Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. szeptember 13. 4 hozzászólás
 

Úgy néz ki, hogy a pletykák igaznak bizonyultak, az EA megannyi csődbe vezetett felvásárolt kis cég után nagyobbat szeretett volna harapni és ezúttal a Valve-ra fájt a foga. Az árakról és a cég alapítójának válaszáról a cikkben olvashattok bővebben, érdekes választ kapott az EA azt máris leszögezhetjük.

Az EA Games a világ egyik vezető számítógépes játékokat gyártó, gyártató és kiadó vállalata. Ezzel tisztában is van az egész piac, és pontosan emiatt bőven elegendő pénzük van kisebb fejlesztő vállalatok vagy kiadók felvásárlására a monopóliumra törekedve. Sajnálatos módon ennek az üzletpolitikának már megannyi cég látta kárát, hiszen a felvásárlás után bedőltek és magukkal rántottak számos ígéretes játékot is. Ettől függetlenül az EA él és virul. A New York Times hozott le egy cikket a multi legutóbbi próbálkozásával kapcsolatban. Nem kisebb mondhatjuk konkurenciát szerettek volna megvenni, mint a Valve-t. A vételár az értesülések szerint 1.000.000.000 amerikai dollár lett volna. Igen érdemes megszámlálni a nullákat ez forintra átszámolva 222 milliárd lenne. Ahhoz képest, hogy a vállalat jelenleg is magánkézben van ez hatalmas vételár, azonban ami ennél is durvább, hogy egyes értékelések szerint a Valve jelenlegi értéke ennek 2,5 szerese vagyis 2.500.000.000 dollárra tehető.

Az egész történet a NYT-ben leírt cikk alapján kezdett el kibontakozni, ahol a világ egyik vezető újságja a Valve-ról közölt le egy cikket, amelyben a 16 éves fennállását ünneplő multival ismerkedhetnek meg az olvasók. Mindenki számára csak ajánlani tudjuk az angol nyelvű de Google fordítóval is egészen érthető olvasmányt. Többek között megtudhatjátok, hogy a dolgozók a munkaidejük 100%-ban ötleteléssel foglalkozhatnak, nincsenek kötött szabályok csak a produktivitás az, amit elvárnak tőlük. (itt érdemes megjegyezni, hogy a Googlenál mindez 20%-ra vonatkozik a dolgozók idejénél). Ezeken túl megtudhatjátok, hogyan alakult a cég, hol tart most és merre mennek tovább.

Visszatérve az eredeti sztorija pedig Gabe Newell válasza volt a legmegdöbbentőbb az EA válaszára. Gabe konkrétan beközölte, hogy a Valve előbb megy tönkre inkább - ha kell - minthogy eladják bárkinek is. Tehát eszük ágában sincs levágni az aranytojásokat tojó tyúkot egyelőre, de miért is tennék a Steam 40 millió aktív felhasználót tudhat magáénak a Valve saját játékai remekül futnak és a Big Picture bejelentésével is új területek nyíltak meg. Egyébként ezen utóbbi pontra az EA Games-től Peter Moore is a fejét hajtotta, hiszen olyan innovációról van szó, amiről egyelőre ők csak álmodoznak az Origin kapcsán, amely viszont később a Steam ellenfele lehet (feltéve, ha képesek ezt a tetemes hátrányt leküzdeni valahogy mind szolgáltatások mind felhasználók terén)

 

Kapcsolódó galéria
 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

attache

szept. 13., 14:01
Nagyon helyes !
 
 
 
 

Szoke

szept. 13., 13:21

Ez az Origin szerintem meg fog ragadni olyan szinten mint a Punkbuster vagy Ubisoftgamelauncher. Kell mert nélküle nem indul az a 2-3 húzócím. Hiába van széles palettája ha azok már nem keltenek olyan érdeklődést mint eddig.

Magyarán az EA elkótyvetyélte a lehetőségeit a különböző franchizeokkal mert hagyta a színvonalat a béka segge alá súllyedni NFS, Medal, CC generalst se folytatták pedig lett volna rá igény, CC Tiberien SUN (legutóbbi rész plkifejezetten GYP-s eknek lett készítve) szintén a CC sorozat tagja az orszos cska nem ugri be a neve. Az egyetlen értlmes játékaik a BF sorozat ileltve a sport sorozatok de azokból is lassan elege lesz sztem a vevőknek.

 
 
 
 
Szoke  

Jól is tette.

Steam oldaláról nézve semmi előnnyel nem járt volna a dolog. Sőt inkább visszalépés lett volna.

Az origin meg nem hiszem hogy hamarosan sőt a közeljövőben sem lesz versenytársa a steam nek. KEés rajta a játék még kevesebb a húzócím árazása meg szintén szar, kevesebb akció mellett.

Elég keményen szúrja a szemüket hogy jött egy tkp senki és nagyobb biroldalmat építhet ki mint azt ők tették.

 

HeNtEs

szept. 13., 12:09
Ez mondjuk igaz viszont azt ne feledjük, hogy az EA olyan játékokat ad ki, amik azért a piac nagy részét lefedik, és ha rákényszerítik az embereket, akkor azok úgyis használni fogják az Origint... lásd BF sorozat... nem volt más választásunk. De ettől függetlenül még tényleg nagyon gyerekcipőben jár... bár ha visszaemlékszem a steam kezdetére :D:D akkor azért nem lepődöm meg egy csöppetsem semmin.
 
 
 
 

Szoke

szept. 13., 09:17

Jól is tette.

Steam oldaláról nézve semmi előnnyel nem járt volna a dolog. Sőt inkább visszalépés lett volna.

Az origin meg nem hiszem hogy hamarosan sőt a közeljövőben sem lesz versenytársa a steam nek. KEés rajta a játék még kevesebb a húzócím árazása meg szintén szar, kevesebb akció mellett.

Elég keményen szúrja a szemüket hogy jött egy tkp senki és nagyobb biroldalmat építhet ki mint azt ők tették.

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1468
 
1409
 
 
 
kép 2950
 
1401
 
 
kép 5259
 
2188
 
 
 
kép 4817
 
2368
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu