Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. december 16. 0 hozzászólás
 

newspic Magához a cikkhez erre tessék!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Kezdjük is a játékban használatos nevünkkel. Sokan azt gondolják, hogy ez egyáltalán nem fontos, pedig ez koránt sincs így! Ha olyan nevet választunk, amely nem túl eredeti, mint mondjuk a saját nevünk vagy a mézesbödön, akkor mindenki azt fogja gondolni a szerveren, hogy igazi szerencsétlenek vagyunk. Tehát egy olyat nevet kell választanunk, amelyik jól néz ki, és nagyon-nagyon brutálisan hangzik. Ezzel borzasztóan nagy mentális elõnyt szerezhetünk magunknak, ha egy átlagos nevet választunk senki sem fog tõlünk félni és simán átgyalogolnak rajtunk. De abban az esetben, hogyha olyan nevünk van, mint például az UNMERCIFUL KILLINGMACHINE automatikusan sokkal több freget foguk lõni és nagyobb lesz az elismerésünk.

Ezt a nevet a továbbiakban lehet még fokozni is egy klántaggal is. Közismert tény, hogy azoknak a játékosoknak, akiknek van klánjuk sokkal skillesebbek azoknál, akiknek nincsen csapatuk. Ezért szükségünk van egy elõtagra a nevünk elé. Az persze teljesen mindegy hogy van-e ilyen csapat vagy sem. Senki sem fogja ezt a kis turpisságot felfedezni. Lehetõleg egy ilyen klántagot válasszunk magunknak: =([D.W.O.H.F])= (dark warriors of hell forces). Durván hangzik mi?

Nagyon jó, már van egy jó kis nevünk. Most pedig csatlakozzunk fel egy szerverre. Választhatunk hogy a terroristák vagy az antiterorristák oldalára állunk a játék elején. A választás teljesen egyértelmû, ki akarna szerencsétlenekkel játszani, ezért mindenképpen a nyerõpozícióban lévõ csapathoz álljunk. Itt sokkal jobb lesz a statunk és ennek köszönhetõen nagyobb lesz az elismerésünk. Ha a csapatunk elkezd veszteni, ne essünk pánikba! Még mindig át tudunk állni a másik oldalra. Ha valaki a szerveren féltékeny lenne eme tökéletes játékérzékünkre és emiatt a faszláma, nyomorék vagy statbuzi szavakkal illet minket ne is figyeljünk rá, fõleg ha nem ismerjük ezen szavak valamelyikét. Sõt azok sem tudják a jelentését, akik mondják rád.

Ha véletlenül meghalnál, akkor az soha nem a te hibád, emlékezz arra, hogy mindig el kell mondani az igazságot a többi játékos számára. Az internetkapcsolatodat, a számítógépedet és a szervert mindig lehet hibáztatni. Fontos, hogyha tudatni akarsz a többiekkel valamit, legyen bekapcsolva a Caps Lock, hogy nagybetûvel tudjál írni.

Ha valakinek a szerveren 10/0 statja van vagy ennél jobb az 100% hogy csaló és valamilyen csítet használ. Ne legyünk gyávák, errõl tájékoztassuk a többi játékost is. Figyelem, a Caps Lock ilyenkor is legyen bekapcsolva, ha bármit mondani akarunk. Mondjuk meg a csalónak, hogy a bátyánk egy admin és azonnal kibannol bárkit, aki csalni mer a szerveren. Ettõl a csalónak meg kell ijednie, és le kell lépnie a szerverrõl, valószínûleg soha többet nem is fog visszatérni. Használjuk ugyanezt a taktikák, ha valaki egy körben több mint három fejest lõ egymás után, mivel ez nem lehet más mint aimbot.

Ne rusholjunk! Soha. Ahhoz, hogy jó legyen a statunk el kell bújunk az ellenfél elõl és akkor kell õket lelõni, mikor nem számítanak ránk. Általában erre a terrorista kezdõhelye a legalkalmasabbak a de_ pályákon. Nézzük a példákat:

de_cbble#1
de_cbble#2
de_dust#1
de_dust#2
de_dust#3
de_nuke#1
de_nuke#2

Sokan irigykedni fognak ránk és azt mondják majd nekünk, hogy kemperek vagy valami hasonlók vagyunk. Ezek a játékosok semmit sem tudnak a pro-gamingrõl ezért ne is foglalkozunk velük. Ennyi az egész. Sok sikert mindenkinek a pro karrierjéhez. Találkozunk a következõ CPL-en!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2794
 
1611
 
 
 
kép 589
 
1442
 
 
kép 3115
 
1809
 
 
 
kép 1207
 
1402
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu