Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. február 14. 0 hozzászólás
 

Ma útnak indult a Counter-Strike: Global Offensive Beta. A játékosok jelenleg a stressz tesztben vehetnek részt, amelynek feladata, hogy felmérje a játékban található fegyverek objektumok és egyéb funkciók és tartalmak hardverigényét. De ez nem minden. Több éve nem volt már hivatalos blogja a CS-nek, de most ismét van!

A Béta tesztelésben nagyon fontos a közösség visszajelzése a játékról. A játék 12 éves történelmében már több mint 25 millió játékost számlálhattunk meg és most azt szeretnék, hogy a felgyülemlett tapasztalatokkal a kezükben egy olyan játékot készítsenek a Counter-Strike: Global Offensive személyében, amely mindent összevetve a legjobb Counter-Strike lehet a sorozatban.

Azért, hogy egy tesztelt játékot adjanak ki a kezükből a mai nappal elkezdtek további 7000 béta kulcs kiadását azok számára, akik a legaktívabb játékosok a világban CSS és CS1.6 –ban. Illetve további 500 kulcsot adatnak unk a legaktívabb már Counter-Strike: GO tesztereinknek is, hogy meghívhassák barátaikat.

A játékkal még koránt sincsenek még készen bőven van mit javítani, de úgy gondolják, hogy a jelenlegi stádiumban bevont taszterek nagy mértékben segíthetnek majd a játék tökéletessé válásában. Ezért van szükség további Béta kulcsok kiadására. A fokozatosan kiadott kulcsokkal a rendszert apránként terhelve tudják tesztelni és ez sokat segít majd folyamatos futásban később.

Már az első tesz időszak is rengeteg jó visszajelzést hozott a készítőknek és máris számos változást eszközöltek a játékban, amik igen fontosak voltak.

Mivel egyre többen kíváncsika a játékra elérkezettnek látta az időt a VALVe, hogy végre ismét legyen egy blog oldala a Counter-Strike-nak. Már több éve csak simán a Steam Store-ra mutatott a Domain, de most annyi új információ van, amit szeretnének megosztani a játékosokkal, hogy inkább újra indították a counter-strike.net oldal mindenki legnagyobb örömére.

 

 
Címkék: csgo
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4666
 
1439
 
 
 
kép 5749
 
1701
 
 
kép 3457
 
2105
 
 
 
kép 5581
 
2073
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu