Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2005. szeptember 29. 0 hozzászólás
 

Ismét, egy nálunk kevésbé ismert pályáról adunk hírt, mely nem más, mint a de_cpl_fire. Ez szintén, egy kifejezetten warokra tervezett map, mely még régebben, a CAL pályakészítő versenyére készült


Ismét, egy nálunk kevésbé ismert pályáról adunk hírt, mely nem más, mint a de_cpl_fire. Ez szintén, egy kifejezetten warokra tervezett map, mely még régebben, a CAL pályakészítő versenyére készült akárcsak a clan_mill. Azonban míg a mill Európában is felkerült a warmapok listájára, a fire-nek már nem sikerült ekkora sikert elérnie, ettől függetlenül azonban Amerikában még mindig alappályának számít, és mint ilyen ez sem kerülhette el a Source-ra való átírást. A hamarosan a publikumnak bétatesztelésre átadó pályáról faggatta a gotfrag.com riportere a The d00ds néven elhíresült map maker párost. Lássuk hát. Ide vele
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: GrassRoot


Amikor a tengerentúlon már a legfanatikusabb játékosok is aludni készülnek, akkor kezdődik a nap Németországban a The d00ds néven ismert két lelkes mapper számára, akik épp egy az 1.6-ban debütált versenymap Source-ra való átírásán dolgoznak. Myrko és Paul alias Magikus és Stard00d voltak azok, akik a de_losttemple-t is készítették. A pálya pedig amin dolgoznak nem más, mint a hamarosan a nagyközönség számára bétatesztelésnek átadandó de_cpl_fire. Íme hát egy rövidke interjú a két mapperrel.


Kérlek, mutatassátok be magatok.

Mindketten Németországban élünk, Magikus pedig egy az ingameTM GMBH névre hallgató cég tulajdonosa. Együtt kezdtünk el a pályakészítéssel foglalkozni a Source motor alá, d00ds néven. Mindamellett már jó ideje ismerjük egymást és Stard00d-nak van némi tapasztalata a quake pályák készítése terén is. A Fire előtt pedig már csináltunk egy fun, de_losttemple névre hallgató pályát.


A de_cpl_fire pályának hogy kezdtetek neki?

A losttemple elkészítése után szerettünk volna valami egészen újba belefogni, valamibe, ami textúráiban egy gyártelephez köthető. Ebbe az elgondolásba tökéletesen beleillett a Fire. Ezenkívül érdekes kihívást is jelentett egy már 1.6-os map átírása. Miután eldöntöttük hogy megcsináljuk, megnéztük a régi változatot, és megpróbáltuk elképzelni Source-ban az eredeti vonalvezetés mellett. Így hát StarD00d 3 óra alatt átrakta a pályát az új motor alá, mely a textúráktól eltekintve változatlan maradt.


Milyen elképzeléseitek voltak a pályával kapcsolatban, és miket sikerült megvalósítani belőle?

Az elsődleges cél az 1.6-os játékélmény megőrzése mellett az volt, hogy egy letisztult, fps barát pályát alkossunk. Fontos szempont volt még, hogy a pálya versenyre alkalmas legyen, így ne legyenek a játékosokat zavaró hordók, illetve új tereptárgyak. Ebbe természetesen az is beletartozott, hogy ne legyenek túlságosan sötét részek, illetve zavaró textúrák. Kreativitásunkat latba vetve pedig szerettünk volna egy gyárat létrehozni, ami valamilyen robbanó anyagot készít, tovább néhány vonatot illetve utat tenni a pályába. Két tesztterület van, a bombalerakók illetve a gyár maga. Pályának hűen kellett tükröznie a „fire” nevet, vagyis a forróságot és a vöröses sárgás színeket. A végeredményt megvizsgálva a mapperek sohasem elégedettek a saját munkájukkal 100%-ig, most viszont azt kell hogy mondjam, egész jó munkát végeztünk.


Mikor tárjátok a publikum elé a pályát bétatesztelésre?

Nos a szeptember 23-án kiadott HDR update a maga kis hibáival ugyan visszavetett minket, de azért 1-2 héten belül várható azért a pálya tesztelése.


Milyen új tervek vannak kilátásba?

Egy mapon való munkálkodás alatt vagy három másik pályához való dolgok jutnak az ember eszébe, úgyhogy most is rengeteg ötletünk van a jövőre nézve. Legközelebb ismét valami eredeti pályával rukkolunk majd elő, amibe szeretnénk néhány új dolgot belevinni. De minden újdonság megtalálható lesz a d00ds.com oldalon.


Az utolsó szó jogán kívánsz még mondani valamit?

You have been d00ded! ;)


Fordította: GrassRoot
Forrás: www.gotfrag.com


Képek a pályáról

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 308
 
2022
 
 
 
kép 4979
 
2439
 
 
kép 3452
 
1688
 
 
 
kép 3353
 
1503
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu