervert, név szerint a Hit&Run bandáját, akiket szintén felkaroltunk. Majd SkillSeries videó versenyünket új alapokra fektetve újra megrendeztük azt.

A nyári szünet kezdetén meghirdettünk egy újabb szerkesztői felvételt az unatkozó diákok számára, és az idei VB-re tekintettel először fogadást is rendeztünk, ahol a szerencsések akár több tízezer g ponttal lehettek gazdagabbak.

A következő hónapok eseményei felgyorsultak, ugyanis bejelentettük az idei év egyik legnagyobb ligáját a TotalGaming Leaguet, majd elindítottuk legelső összefoglaló oldalunkat, mely a TotalNFS-ből alakult, azaz a TotalRACING.hu-t ami minden autós játékkal foglalkozik széleskörűen. Majd megnyitottuk a TOTALGAMINGARÉNÁT ami összefoglalta az általunk futtatott public szerverek elehetőségét, illetve a TOTALVOICE szolgáltatását kibővítettük TEAMSPEAK 3 szoba és szerver bérlésével bizonyos mennyiségű G pontokért. Egyedülállóan az országban csak Nálunk lehet igényelni ingyen TeamSpeak 3 szervert. Eközben az egyik legnagyobb szolgáltatásunkat, a TotalHostingot megszüntettük. Az okokra itt már nem térnék ki, egy régebbi cikkben összefoglaltuk azokat.

Az ősz egy új kezdetet hozott cégünknek. Az FGC és OBINET kiszállása, a TotalHosting és a TotalIT megszűnése új alapokra helyezte a TotalGaming életét. Most már csak is a legfontosabb ágazatunkra a TotalGamingre és a TotalStudiora koncentrálunk.

A magyar Activisionnel és a Budapest Game Show-val együttműködve a TotalGaming csapata szervezte meg a legújabb Call of Duty Black Ops promociós bemutatóját a budapesti Millenáris parkban, ahol 2 napon keresztül folyt a játék.

A november és december elég eseménydús hónapnak tudható be mind az Olvasóink számára, mind pedig saját magunk számára is. Ugyanis rengeteg nyereményjátékot hirdettünk, ahol körülbelül több mint 150.000 forint értékben osztottunk ki különböző számítógépes játékokat a nyertesek között, és most is folyik szilveszteri nyereményjátékunk ahol 4 PC DVD vár még gazdájára, illetve 4 darab Humble Bundle Pack.

Összefoglaló ünnepi cikkünkben talán most érkeztünk ahhoz a részhez, ami a legérdekesebb lehet számotokra, így hát következzen a 2010-es év a számok tükrében:

Jelenleg 17681 regisztrált játékossal rendelkezünk, abból 4718 csatlakozott idén.

Ebben az évben 68 178 komment született, abból a dobogós helyezettek név szerint: The_Sulaco(1353), -=CHEYENNE=- Petya (1335), dikioneR (1175).

Összesen 3447 hír született ebben az évben, a három legtöbb anyagot kiadó hírszerkesztőink: watanabe (342), Tsülök (232), GeRgO (185). Nekik ezúton is köszönjük idei munkájukat.

A legtöbb hozzászólások egyértelműen az interjúkhoz, és az offline események közvetítéséhez került, a 3 dobogós hír a következő: DSRack LAN Coverage (486), BECUP 2010- CSS - Közvetítés (387), Exkluzív x22 interjú (312).

Az elmúlt évben ismét rengeteg G pontot gyűjtöttetek, összesen 3 371 115 pontot regisztráltunk rendszerünkben, a mutató a megszerzett pontokat mutatja, az egyéb fogadásokon kiosztott több mint fél millió G pontot nem számoltuk hozzá, de ez így is óriási mennyiség.

A 3 legtöbb pontot gyűjtő emberek név szerint: devour (48783), -=CHEYENNE=- Petya (41177), dikioneR (38804). Ennek ellenére a több mint 17 000 regisztrált játékos közül az összesen a legtöbb G ponttal rendelkezők felállása teljesen más, BladE (100 800), P3pp (100 041), Ic3m4n (93293).

Leggyakrabban -=CHEYENNE=- Petya lépett be a totalgaming rendszerébe, pontosan 18 808 alkalommal, ami elképesztő mennyiségnek tudható be.

Összesen 85 985 chatüzenetet és 1527 blog poszt született.

Szolgáltatásainkat is bőszen igénybe vettétek, összesen 225 e-mail fiókot igényeltetek, ami 139 500 G pont és több mint 45 GB tárhelyet jelent. Ezzel majd, hogy nem szinte arányosan, 227 voice szobát rendeltetek a totalvoice szolgáltatásai közül.

Habár a cikk bevezetőjébe már pár szót írtam köszöntésként, engedjétek meg hogy most is Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánjak nektek az egész TotalGaming gárdája nevében, és köszönjük hogy eddig is velünk tartottatok, és reméljük ez a jövőben sem fog változni.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4740
 
1415
 
 
 
kép 4954
 
2287
 
 
kép 4143
 
1446
 
 
 
kép 2645
 
2397
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu