Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2007. február 06. 0 hozzászólás
 

Elérkeztünk a Creative Fatal1ty egércsalád második termékéhez, mely a 1010-es továbbfejlesztett prémium változata. Ez a rágcsáló találóan 2020-as jelzést kapta. Az elõdje a lézeres optikának

newspicElérkeztünk a Creative Fatal1ty egércsalád második termékéhez, mely a 1010-es továbbfejlesztett prémium változata. Ez a rágcsáló találóan 2020-as jelzést kapta. Az elõdje a lézeres optikának köszönhetõen várakozáson alul teljesített és nem éppen méltó eredményt mutatott Johnatan Wendel nevének ellenére. A mostani rágcsáló is szintén lézer szenzort kapott, ezért nem számíthatunk nagy eltérésre az eredményekkel kapcsolatban. De lássuk mit mutat a grafikon… Tovább a teszthez.....
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Izsu


Creative Fatal1ty 2020

Ára: 17.000 ft
Méretei: 105mm x 66mm x 33mm
Használat: Jobbkezes
Gombok száma: 5
Görgõ: Vertikális
Szenzor: Lézer
Minõség: 2700 DPI
USB Rate: 500 Hz

Amikor teszteltük a kissé kellemetlen 1010-es modellt, egy kicsit jobb teljesítményre várva kezdtük el tesztelni a prémium 2020-as típusjelzést kapott modellt. Az elõzõ egérhez hasonlóan ez is ugyanazt a külsõt kapta, mint elõdje, csak a belsõ tartalom változott néhány dologban.
newspicnewspicnewspicnewspic







Az egér orrán szintén három gombot találhatunk, fogását tekintetbe semmiben nem különbözik ez elõdjétõl. Az újhegyek itt is meghatározott helyre kerülnek a mélyedéseknek köszönhetõen. Ismételten van egy kedvünkre programozható oldalsó gombunk, melyet a fehér színben megvilágított Fatal1ty logó mellett találunk. Amiben ez az egér eltér az elõdjétõl, hogy 2400 DPI-s intervallumban választhatunk a használni kívánt felbontások közül. A változást a görgõ felett elhelyezett gombbal érhetjük el, melynél változó szín jelzi a pillanatnyilag használt felbontást. Az USB port pedig 500 Hz-es rate-en üzemel.
newspic




















A tökéletes irányzék a 2020 esetében feltornázták 1.17 m/s-ra. Az ugrálás már 1.6 m/s-nál elkezdõdött. A kapott értékek szinte teljesen megegyeznek az eddigi lézeres egereknél mért eredményekkel. Itt is természetesen jóval rosszabb eredmények születtek, mint bármely optikai egérnél. Összehasonlítva a Logitech G3 és G5 egerével, azt kell mondanunk, hogy jóval gyengébb, ugyanis ott nem jelentkeznek a rángatások 1.6 m/s-nál.

Az eredetileg 2400 DPI-re megadott érték a mérés során jóval magasabb volt. A mérések szerint 2700 (+- 50) DPI volt. Többször is megmértük a felbontást, de mindig 2700 DPI körüli értéket kapunk.

Mint a többi Creative egérhez hasonlóan akárcsak a 1010 esetében ez sem mondható igazán a játékos kategóriába tartozónak. A görgõ itt is maradt a kritikán aluli minõségben, valamint az oldalsó gomb hirtelen irányváltásnál véletlenül megnyomható. A többi lézeres egérhez hasonlóan ez sem képes felülmúlni az optikai egerek teljesítményét, a 1010-hez képest viszont valamelyest jobb értékeket kapunk.

A magas érzékenységen játszóknak szinte kihasználhatatlan az egér által biztosított 2700 DPI. Azonban a görgõ ebben az esetben nem használható programozható gombként. A súlyozás itt sem marad el, akárcsak a 1010 esetében. A „pop-out pop-in” súlyoknak köszönhetõen gyors cserével változtathatjuk rágcsálónk tömegét.


Tökéletes irányzék: 1.17 m/s (46"/s)
Maximális sebesség: 1.60 m/s (63"/s)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4256
 
1516
 
 
 
kép 4144
 
1439
 
 
kép 2629
 
2460
 
 
 
kép 3629
 
1412
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu