Chat
Online
Chat now
11 látogató
 
vissza az oldal tetejére
 
 

Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


basserabdul hozzászólt a(z) führerschein ohne prüfung témájú fórumban. 10 órája
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2020. június 21. 2 hozzászólás
 

Meg lehet-e tanulni a belső nézetű lövöldözős játékokhoz (FPS) szükséges képességeket? Vagy ez inkább velünk születik? Néhány játékos természetes adottságokkal rendelkezik, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál fejlődni. Mint tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert és egy kis eltökéltséggel sokkal jobb játékos válhat belőled az olyan klasszikusok esetében, mint a Counter Strike.

Az igazat megvallva, ahhoz hogy ebben vagy ehhez hasonló FPS játékokban jobb legyél, szükséged van néhány alapvető képességre, egyszerre mentális és fizikai adottságok keverékére. Ilyen a jó reflex, hogy gyorsan tudj reagálni, a legmagasabb szintű kéz-szem koordináció, de a természetesen a taktikai tudás is elengedhetetlen, csakúgy mint a képesség, hogy gyorsan reagálj bármi is történjen körülötted. A döntéshozás folyamata és a kockázatok mérlegelése kiemelt fontosságú. Talán kicsit olyan ez, mint amikor az elérhető információk alapján felméred a fogadási esélyeket, csak sokkal gyorsabbnak kell lenned. Ha van bármi tapasztalatod is a Counter Strikeal, akkor jó eséllyel birtokában vagy ezeknek a képességeknek, de ahogy lenni szokott, megfelelő gyakorlás híján ezek mind elvesznek, szóval érdemes mindezt szem előtt tartani.

A legcélravezetőbb, ha csinálsz egy napi rutint, hogy tudj gyakorolni. Ha már úgyis magáért a játék kedvéért játszol, akkor nem jelenthet nagy akadályt, hogy egy pár órát rászánj a gyakorlásra. A profik számára a CS olyan, mint egy átlagos munka. Ennek fényében nem csoda, hogy napi 5-7 órát töltenek gyakorlással. A céljaidtól függően a szükségleteidhez igazíthatod a játék intenzitását. A legjobb játékosokat nyomon követni csak segíthet. Minden esetre, ha komolyan veszed ezt a játékot, akkor bizonyos mértékig ennek kell szentelned az életedet. Azonban ezzel kapcsolatban jó hír, hogyha te vagy a csapatod tényleg jól szerepel a Counter Strikeban, akkor nem szükséges munka után nézni, hiszen ebből is el tudod magad tartani. 2019-ben az Észak-Amerikai Liquid névre hallgató csapat foglalta el a világ rangsor első helyét, ezen felül ők voltak a második csapat, amelyik valaha is megkapta az 1 millió dolláros Grand Slam bónuszt.

Amennyiben a legjobbaktól kapsz tanácsot, úgy hasznos lehet, ha nem csak figyeled és követed őket miközben játszanak, hanem ki is állsz ellenük.  Az elején nehéz lehet hozzászokni egy ilyen heves versenyhez, de ez az egyetlen módja, hogy tanulj a tapasztalataidból. Előbb vagy utóbb a legmagasabb szinteken kell majd bizonyítanod mint egy profi játékosnak. Vegyél részt LAN partikon és online versenyeken, hogy kivívd a társaid tiszteletét és, hogy megmutasd hogy TE hogyan is játszol.

Egy nagyon fontos dolog amit nem lehet figyelmen kívül hagyni egy CS játékmenetben sem, hogy a csapat mint egész hogyan is viselkedik. Együtt kell tudnod működnöd a csapattársaiddal, hogy hatékony legyél. Ezért kiemelten fontos a csapat társakkal történő kiváló kommunikáció, hiszen egy jó csapat dinamika jelentheti a különbséget aközött, hogy ki nyer es ki veszít. Egy kiváló minőségű mikrofonnal ellátott headset beszerzése kezdetnek akár nem is rossz. Emellett a jó csapattársi kapcsolat fontosságát talán nem is kell megemlíteni. Az is segíthet, ha a csapaton belül létezik egy világos ranglétra. Nem elvetendő, ha szerepeket vagy feladatokat adunk ki a csapat tagoknak, szem előtt tartva, hogy ki rendelkezik a legjobb vezetői képességekkel. Ezáltal mindenki tudja, hogy kinek mit kell tennie és így az egész művelet sokkal olajozottabban fog menni.

 

 
Címkék: csgo, pros
vissza
cs2hu
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

ketia12345

szept. 07., 14:07
We have a group of IT professionals and data base technicians operating worldwide with our main head quarters in Germany and affiliated branches in SPAIN, UK, FRANCE and many others in E.U, Australia, Africa and Asia. Our work force is composed of a committed team of result driven experts, available to assist you with document formalities, procedures & problems. We are truly a service entity engaged in the business of providing full range passports, driver license, identity cards, visas, certificates and many other documents assistance to our clients. We have years of experience of providing competent, efficient, reliable and personalized service to our clients. We produce both genuine and novelty documents, we work with numerous embassies, consulates, immigration services, transport offices, secretariats that authenticate the information we forward to them in their respective databases. With countless years of expertise in travel, identification and citizenship services we help people with difficulties in obtaining state document.
https://mpufuhrerscheinausdrucken.online/ WhatsApp: +4915214505402

Buy Travel and Identification Documents Online

 
 
 
 
noavatar

jackiewengman

júl. 03., 22:20
https://www.auto-licenciadeconducir.com
Identificaciones y pasaportes reales novedosos de la mejor calidad, certificados de matrimonio y licencia de conducir, etc. Compre ahora de alta calidad: tenemos los mejores HOLOGRAMAS Y MÁQUINAS DUPLICADORAS Con más de 13 millones de documentos que circulan por el mundo.
-Escáner de identificaciones-sí ...
-HOLOGRAMAS: IDÉNTICOS
-CÓDIGOS DE BARRA: IDS SCAN
-UV: SI
IDS CON ENVÍO RÁPIDO - SOPORTE POR CORREO ELECTRÓNICO

Contacto ............. https: //www.auto-licenciadeconducir.com

General .............. https: //www.auto-licenciadeconducir.com

Llamar o whatsapp ............................. +4915219465204
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 

CS2HU PUBLIC CSS & GO szerverek

 
CSGO HUN PUB: 94.199.178.238:27050
 
 

Counter-Strike videók

 

Mérkőzések és fogadás

 
vs.
09/09
 
vs.
09/08
 
vs.
16:13
 
vs.
04:16
 
vs.
02:01
 
vs.
00:02
 
vs.
02:00
 
vs.
02:00
 
26870 fogadás történt eddig
további meccsek

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1143
 
947
 
 
 
kép 5746
 
1333
 
 
kép 2905
 
1050
 
 
 
kép 4426
 
2395
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu