Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. január 26. 0 hozzászólás
 

Végül, de nem utolsó sorban a Microsoft termékcsalád utolsó, játékosok által használt egerét, a Habu-t fogjuk ma megvizsgálni. A Razer és Microsoft közös együttmûködéseként létrejött termék az IE

newspicVégül, de nem utolsó sorban a Microsoft termékcsalád utolsó, játékosok által használt egerét, a Habu-t fogjuk ma megvizsgálni. A Razer és Microsoft közös együttmûködéseként létrejött termék az IE 3.0 utódjaként szánták. Az Optikára itt abszolút nem lehet panaszunk, ha a razer névjegye fény jelzi a rágcsáló alját. Most láthatjuk hogy melyik gyártó mit adott hozzá eme periféria megszületéséhez, majd azt is, hogy mit tudtak belõle kihozni. Tovább a teszthez...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Izsu


Microsoft Habu Gaming Mouse

Ára: 18.000 ft
Méretei: 128mm x 70mm x 40mm
Használat: Jobbkezes
Gombok száma: 7
Görgõ: Vertikális
Szenzor: Lézer
Felbontás: 2000 DPI
USB Rate: 1000 Hz

A Habu névre keresztelt rágcsáló az elsõ közös gyümölcse a Microsoft és a Razer közös munkájának. Ötvözték a Razer precíziós tapasztalatát a Microsoft kényelmével. Az egéren jól látható a tipikusan Razer-es formát tükrözõ elemek.
newspicnewspicnewspicnewspic







Végül is ez az egér az Intellimouse Explorer 3.0-nak a továbbfejlesztett változata. A különbség csupán annyi, hogy a a gombok megnövelt felületet kaptak és az oldalán megvilágítást kapott a perifériánk, amely tipikusan a Razer design-t tükrözi. A görgõ a szokásos vertikális megoldást kapta, kék háttérvilágítással. Közvetlenül a görgõ felett találhatjuk a DPI beállításra alkalmazható gombokat. Egyetlenegy hátrányuk, hogy nem szabhatjuk kedvünkre a használatukat, csupán a minõség beállítására alkalmasak.

A Habu-t szintén ellátták két oldalsó gombbal, melyet ismételten csak jobbkezes felhasználók tudnak igénybe venni. Ami mégis újítást hozott az a választható két különbözõ féle gombkiosztás, mely közül választhatjuk a szabványosat, illetve az apró gombokkal ellátottat.

A teflon aljzat kísértetiesen hasonlít a Razer-ek által alkalmazottakhoz. Kis félköríves csíkok elõl, vastagabb majdnem egyenes hátul. Ez az elsõ olyan egér tesztünk során, melyen a felbontást 400 és 2000 DPI között tudtam változtatni. Ennek következtében nyilvánvalóvá vált, hogy ez a rágcsáló bizony játékra lett tervezve. A tesztek során a maximum felbontást, azaz 2000 DPI-t alkalmaztunk.

newspic

A tökéletes irányzék véget ér 1.04 m/s-nál ami magasabb, mint a LM 6000 esetében volt. A maximális sebesség ebben az esetben is 1.15 m/s volt. A minõségnek csak jelentõsebb képernyõfelbontásnál van jelentõsége, így az egér által használható 2000 DPI fölösleges. A teszteket végrehajtottuk a legalacsonyabb felbontáson is (400 DPI-n), azonban semmilyen eltérést nem mutatott a grafikonunkon.

A Habu egy nagyon szép esztétikával rendelkezõ egér, ami még kiválóbb a Microsoft alkalmazta ergonómiának köszönhetõen. Az oldalsó panel tenyérmérethez való alakítása és a négy rendelkezésre álló gomb segítségével azt csinálsz az egérrel amit csak akarsz. A grafion segítségével kiderül, hogy a tökéletes irányzék 1.04 m/s és a maximális sebesség, ami 1.15 m/s problémákhoz vezethet az alacsony szenzitivitással játszó játékosoknál. Azonban a precizitással és gyors válaszidõvel nem lesz problémánk.

Tökéletes irányzék: 1.04 m/s (41"/s)
Maximális sebesség: 1.15 m/s (45"/s)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 850
 
1654
 
 
 
kép 5465
 
2301
 
 
kép 4784
 
2251
 
 
 
kép 5011
 
2341
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu