Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. április 29. 0 hozzászólás
 

A TWL Premier ligában szereplõ  dalay lamas klán néhány tagjával a napokban elkészült egy interjú TWL|az1 közremûködésével. Az interjút igazi munkamegosztás alapján készült, melyrõl nekem mindig a

newspic
A TWL Premier ligában szereplõ newspic dalay lamas klán néhány tagjával a napokban elkészült egy interjú TWL|az1 közremûködésével. Az interjút igazi munkamegosztás alapján készült, melyrõl nekem mindig a nõi „kisebb akció” elvégzése jut eszembe: az egyik tudja hova mennek, a második tudja mit csinálnak, a harmadik pedig tudja visszafelé az utat. Bár ennyire erõs párhuzamokat ne vonjunk. „Szerkesztõi komment:newspic dl|white nem tudott végig résztvenni az interjún és newspic dl|Raul válaszolta meg a fennmaradó kérdéseket. Dalay Lamas vezetõje newspic dl|Goodwill pedig felügyelte az interjút” áll a dl blogjában. A TWL-nek az interjút, a csapatnak pedig a replika közlését köszönjük. Faljad a szöveget!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


az1: Hello srácok!
dl|Raul, Goodwill and white: Hello!

az1: Raul bemutatnád kérlek magadat és a csapatodat?
dl|Raul: A csapat 2002ben alakult, akkor még csak Medal of Honort játszottunk. Számos szép siker után néhány játékosunk a CS:Sourcera váltott. Elõször goodwill, varia, n3r0, baRin, Elbandi alkották a csapatot, késõbb jött idõrendben: 8zabi, white, Syoke, Trance és legvégül jómagam. 17 éves vagyok és Zalaegerszegen élek. A Copyright nevû MOHAA klánból jöttem ide. A Dalay Lamas mára gyakorlatilag egy nagy baráti társasággá vált, a lineup egy ideig állandóan változott, de senkit sem rúgtunk ki még mindig. :)

az1: Bemutatnád a jelenlegi csapattársaid?
dl|Raul: Goodwill vezeti a csapatot, ha jó napja van, még jól is irányít. 26 éves és Szegeden él. White a legértékesebb játékos. Mindig tudja mit kéne csinálnunk, õ 18 éves és Budapesten él, de most Németországban jár egyetemre. Syoke 24 éves és a taktikai felelõs, de õt nagyon lefoglalja a munkája. Trance a mi saját irodalom és nyelvtan tanárunk, õ szervezi egyébként a gyakorló meccseket is. Trance 21 éves és õ meg Syoke is Budapesten élnek.

az1: Mik a hosszabb távú céljaitok?
dl|white: Jelenleg minél több elismert és neves ligában szeretnénk indulni online és természetesen LAN versenyek is tervbe vannak véve. Szeretnénk a legjobb csapattá válni a magyar CS:Source közösségben. Továbbá szeretnénk napról napra jobbak lenni.

az1: Mi volt az elsõ benyomásotok a TeamWarfare-rõl, mint ligáról és mit gondoltok ma?
dl|white: Elsõ benyomásaink értelemszerûen pozitívak voltak, noha úgy gondoltok a csoportok egy kicsit egyenlõtlen elosztásuak, mivel a EuroCup dobogósai mint egy csoportba kerültek. Másrészt örültünk a lehetõségnek, hogy neves top csapatok ellen játszhatunk. Jelenleg kicsit szomorúak vagyunk a sok kilépõ csapat miatt és a növekvõ számú meccs nélküli hetek miatt.

az1: Mit gondoltok arról, hogy ilyen sok csapat kilépett a ligából?
dl|white: A csapatok szemszögébõl szerintem mindenképp szégyenteljes. Tudatában voltak, hogy mit vállalnak a ligában való szerepléssel, csak nem lehet olyan nehéz heti egy meccset megszervezni. Továbbá ki tudja ezeket a szép díjakat, így figyelmen kívül hagyni?

az1: Hogyan hasonlítanátok a TWL-t más európai ligákhoz?
dl|white: Ebben a pillanatban csak a TWL-ben játszunk, ezért nem tudok neked egy korrekt összehasonlítást adni.

az1: Szerinted miben kéne fejlõdnie a TWL-nek a következõ (negyedik) szezonra?
dl|white: Jelenleg minden majdnem tökéletes, sajnos a TWL nem tehet a csapatok kilépésérõl. Emellett az adminokat nagy kedveseknek és segítõkészeknek ismertük meg, a játékosok részérõl érkezõ minden kérésnek rögvest eleget tettek (lásd a szavazást a double-elimination rendszerrõl).

az1: TeamWarfare az egyike azon keveseknek, akik a de_russka-t is használják. Milyen volt játszani rajta és mit gondolsz a pályáról általában?
dl|white: Személy szerint nekem bejött a pálya, jól átgondoltan szerkesztett, nagyon sok taktikai lehetõség rejlik benne. Viszont lefogadom, hogy a csapatom teljesen másként vélekedik errõl. Egy problémát tudnék kiemelni, nehéz jó gyakorló partnert találni erre a kevésbé játszott pályára.

az1: Ki a legjobb európai játékos?
dl|white: Blaze az ND.(Northern Darkness) csapatából, kár hogy visszavonult.

az1: Milyen események, megméretettések állnak elõttetek?
dl|white: Legfõképpen a TWL rájátszása, jövõ héten indul továbbá a ClanBase OpenCupja, majd ugye a CAL-Euro is elkezdõdik lassacskán. Továbbá minden magyar online és lan verseny.

az1: Mit szeretnétek még megosztani az olvasókkal és a TWL közösségével?
dl|Raul: Sok szerencsét kívánok a továbbjutó csapatoknak a Premier és Open ligában is és az adminoknak. Köszönjük a lehetõséget.

az1: Köszi srácok és sok szerencsét a jövõben.
dl|Raul: Köszi. :>

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 910
 
1660
 
 
 
kép 5762
 
1761
 
 
kép 5769
 
1640
 
 
 
kép 2887
 
1406
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu