Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. január 27. 0 hozzászólás
 

A Microsoft termékeket elhagyva egy kifejezetten profi játékosoknak perifériákat gyártó cég, a Razer egércsaládját fogjuk elemezni. Elsõként itt van a Krait névre keresztelt rágcsáló, mely legolcsóbb

newspicA Microsoft termékeket elhagyva egy kifejezetten profi játékosoknak perifériákat gyártó cég, a Razer egércsaládját fogjuk elemezni. Elsõként itt van a Krait névre keresztelt rágcsáló, mely legolcsóbb és egyben legegyszerûbb tagja a Razer árlistának, mégis a vártnál jóval nagyobb teljesítményt nyújt. Ez a termék kifejezetten megfelelõ példa az olcsó, de jó áru jelzõre. De ne feszítsük tovább a húrt, nézzük inkább a tényeket… Tovább a teszthez...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Izsu


Razer Krait

Ára: 9.500 ft
Méretei: 120mm x 60mm x 33mm
Használat: Jobb és bal kezes
Gombok száma: 3
Görgõ: Vertikális
Szenzor: Optikai (Infra-Red)
Minõség: 1600 DPI
USB Rate: 125 Hz

Kifejezetten RTS és RPG játékokhoz. A Krait a legolcsóbb, leg kisseb szülöttje a Razer termékcsaládnak. A maga három gombjával és egyszerû kinézetével, mégis a minõségi teljesítményével vált igazán kedvelté. Az 1600 DPI-s és Infravörös fényt sugárzó optikával rendelkezik, ami a megszokott vörös fényt bocsát ki. Az óriásira méretezett gumírozott felületû gombok és a fénycsík a peremen tagadhatatlanul Razer által alkalmazott kinézeti elemekre utalnak. Szóval egy megszokottan jól kinézõ és remek minõségû egeret tarthatunk a kezünk alatt, amely a jobb, illetve a bal kezes emberek is használhatnak.
newspicnewspicnewspicnewspic







HyperResponse technológiával ellátott gombok a játékokhoz elengedhetetlen gyors használatra vannak tervezve. A reklám szerint „1200 APM (action per minuten)” azaz percenkénti leütést képes feldolgozni, de a másodpercenkénti 20 leütés sem okoz neki gondot.
newspic

A grafikonról leolvasható, hogy a tökéletes irányzék ez eddig tesztelt egerekhez képest jelentõsen nagyobb, a maga 1.8 m/s-ával. Ezek után az USB frissítést az alap 125 Hz-rõl, 1000 Hz-re növeltük. A kapott eredmény meghökkentõen magas volt, ugyanis a maximális sebesség 3.84 m/s, melynek köszönhetõen extrém sebességet tudunk alkalmazni az egér használata közben. Egy ilyen sebességet soha nem fog tudni túllépni semmilyen játékos sem, szóval nem kell attól félnünk, hogy még csak közelébe is kerüljünk a maximális sebesség határának.

A Razer egy olyan tökéletes optikát rakott az egér alá, melynek köszönhetõen elfelejthetjük a teljes kihasználás fogalmát. Ez a rágcsáló a paramétereinek köszönhetõen minden játékosnak megfelelõ, hiszen alkalmas alacsony érzékenységre a 3.84 m/s-nak köszönhetõen, illetve a magas érzékenységre az 1600 DPI segítségével. Ezért az eddig tesztelt Microsoft termékeket magasan leiskolázza, árban pedig pár forint különbséggel, de egy szinten van velük. Egy igazán megszállott játékosnak egy remek választás ez a termék.

Ami mégis a legkiválóbb volt ezen a rágcsálón az a gombok mûködése. Ilyen mértékû precizitást, pontosságot és gyorsaságot még eddig egy egérnél sem tapasztaltunk a gombok terén. Egy igazán remek és minõségi terméket sikerült letesztelnünk, melynek „tudását” valószínûleg soha az életben nem fogja tudni kihasználni senki sem.

Tökéletes irányzék: 1.78 m/s (70"/s)
Maximális sebesség: 3.84 m/s (151"/s)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
de_dust_411
 
1591
 
 
 
kép 3515
 
1461
 
 
kép 6023
 
1568
 
 
 
kép 5249
 
2257
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu