Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. február 02. 0 hozzászólás
 

A Counter-Strike sorozat második része, amely nem is igazán nevezhető új résznek, hiszen leginkább a Counter-Strike 1.6 új modellekkel és textúrákkal kiegészített verziója lett, de a legfontosabb változás mégis az, hogy került a játékban a CS történelemben először végigjátszható történet.

Kiadó: Vivendi, Fejlesztő: Ritual Entertainment
Platform: PC, Típus: FPS 

A Counter-Strike jelenleg kicsiny sárgolyóbisunk legnépszerűbb multiplayer játéka, mely a mod közösség egy jeles alkotásaként kezdte a pályafutásást, a méltán népszerű és elterjedt Half-Life című alapjátékra.

Természetesen azóta igencsak megváltozott a helyzet, hiszen bolti játék lett belőle, a többi Half-Life kiegészítővel együtt saját update és szerverkereső felületet kapott, az azóta sokat szidalmazott Steam névre keresztelt segédprogram képében, mely immár megakadályozza, hogy eredti HL cd kulcs nélkül tudjuk internetes játékba bonyolódni. Azonban mégis, a Counter-Strike egyre inkább terjed, hiszen az alapjáték (lényegében a cd kulcs) már olyan piti összegekért megvásárolható, hogy minden, a stílust kedvelő egyénnek érdemessé válik beleinvesztálnia.

Na de hogyan is gondolhattuk volna, hogy a mai pénzéhes, kőkeményen kapitalista világunkban van olyan dolog, amiről nem akarnak további róka-farkas- esetleg medvebőröket lehúzni. Sajnos a Counter-Strike, -amely egy eredetileg egy lelkes csapat ingyenesen használható munkája- lett a következő célpont, és a Valve már-már Electronic Arts-hoz méltó pénzéhséggel, viszont fele akkora profizmussal csapott le a lehetőségre, hogy egy single player játékot készítsenek a többjátékos orientált CS mellé. Bele is fogtak hát a jómunkásemberek, először is a Star Trek FPS-eiről elhíresült Ritual kezébe adva az alkotás lehetőségét, akik viszont éveket bénázva képtelenek voltak akármivel is előrukkolni. Legalábbis sokáig ezt hittük. Aztán kikerült egy béta verzió, melyben megtapasztalhattuk, hogy milyen egyjátékos módot hozott össze a Ritual, de erről inkább később szeretnék beszélni, most folytassuk a fejlesztés hányattatásait boncolgató szappanoperánk következő fejezetét. Természetesen ekkorra már tetemes késést halmozott fel a játék, és a pár éve még éppen elfogadható szinten leledző, a HL motor által szolgáltatott grafika bizony kezdett igencsak kevéssé válni, és mint azt alább olvashatjátok majd, bizony a Ritual-féle egyjátékos kampány sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Így hát a Valve egy laza csuklómozdulattal a kukába (azaz inkább mellé) hajította a megjelenés előtt álló játékot, és a fejlesztést átadta a Turtle Rock stúdiónak, akik főleg a Counter-Strike-os botok programozásával szereztek maguknak hírnevet. A Turtle Rock természetesen egészen másképpen közelítette meg a feladatot, hogy saját akaratukból, vagy pedig felső utasításra, azt valószínűleg sosem tudjuk meg, mindenesetre mégis ennek a stúdiónak a az utolsó pár hónapban elkövetett keze munkája az, ami végül 50% fölé tornászta az értékelésemet.

De mi is volt ez a két, törzsgyökeresen eltérő koncepció, amit a két stúdió követett? Először is a Ritual egy rendes, „megyek előre a pályákon és irtok" stílusú klasszikus egyjátékos kampányt tervezett, melyet meg is valósított, és tulajdonképpen teljesen el is készített, mikor a Valve megcsóválta a fejét (horizontális irányban), és azt mondta, hogy akkor tessék Turtle Rock. Ez utóbbi pedig megfogta, grafikailag feltuningolta a klasszikus CS pályákat, épített egy-két új darabot, és mindezt ráhelyezte egy parasztvakítás szintű, még az ÚT egyjátékos módjánál is sokszorta szegényebb pályasorra. Itt a feladatunk nem más, mint végigmenni pályáról pályára, és megnyerni a köröket. Akkor nyerhetünk, hogyha teljesítettük amiket előír a program, és legalább két ponttal vezetünk az ellenfél előtt. Néha olyan fantáziadús dolgokat is bedob a játék, hogy ölj meg valakit sniperrel, vagy éppen géppuskával, esetleg szabadíts ki minden túszt. Ez utóbbi különösen a kedvencem, hiszen nagyon kedves gondolat, hogy amíg mi a túszok kiszabadításán dolgozunk, addig a csapatunk módszeres kiírtja a terroristákat, (mert hogy csak jó agymosott amerikai hazafi lévén csak anti-terroristát alakíthatunk), így a túszmentés kapásból kudarcba fullad, és amikor öt körön keresztül tapasztaljuk ezt folyamatosan, akkor azért már heveny arcizomrángást tud okozni a dolog. Minden pálya előtt az adott keretből összeállíthatjuk a csapatunkat a három kategória alapján osztályozott katonák közül, és így indulhatunk el a „küldetésre".

Mondanom sem kell, hogy ez a rész is sokszorta kidolgozottabban és igényesebben jelent meg az UT2004-ben, de ezen már fel sem bosszantom magam. Ami viszont tényleg remekül sikerült, az a pályák optikai felújítása, csak éppen itt is mondhatni felesleges volt. A legtöbb pálya tereptárgyakkal gazdagodott, különböző objektumok jelentek meg, változatosabb és szebb textúrák feszülnek a falakra, úgy ránézésre is gusztusosabb az egész. Ennek ellenére ezzel is sikeresen két szék közé puffantak a fejlesztők, hiszen hiába fejlesztettek akármennyit is, ez még így is körülbelül 5 évvel van elmaradva a mai ÁTLAG grafikai szinttől, a másik oldalon pedig ott vannak a hardcore CS játékosok, illetve a szegényebb géppel rendelkezők, akiknek pedig nincs szükségük a grafika felújítására. Hiszen természetszerűleg a kinézet javulásával permanensen megemelkedett a gépigény is, hála a jó öreg motornak, amit gondolom csak igen nagy eszkábálások után sikerült például 32bit, vagy részletes textúrák megjelenítésére képessé tenni. De ez a „két szék között" megállapítás nem csak a grafikára, hanem az egész játékra is igaz. Ha egyszer ott a sima Counter-Strike, amely tulajdonképpen ingyenes, elterjedt, a leggyengébb gépeken is elfut, akkor kinek lehet igénye egy grafikailag megtuningolt változatra, mely még mindig ronda, viszont drága, de legalább nagy a gépigénye.

Az egyedüli pozitívum, amit viszont tényleg el kell ismerni, hogy a Turtle Rock azt jól megcsinálta, amihez ért: mégpedig a mesterséges intelligenciát. Bizony, ebben igen jól teljesít a Condition Zero. A botok képesek korrekt taktikai csapatjátékra, nem látnak-hallanak jobban, mint embertársaik, és nem is kapnak háttal állva félfordulattal fejbe egy távcsöves vadászpuskával. Mondhatni egészen élvezetes velük a játék, méltó ellenfelek egy igazi ember ellen vívott küzdelem előtti felkészülésre. Új harci eszközök is helyet kaptak programunkban, ezek közül is a kedvencem az anti-terroristák rohampajzsa. Na nem azért, mert olyan jól használható lenne (értő kezekben azért lehet az), hanem azért, mert poénos. Érdekes helyzeteket szül az, amikor egymással szemben áll egy pajzsát maga előtt tartó -és ezért lőni képtelen- anti-terrorista, és egy vele szembenálló, és épp fejben vadul taktikát kidolgozó, kezében AK-t szorongató terrorista. A terroristák új gépfegyverének nem találtam sok értelmét, de hát valamit ide is be kellett rakni, ezt fogadjuk el.

És akkor essen szó végre a fent már többször beígért, azonban korántsem ennyire kívánatos Ritual-féle egyjátékos bohóckodási lehetőségről, melyet, mint mondtam a Valve egy laza csuklómozdulattal a kuka MELLÉ dobott. Arról van szó, hogy valószínűleg mégsem akarta több év munkáját (?) egyszerűen semmissé tenni, így „deleted scenes"-ként beépítették, mint valami „bonuszt", nyilván ezzel is azt próbálták elérni, hogy le legyünk döbbenve, hogy mennyi minden jóságot kapunk a pénzünkért. Persze: kapunk a pénzünkért egy teljesen elavult, 5 éve még talán elmegy számba sorolható, gyakorlatilag a nullához konvergálódó bugyuta történettel megvert valamit, ami minden téren csak lop az eredeti Counter-Strike-tól, de hozzá a teljesen bugyuta és förtelmesen kinéző pályákon, valamint a rettenetes, játékélményt igencsak foltokban felmutató játékmenetet rakta. Látszik, hogy két külön fejlesztés a dolog, hiszen itt még az AI-t sem sikerült olyan szintre hozni, hogy többet tudjon tenni egy fél marék száraz diónál, de legalább a grafika olyan ronda, hogy ezt már meg sem fogjuk tapasztalni, hanem becsukott szemmel nyúlkálunk az escape gomb irányába.

Egyéb téren nem sok változások történtek. A menük valamelyest megszépültek, és használhatóbbak lettek, a beállítások gyorsabban elérhetőek, és beépült egy borzasztóan monoton háttérzene is. A hangokon nem sok változást véltem felfedezni, az irányítás, és minden egyéb dolog maradt tulajdonképpen csekély dolgoktól eltekintve változatlan.

5 éve még ujjongva és tapsolva fogadtam volna mindezt, és a kiváló Counter-Strike megkoronázásaként valószínűleg ódákat zengtünk volna újdonsült kedvenc játékprogramunkról. Azonban ma ez nem hogy kevés, hanem egyszerűen pofátlanság. Ennek ellenére mégis veszik, mint a cukrot, a név ugyebár elad mindent, és hiába jövök én azzal, hogy itt pofázok olyanokról, hogy teljességgel felesleges, hiszen aki a Counter-Strike-hoz nyúl, az nem a grafikáért teszi, és nem is akarja egy teljes program árát letenni az pultra, a tulajdonképpeni semmiért, mikor mindezt kicsivel kevésbé látványosabb formában megteheti ingyen is egy sima Counter-Strike-kal. Úgy néz ki ez mégsem így van, hiszen a toplistákon rendszerint ott van a 3. hely környékén. Így zárásul egy fórumozó mondatát idézném, mely szerintem ragyogóan kifejezi a helyzetet: „Mi van a Condition Zero dobozában, ami ennyit érhet?".

Aki nem tudná végigjátszani ezt a játékot,annak itt egy kis segítség:

Hasznos kis csítek, bár ehhez a játékhoz ez vétek!

Játék közben nyomd meg a ~ gombot, majd gépeld be a konzolba, hogy sv_cheats 1. Ezután indítsd újra a meccset, majd újra ~, és ekkor írhatod be a következő kódokat:

Isten mód -> god
Repülés -> fly
Szabad mozgás -> noclip
Láthatatlanság -> notarget
Lőszer -> impulse 101
Tárgy kérése -> give (név)
Térképlista -> maps *
Térképváltás -> changelevel (név)
Újraindítás -> sv_restart 1 vagy sv_restartround 1

Tárgyak nevei:

weapon_ak47
weapon_aug
weapon_awp
weapon_deagle
weapon_elite
weapon_famas
weapon_fiveseven
weapon_g3sg1
weapon_glock18
weapon_m3
weapon_m4a1
weapon_mac10
weapon_mp5navy
weapon_p228
weapon_p90
weapon_scout
weapon_sg550
weapon_sg552
weapon_tmp
weapon_ump45
weapon_usp
weapon_xm1014

Fegyverek

Combat Knife


Ára: Ingyenes 
Másodlagos funkció: Szúrás/Döfés (Lassabb, cserébe nagyobb sebzés)  
Poligonok száma: 2682 
Leírás: Közelharci fegyver minden eshetőségre, ami mindig nálad van.

K&M .45 Tactical


Ára: $500 
Eredete: Németország 
Kaliber: 45 ACP 
Tárkapacitás: 12 db lövedék 
Üres súlya: 1 kg 
Lövedék súlya: 15.2 g 
Lövedék kezdősebessége: 270 m/s 
Lövedék energiája: 553 J 
Másodlagos funkció: Hangtompító fel/le 
Valódi neve: USP Tactical 
Gyártó: Heckler and Koch
Poligonok száma: 2695

9X19mm Sidearm


Ára: $400
Eredete: Ausztria
Kaliber: 9 mm parabellum 
Tárkapacitás: 20 db lövedék
Üres súlya: 0.9 kg
Lövedék súlya: 8 g 
Lövedék kezdősebessége: 345 m/s 
Lövedék energiája: 475 J 
Másodlagos funkció: Tripla tüzelés be/ki (Burst fire) 
Valódi neve: Glock 18 
Gyártó: Glock 
Poligonok száma: 2526

P228 Compact


Ára: $600
Eredete: Svájc/Németország Kaliber: 357 SIG 
Tárkapacitás: 13 db lövedék
Üres súlya: 1,03 kg
Lövedék súlya: 8.1 g 
Lövedék kezdősebessége: 426 m/s
Lövedék energiája: 600 J
Másodlagos funkció:
Valódi neve: P228 Compact
Gyártó: Sig Arms 
Poligonok száma: 2686

Night Hawk .50C


Ára: $650
Eredete: Izrael 
Kaliber: 50 Action Express  
Tárkapacitás: 7 db lövedék
Üres súlya: 1,8 kg
Lövedék súlya: 19,4 g 
Lövedék kezdősebessége: 420 m/s 
Lövedék energiája: 1650 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: Desert Eagle 
Gyártó: Israel Military Industries ( IMI ) 
Poligonok száma: 2768

Five-Seven


Ára: $750
Eredete: Belgium 
Kaliber: 5.7 X 28 (AP) mm  
Tárkapacitás: 20 db lövedék
Üres súlya: 0,618 kg
Lövedék súlya: 2 g 
Lövedék kezdősebessége: 714 m/s 
Lövedék energiája: 465 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: Five-Seven 
Gyártó: FN Herstal ( Fabrique National ) 
Poligonok száma: 2674

40 Dual Elites


Ára: $800
Eredete: Olaszország 
Kaliber: 9 mm parabellum 
Tárkapacitás: 15 db lövedék (×2)
Üres súlya: 1,15 kg
Lövedék súlya: 8 g 
Lövedék kezdősebessége: 390,14 m/s 
Lövedék energiája: 606 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve:
Gyártó: Beretta 
Poligonok száma: 4890

Leone 12 Gauge Super


Ára: $1700
Eredete: Olaszország 
Kaliber: 12 kaliber  
Tárkapacitás: 8 db lövedék
Üres súlya: 3.5 kg
Lövedék súlya: 3.8 g/sörét 
Lövedék kezdősebessége: 381 m/s 
Lövedék energiája: 2429 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve:
Gyártó: Benelli 
Poligonok száma: 2788

Leone YG1265 Auto Shotgun


Ára: $3000
Eredete: Olaszország 
Kaliber: 12 kaliber 
Tárkapacitás: 7 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 400 RPM 
Üres súlya: 4 kg
Lövedék súlya: 3.8 g/sörét 
Lövedék kezdősebessége: 381 m/s 
Lövedék energiája: 2429 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve:
Gyártó: Benelli 
Poligonok száma: 3102

Schmidt MP


Ára: $1250 
Eredete: Ausztria 
Kaliber: 9 mm parabellum  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 857 RPM 
Üres súlya: 1.3 kg
Lövedék súlya: 8 g  
Lövedék kezdősebessége: 390 m/s 
Lövedék energiája: 606 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: TMP 
Gyártó: Steyr Mannlicher 
Poligonok száma: 2830

K&M Sub-machinegun


Ára: $1500
Eredete: Németország 
Kaliber: 9 mm parabellum  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 800 RPM 
Üres súlya: 3.42 kg
Lövedék súlya: 8 g 
Lövedék kezdősebessége: 345 m/s 
Lövedék energiája: 637 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: MP5 Navy  
Gyártó: Heckler and Koch 
Poligonok száma: 3023

Ingram Mac-10


Ára: $1400
Eredete: USA 
Kaliber: 45 ACP 
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 857 RPM 
Üres súlya: 3.82 kg
Lövedék súlya: 15.2 g 
Lövedék kezdősebessége: 280 m/s 
Lövedék energiája: 584 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: Mac-10  
Gyártó:
Poligonok száma: 2911

K&M UMP45


Ára: $1700
Eredete: Németország 
Kaliber: 45 ACP  
Tárkapacitás: 25 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 600 RPM 
Üres súlya: 2.27 kg
Lövedék súlya: 15.2 g 
Lövedék kezdősebessége: 306 m/s 
Lövedék energiája: 625 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: UMP 45  
Gyártó: Heckler and Koch 
Poligonok száma: 2827

ES C90


Ára: $2350
Eredete: Belgium  
Kaliber: 5.7 X 28 (AP) mm  
Tárkapacitás: 50 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 900 RPM 
Üres súlya: 3 kg
Lövedék súlya: 2 g 
Lövedék kezdősebessége: 714 m/s 
Lövedék energiája: 465 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: P90 
Gyártó: FN Herstal ( Fabrique National ) 
Poligonok száma: 3143

Clarion 5.56


Ára: $2250
Eredete: Franciaország 
Kaliber: 5.56 NATO 
Tárkapacitás: 25 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 1100 RPM 
Üres súlya: 3.4 kg
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 674 m/s 
Lövedék energiája: 1712 J 
Másodlagos funkció: Tripla tüzelés be/ki (Burst fire)  
Valódi neve: Famas F1  
Gyártó: GIAT Industries 
Poligonok száma: 2527

Schmidt Scout


Ára: $2750 
Eredete: Ausztria 
Kaliber: 7.62 NATO  
Tárkapacitás: 10 db lövedék 
Tűzgyorsaság:
Üres súlya: 3.3 kg
Lövedék súlya: 8 g 
Lövedék kezdősebessége: 853 m/s 
Lövedék energiája: 2200 J 
Másodlagos funkció: Zoom  
Valódi neve: Steyr Scout Tactical 
Gyártó: Steyr Mannlicher
Poligonok száma: 3115

CV-47


Ára: $2500 
Eredete: Oroszország 
Kaliber: 7.62 NATO  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 600 RPM  
Üres súlya: 4,79 kg
Lövedék súlya: 7,9 g 
Lövedék kezdősebessége: 709 m/s 
Lövedék energiája: 1992 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: Ak-47 
Gyártó: Izhmash
Poligonok száma: 2757

IDF Defender


Ára: $2000 
Eredete: Izrael 
Kaliber: 223 Remington  
Tárkapacitás: 35 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 675 RPM  
Üres súlya: 4,35 kg
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 613 m/s 
Lövedék energiája: 1712 J 
Másodlagos funkció:
Valódi neve: Galil 
Gyártó: Israel Military Industries (IMI)
Poligonok száma: 3514

Maverick M4A1 Carbine


Ára: $3100 
Eredete: USA 
Kaliber: 5.56 NATO  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 685 RPM  
Üres súlya: 3.22 kg
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 883 m/s 
Lövedék energiája: 1570 J 
Másodlagos funkció: Hangtompító fel/le  
Valódi neve: M4A1 
Gyártó: Colt
Poligonok száma: 3597

Bullpup


Ára: $3500 
Eredete: Ausztria 
Kaliber: 5.56 NATO  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 727 RPM  
Üres súlya: 4.09 kg
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 883 m/s 
Lövedék energiája: 1570 J 
Másodlagos funkció: Zoom  
Valódi neve: Steyr AUG A1 
Gyártó: Steyr Mannlicher
Poligonok száma: 2958

Krieg 550 Commando


Ára: $4200 
Eredete: Svájc 
Kaliber: 5.56 NATO  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság:
Üres súlya: 7.02 kg  
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 944 m/s 
Lövedék energiája: 1570 J 
Másodlagos funkció: Zoom  
Valódi neve: SIG SG550 
Gyártó: Sig Arms
Poligonok száma: 3231

Krieg 552 Commando


Ára: $3500 
Eredete: Svájc 
Kaliber: 5.56 NATO  
Tárkapacitás: 30 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 727 RPM 
Üres súlya: 3.1 kg  
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 883 m/s 
Lövedék energiája: 1570 J 
Másodlagos funkció: Zoom  
Valódi neve: SIG Commando 552 
Gyártó: Sig Arms
Poligonok száma: 3647

Magnum Sniper Rifle


Ára: $4750 
Eredete: Egyesült királyság  
Kaliber: 338 Lapua Magnum 
Tárkapacitás: 10 db lövedék 
Tűzgyorsaság:
Üres súlya: 6 kg  
Lövedék súlya: 16.2 g 
Lövedék kezdősebessége: 914 m/s 
Lövedék energiája: 7000 J 
Másodlagos funkció: Zoom  
Valódi neve: AWM 
Gyártó: Accuracy International
Poligonok száma: 3274

D3/AU-1


Ára: $5000 
Eredete: Németország 
Kaliber: 7.62 NATO  
Tárkapacitás: 20 db lövedék 
Tűzgyorsaság:
Üres súlya: 4.41 kg  
Lövedék súlya: 8 g 
Lövedék kezdősebessége: 883 m/s 
Lövedék energiája: 2200 J 
Másodlagos funkció: Zoom  
Valódi neve: G3 SG/1  
Gyártó: Heckler and Koch
Poligonok száma: 3548

ES M249


Ára: $5750 
Eredete: Belgium 
Kaliber: 5.56 Parabellum  
Tárkapacitás: 100 db lövedék 
Tűzgyorsaság: 600 RPM  
Üres súlya: 6 kg  
Lövedék súlya: 4 g 
Lövedék kezdősebessége: 914 m/s 
Lövedék energiája: 1600 J 
Másodlagos funkció: -  
Valódi neve: M249 Para  
Gyártó: FN Herstal
Poligonok száma: 4345

Flashbang



Ára: $200 
Leírás: Ezt elsősorban az ellenfél részleges megvakítására használják. Óvakodni kell, bárki belenéz a robbanásba az részlegesen megvakul és  megsüketül. 
Kapacitás: 2 db 

Smoke Grenade



Ára: $300 
Leírás: Ez a gránát típus nagyon kedvelt taktikai problémák megoldásánál, mivel megfelelő helyre dobva korlátozza az ellenfél játékosainak rálátását az adott területre, főleg a mesterlövészek dolgát nehezítve ezzel. Lassan, de biztosan sötétszürke felhőt ereszt, mely radikálisan eldöntheti a kör kimenetelét. 
Kapacitás: 1 db 

HE Grenade


Ára: $300 
Leírás: Egy robbanó gránát, amely kisterületen, de nagy pusztítást okoz. Önmagában sértetlen ellenfél megölésére nem alkalmas (100HP), de előpuhításhoz, vagy záróakkordként mindig bevállik. Nagy előnye, hogy nem kell látnunk az ellenfelet a hatás eléréséhez. 
Kapacitás: 1 db 

Defuse Kit


Ára: $200 
Leírás: Hasznos eszköz egy bomba gyorsabb hatástalanítására. Megfelezi a hatástalanítás idejét, kb. 5 másodpercre.(A bombához közel helyezkedve folyamatosan nyomva a "USE" gombot lehet  sikeresen hatástalanítani a bombát.) 
Kapacitás: 1 db

 

 

 

 
Címkék: cscz
vissza
Dave
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3626
 
1552
 
 
 
kép 1401
 
1530
 
 
 
kép 5122
 
2298
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu