Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. május 11. 0 hozzászólás
 

Felkerestük a Gameladders egyik jól ismert managerét, Snowy-t a GL Cup vezetőjét, hogy megkérdezzük "mik a terveik" és merre tart a Kupa illetve a jövőben mire számíthatunk a Gameladders-től!  

Felkerestük a Gameladders egyik jól ismert managerét, Snowy-t a GL Cup vezetőjét, hogy megkérdezzük "mik a terveik" és merre tart a Kupa illetve a jövőben mire számíthatunk a Gameladders-től!

 

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Rozsomák


Snowy kérlek mutatkozz be.

SNOWY vagyok, 1993.04.23 án születtem Szekszárdon, és több mint 4 éve Játszom. Anno Cod1el kezdtem, aztán áttértem cod2-re és azóta ez a favorit.Kb 1 éve szervezek online kupákat, és jelenleg a www.gameladders.eu ligaoldal managere vagyok.

Ismertesd néhány mondatban a kupa történetét illetve a csapat terveit!

A gameladders alapötlete egy elég hosszú történet. Anno még tavaly nyáron jómagam és klemo elindítottuk a netcups.eu nevezetű kupaoldalt, amely remekül megállta a helyét, de sajnos egy source admin ballépése elég nagy visszhangot keltett a sceneben, és ezért a támogatónk a synhosting jobbnak látta, ha egy darabig szünetelteti a netcupsot. Ez tulajdonképpen az oka annak, hogy a gameladders elindult.

Miután eltelt 2 hét, előálltam a többi adminnak a gameladders tervével. Az alapötlet az, hogy a netcups hibáiból tanulva egy új és igazságosabb kupasorozatot hozzunk létre. Természetesen a problémás adminokat eltávolítottuk, és csak a megbízható segítőkész adminok maradtak, akiket régóta ismerek.

A következő lépésben mindenki összeírogatta az észrevételeit, problémáit, és azt közösen átbeszélve megírtuk minden játékhoz a szabályzatot, az oldal szabályzatát rendszerét stb. Megbeszéltük, hogy milyen szisztéma szerint milyen rendszerességgel indítjuk majd a kupákat, és hogy kinek mi lesz a fő feladata.

Ezután megrendeltük a www.gameladders.eu névre hallgató Domain, és elkészítetünk rá egy teljesen játékos barát könnyen kezelhető honlapot. Az oldalon megtalálhatók a legkülönfélébb letöltések, fórumtopicok, GYIK annak, aki esetleg nem ért valamit, és kidolgoztunk egy pontrendszert, amely segítségével a kupákon nyert pontokért nyeremények járnak.


Call of Duty 4

Itt is az a helyzet, mint a cs1.6 ban, de itt már indítottunk kupát, amelynek nem lett nagy sikere, mivel a gameladdersen kötelező a GUID utolsó 8 karakterét beregisztrálni! Erre nagyon nagy hangsúlyt fektetünk, mert szeretnénk, ha ide a becsületes csapatok jelentkeznének, akik nem anyázások közepette akarják az estét eltölteni. Természetesen a 2. kupa szombaton veszi kezdetét.

Call of Duty 2

A Cod2 őszintén szólva a szíven csücske, mert anno 3,5 éve ezzel kezdtem először játszani. Ebben a játékban én vagyok a főadmin, és már több mint 200 kupát vezettem le benne a netcupson. Rengeteget tanultam a nyár folyamán a klánok viselkedéséről, és arra jutottam, hogy erre a játékra oda kell figyelni, mert nagyon elszaporodtak a csalók. Erre csak egy megoldást láttam, ami nem más, mint hogy minden csapattagot, aki játszik, azt be kell regelni a csapatba az oldalon, és mindenkinek meg kell adnia a GUIDja utolsó 8 karakterét. Ez nem nagydolog, és ezzel a kis lépéssel máris élvezhetőbb lesz a kupa.

Counter-Strike Source:

A Source kupáinkra szerintem panasz nem lehet, hiszen az eddig megrendezett 10 kupa alatt semmi különösebb incidens nem történt. Mi is eléggé meglepődtünk, hogy demót nem kért még senki . A kupákon nevesebb klánok is megfordulnak, például a haxx, a GIGABYTE, LION, n6 stb.. Talán ez is az oka a csapatok fegyelmezettségének. A jelenlegi admingárda: rzr, roy4l, KLEMO

Counter-Strike

Ebben a játékban még sajnos nem tudtunk kupát indítani, mert csak most került föl a játékaink széles palettájára, de május 15-én pénteken indul az első. Jelenlegi adminfelállás: owN, zsugi

Team Fortress 2

TF2-ben nagyon kevés az nc, vagy talán mondhatom azt is, hogy az utóbbi időben eltűnt a nagyon kupaoldalak palettájáról, de mi szeretnénk ezt a játékot is visszahozni, mert úgy gondolom, hogy minden közösségnek kell, hogy legyen egy liga, ahol megmérettetheti magát a többi csapattal. Itt sajnos még csak egy adminunk van, ezért megragadnám az alkalmat, hogy aki kedvet kap az adminkodáshoz, az nyugodtan megkereshet engem. Szeretnénk mihamarabb kupát indítani itt is, de ehhez szükségünk van jó adminokra.

Egyéb a gameladdersól:

A kupáinkat, ha tudjuk, alsó ággal rendezzük, vagyis minden csapat legalább 2 meccset tud játszani kupákon, és nem kell azonnal távozni, ha kikapott az első körben. Ez eddig sourceban bevált, reméljük ez codban és tf2-ben sem lesz másképp. Ha egy csapat regisztrált a kupára, akkor a csapatkapitánynak a kupa előtt 1 órán belül, jeleznie kell, hogy a csapata jelen van, és így elkerülhetővé váltak a rendkívül zavaró noshowok. kupákon pontot lehet szerezni, amelyeket nyereményekre lehet beváltani, és rendezünk, un. Masters Challenge -t is, amelyen a győztesnek szervert adunk.

Snowy bármit az utolsó szó jogán !

Végül pedig szeretnénk, hogyha legalább annyira komolyan vennétek ezt a kupasorozatot, mint amennyire mi is komolyan vesszük, hiszen az, hogy ez létrejött, több hónap megfeszített munkába került, mert szerettünk volna valami tökéleteset alkotni, ahová a csapatok szívesen járnak játszani, fórumozni stb..

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1681
 
1516
 
 
 
kép 3585
 
1435
 
 
kép 1658
 
3141
 
 
 
kép 1308
 
1506
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu