Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2011. szeptember 01. 0 hozzászólás
 

...sok szép guit láttam. Szám szerint négyet, ami még mindig néggyel több, mint az alapból a Valve jóvoltából a rendelkezésünkre álló épkézláb guik száma. Mint köztudott, a Valve cég egyik

...sok szép guit láttam. Szám szerint négyet, ami még mindig néggyel több, mint az alapból a Valve jóvoltából a rendelkezésünkre álló épkézláb guik száma. Mint köztudott, a Valve cég egyik illuminált állapotban levő programozója egy halványsárga hudot álmodott meg nekünk, mely a legkiválóbban dust2-n élvezhető. Ezt kiküszöbölendő módon, készültek szebb és rusnyább hud változatok. Lássunk pár igényesebbet a gamebanana.com ajánlatából:
Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: medve a maci


Volt egyszer egy cspromod nevű modifikáció, ami kudarcba fulladt programozói skill hiányában...egyben viszont kiváló teljesítményt nyújtott: a hudban. A kiváló kontrasztos panel, amely még a töltényeket is jelezte egyenként, sőt beépített színválaszték is rendelkezésünkre állt. Ezt a letisztult és rosszabb fényviszonyoknál is használható layoutot állt neki lemásolni VoltaraMangust. A jelenlegi 0.6-os verzió jelzi, hogy még arrébb van a végső stádium, de már használható promod fanok számára az ub1gui. Mindenre gondolt, hiszen nem csak a csapatválasztás ugyanolyan célratörő, de az egész vásárlómenü követi a szisztémát. Vannak hiányosságok, mivel a golyókat legalul nem számolja, így nem tűnnek el a kis sárga „tölténybigyók" minden kilőtt ólomnál, valamint kicsit bugos a vásárlás, hiszen nem mindig veszi be az autobuy parancsot. Ezen kis szépséghibáját elnézve, nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek.

Dobogós helyezettünk a híres nevezetes Roccat Gui. Ránézésre is jól látható, hogy az ESL kollegájára épül, némi kékneon tuninggal. A tuningot nem csak a belső kék szélű menüre és a nem túl feltűnő egérreklámra értendő: a legszembetűnőbb változtatás a menürendszer volt. Nem csak könnyen előcsalogatható konzolt kapunk, de pötyögés és mindenféle bonyolált script nélkül tudunk demot felvenni, valamint mindenféle alapvető round parancs is egy kattintásra van. Aki egyébként cseles akar lenni és csak a menüre fáj a foga, az bátran lopja ki belőle a „GameMenu.res" fájlt. A hudon sajnos nem változtattak, ezért inkább azok számára ajánlott, akik az alapot szeretik. Egyébként nekik sem kell sokat várniuk, hiszen röpke évtized alatt magának a Valvenak is feltűnt a dolog, így nem csak a CS:GO nevezetű teljes játéknak álcázott mappackjában lesz fekete háttér alapból a számok mögött, de a következő CSS frissítésben is megkapjuk ezt a fícsört.

 

Ezüstérmes a h0lm. A h0lm gui maga azzal az elméletét kívánja bebizonyítani, hogy létezik látható hud ostoba fekete ablakok nélkül is. Ezt úgy valósította meg, hogy tömzsi kék fontot használva jelenítette meg az elemeket. Nagy előnye, hogy 4:3 / 5:4 arányú monitorokon nem takar ki annyit a sok fekete téglalap. Ezáltal több esélyünk van meglátni egy a kép szélén sunnyogó terroristát, aki életünkre tör...és teszi ezt azért, hogy élete árán is fel tudjon robbantani 5 láda narancsot a kislerakón cserébe a beígért 100 szűzért. Komoly vizekre evezve, a gui azért nem lett első helyezett, mivel talán a túlságosan egyszerű kinézet mégse a legcélravezetőbb. Másik nagy előnye egyébként, hogy a scoreboard kedvez pont ugyanebből az okból kifolyólag, és míg nézelődünk melyik ellenfél él, addig remekül láthatunk mindent párhuzamosan.

 

Legalábbis a gyakorlatban a méltán „hájpolt" Hyphen gui nyer kiütéssel. Nem csak a remekül átgondolt fontstílus, és megjelenítés végett, hanem mert egy speciális shoutcast (vidékieknek sóskex) observerhud is a rendelkezésünkre áll. Ha meghaltunk, a még élő társaink nevét egy nagy fekete lapban jeleníti meg, jól látható betűtípussal, ami természetesen a legkiválóbban egy élő streamelt sourcetv közvetítésen adja ki magát. A gui használ még egy érdekes és hasznos szkriptet: vásárlásnál minden elköltött peták után jól látható kontrasztos módon villan fel a fekete lapka kasszánk mögött, ezáltal biztosítva, hogy okosan gazdálkodjuk ki a maradék flashgránátot. Egyetlen hátránya, hogy a radar nagysága és a sok fekete lapocska könnyen kitakarhatja a fent említett terroristát szemünk elől emiatt főleg szélesvásznú monitorhoz kiváló), ezért felrobbanhat a helyőrség 4 hónapos c-vitamin készlete ha nem vigyázunk.

 

Akik azon agyalnak, hogy ezek vajon ESL kompatibilisek, azoknak elárulom, hogy nemrégiben az új szeleknek hála ki lett paterolva a főszabály, miszerint „senki sem használhat csak kizárólag alap hudot, mert különben irgumburgum & pontbüntetés". A lanhighoknak is jó hírrel tudok szolgálni, hiszen a sok guiinstalálást megelőzendő, az ICL és Becup adminok nekiálltak az egységes 1.6-os guinak, ami azt jelenti, hogy ha végeztek az egységesített source is a terítékre kerül majd. Ez viszont még a távolabbi jövő. Addig is remélem mindenki kimerítőnek találta a rövid kis cikket.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3939
 
1581
 
 
 
kép 2948
 
1494
 
 
kép 2783
 
1585
 
 
 
kép 1204
 
1389
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu