Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2013. július 04. 10 hozzászólás
 

Nem éppen a legjobb időpontban, de megjött a legújabb Counter-Strike: Global Offensive frissítés, mely néhány pályán fontos változásokat hozott nekünk amellett, hogy a füst "fizikáján" is változtattak a Valve munkatársai.

Nem valószínű, hogy mindenkinek el fogja nyerni a tetszését a legújabb Counter-Strike: Global Offensive frissítés, hiszen számos radikális változást eszközölt a fejlesztői csapat. A legfontosabb változásokat a de_dust2 és a de_inferno pályákon eszközölték, de a füst mérete és tulajdonságai is változtak, úgyhogy nézzük is pontosan, miről is van szó.

Kezdjük is egy viszonylag jó dologgal, ami a de_dust2 B lerakóját érintette. Talán nem voltam azzal egyedül, hogy ha B lerakót sötétből kellett visszafoglalnom, akkor inkább eldobáltam a fegyvereimet, mert a színpad hátsó dobozánál álló támadót nehezen vettem észre. Ez mostantól nem így lesz, hiszen pont ezt a részt alakították át, hiszen az eddigi sötétebb fal-doboz páros helyére egy világosabb falat raktak a készítők, ezzel eltűntetve a "kaméleon-effektust".

A dust2-höz képest infernón több változás történt, kezdjük a T kezdőhöz legközelebbivel. A róka felett lévő autó eltűnt, helyét egy L alakú beton veszi át, amivel a CT-k dolga lett megkönnyítve leginkább, hiszen így már nem taktikázhatunk arra, hogy az autó ablakán átnézve mi könnyebben meglátjuk a rankerről kinézegető védőt, mint ő minket. A padot tekintve újfent a védők dolga lett könnyebb, hiszen a pad mögé már nem bújhatnak el a terroristák, mert a pad gyakorlatilag beljebb lett tolva. A "pokoli" mapon házban történt még egy kisebb változás, a folyósót szélesítették ki a map editorok - hogy ez kinek lesz jó és ez miért kellett, az már egy más kérdés.

Az összes mapot érintő változás továbbá a még meglévő köd redukálása, ezzel csökkentve a "látási" nehézségeket, tehát nemcsak infin és d2-n, hanem nuke-on, trainen és aztec-on is hamarabb észrevehetjük ellenfelünket, mint eddig.

És akkor jöjjön a füst. A smoke méretét tekintve kisebb lett, így például nuke-on a sárga házra dobott füst már nem olyan jó védekezési eszköz a terroristák gyors rohamaival szemben, valamint nem a legjobb védekezési módszer a sárgában lévő "peekelő" támadókkal szemben sem.

Az ESEA News el is készítette a változásokat szemléltető videót, aminek köszönhetően a játék elindítása nélkül is pontosan láthatjuk, hogy milyen változások történtek a fent leírtakkal.

Nem szaladhatunk el a GOTV-t érintő változások mellett sem. Ezentúl GOTV-t követve nem fogunk flashelődni, ezentúl egy kis ikon fogja jelezni, ha az adott játékos képernyője teljes egészében elfehéredik, valamint az X-Ray bekapcsolásával a gránátok útvonalát is láthatjuk, így sokkal egyszerűbben találhatjuk meg például a tökéletes flashek, vagy füstök dobásának technikáját.

A július 4-én történt változások changelogja:

[ MISC ]

- Playing a demo recorded on a workshop map will attempt to automatically download and display that workshop map.
- Added a convar cl_download_demoplayer to control whether demo player is allowed to download external resources, defaults to 1 allowing downloads from workshop, allows 2 for downloading all other external resources that could be referenced by community server.
- Added engine support for versioning official maps, so demo playback will seamlessly download and load matching version of the map when playing back older demos. ( Currently supports Nuke, Inferno, Dust2 )
- Fixed rare crashes in HUD when game events were received before HUD elements were fully loaded.

[ GAMEPLAY ]

- Additional minor buffs to the Aug and Sig.
- Smoke grenades have been adjusted to make their view-obscuring overlay match the smoke volume shape more precisely as well as some other minor fixes.

[ SPECTATING ]

- Spectating a flashed player via GOTV now shows an additional effect and icon to indicate blindness without obscuring the spectators view.
- Fixed a case where GOTV spectator would get the round radar template instead of the square one.
- Grenade trajectories are now on by default in spectator x-ray view. Convar sv_grenade_trajectory_time_spectator will adjust visible trail duration.

[ MAPS ]

- Made a pass at incorporating some lessons learned from Mirage to original maps. Also, bug fixes.

De_Inferno:
- Widened apartment hallway near A
- Replaced red car in middle with solid cover
- Fixed radar naming on haycart
- Improved visibility

De_Nuke:
- Added radar names
- Bug fixes
- Improved visibility

De_Dust2:
- Improved visibility
- Bug fixes

De_Aztec:
- Improved visibility

De_Train:
- Improved visibility

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Redbull941  még most sem adja..
 

Ganrax

júl. 05., 11:28
A hiba nem a játékban keresendő hanem  te nem tudsz játszani :P
 
 
 
 
P4TR1K  egy kérdés: azzal a project-el mi lett, hogy a régi traint megcsinálják go-ra is? (tudom tudom work shopba fent van, de egy ideig arról volt szó, hogy az lesz az official)
 

GeRy

júl. 04., 23:23
infernoból meg trainből is csináltak balanceosabb változatokat, train_te és inferno_ce azt hiszem. Hivatalossá tétel megígérve biztosan nem volt.
 
 
 
 

P4TR1K

júl. 04., 22:04
egy kérdés: azzal a project-el mi lett, hogy a régi traint megcsinálják go-ra is? (tudom tudom work shopba fent van, de egy ideig arról volt szó, hogy az lesz az official)
 
 
 
 
noavatar
GeRy  Most adja, vagy nem adja?

Jó lett a cikk!

 

Redbull941

júl. 04., 22:02
még most sem adja..
 
 
 
 
n0Rb1  SLTV StarSeries VI döntők miatt nem volt éppen célszerű kidobni egy ilyen horderejű frissítést néhány órával az első meccs előtt. Bár ha jól tudom, akkor ez a frissítés az _se mapokat még nem érinti, viszont a füst az mindenhol olyan lesz, amilyen.
 

Szoke

júl. 04., 21:20
Ez nem probléma ugyanis mint minden frissítés előtt az előző verzióból csinálnak egy elérhető "beta" verziót a játékhoz így bármikor tudják az használni a rendezvények illetve csapatok.
 
 
 
 
Redbull941  nekem még mindég az a bajom a játékkal, hogy nem adja... 500 méterrel a feje mellé lövök, be adja a fejest... ugyan nevetséges még mindég... Amióta a deserthez hozzá nyúltak elcsúszott a játék...
 

GeRy

júl. 04., 18:14
Most adja, vagy nem adja?

Jó lett a cikk!

 
 
 
 
noavatar

Redbull941

júl. 04., 14:30
nekem még mindég az a bajom a játékkal, hogy nem adja... 500 méterrel a feje mellé lövök, be adja a fejest... ugyan nevetséges még mindég... Amióta a deserthez hozzá nyúltak elcsúszott a játék...
 
 
 
 

HeKtOr

júl. 04., 13:25
Ha jól vettem észre akkor nem csak a padot tolták el, hanem az előtte lévő kerítéssel is történtek változások (nincs ott). :)
 
 
 
 
Gorasz  Miért nem jó az időpont?
 

n0Rb1

júl. 04., 13:23
SLTV StarSeries VI döntők miatt nem volt éppen célszerű kidobni egy ilyen horderejű frissítést néhány órával az első meccs előtt. Bár ha jól tudom, akkor ez a frissítés az _se mapokat még nem érinti, viszont a füst az mindenhol olyan lesz, amilyen.
 
 
 
 

Gorasz

júl. 04., 13:18
Miért nem jó az időpont?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4911
 
2441
 
 
 
kép 1529
 
1354
 
 
kép 1580
 
1598
 
 
 
kép 1143
 
1312
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu