Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. március 16. 5 hozzászólás
 

Az Inferno hatalmas változásokon ment át az évek során. Az egyik legnépszerűbb Counter-Strike pálya, amely minden CS verzióban fellelhető volt és így természetesen a Counter-Strike: Global Offensive-ben is helyet kapott, de lássuk mik is történtek az évek során ezzel a pályával.

A pályán már a kezdetek óta megvannak azok a pontok, amik stratégiailag szinte változatlanok maradtak. Bár vannak nagyobb terek a sniperek számára azért korántsem olyan mint például az Aztec. Az Inferno inkább a kerülő utakról a búvóhelyekről és a fedezékekről szolt mindig is. Rengeteg folyosó és ház, továbbá akadály lelhető fel a mapon. És pont ez a miatt kicsivel talán nehezebb is golyót kapni illetve adni. Most nézd meg videón a verziókat.

Ha végeztél akkor essünk neki nézzük meg mik is azok a pontok, amik a legjobban változtak a pályán a Counter-Strike 1.6-tól egészen a Global Offensive-ig.

Terrorista születőhely (T Spawn)
Az 1.6 és Source verziókban gyakorlatilag csak designváltozás volt a pályán, azonban a CSGO egy hatalmas módosítást hozott, ugyanis megszűnt az egyik indulási irány a játékban. Tehát a kezdőről most már csak egy úton lehet elindulni.

A híd (Bridge)

A Terrorisák számára könnyen megközelíthető stratégiai pont, amely az idő múlásával nem is változott meg. Szebb lett ez tény, de semmi más nem történt. Továbbra is csak azok számára érdemes ide felállni, akik bíznak a célzó tudásukban, hiszen nagyon nyílt a tér.

Házban (Deck)
Ez a hely közvetlenül a hídhoz csatlakozik és leginkább a terorristák számára elérhető búvó hely. Az idők folyamán főleg az 1.6 és a Source között volt hatalmas ugrás, hiszen a feljáró lépcső másik irányba fordult és bekerült egy konyha továbbá még egy plusz szoba a házba. A CSGO itt nem hozott változást csak egy kis design felvarrás történt



Középső rész (Middle)
Ezt a részt a Counter-Strike: Global Offensive-ben a lehető legegyszerűbbre csinálták minden kikerült, ami nem oda való és valóban igazi csatateret alkottak ezzel, ahol tuti nagy öldökléseket lehet rendezni. A pálya részlet at 1.6-ban különbözött a leginkább, hiszen volt egy mesterlövészek számára kialakított kis terasz, ami a Source-ban már eltűnt. A rész inkább a mozgó harcokra lett kialakítva nem a kempelésre.

Banán
Az 1.6-os verzióhoz képest ez a rész egy pillérekkel tarkított folyosóval egészült ki, azonban a Global Offensive itt is hozott egy nagy változást, ugyanis ez az árkádos rész a végén kapott egy lezárást így nem lehet egyenesen felfutni B-re de ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a sniperező védők nem láthatják a fal mellett sunyuló terroristákat.

B lerakó (A learkó a GO verzió előtt)
Ez a hely továbbra is a refelexekről szól, hiszen egy emberként lehetetlen bevédeni, ha nem vagyunk elég gyorsak. Sok helyről lehet rá támadni, viszont viszonylag kevés búvóhely van. A Source-ban a lerakó átalakult egy szökőkúttá kilőhetetlen halakkal, ez a GO-ban is megmaradt így a fedezéket a dobozok helyet mindössze ez a középső beton gyűrű nyújthatja.

A lerakó (B lerakó a GO verzió előtt)
Olyan mintha megállt volna az élet. Az erkélyre kiérve szinte minden verzióban ugyanoda kell néznünk. Az egyetlen komolyabb változás - természetesen a design-on túl, hogy felkerült egy kis lépcső a Source-ban, ami a GO-ban is megmaradt kemphelynek.

Lakás (Apartment)
Ez a terület a Source alatt nagyon megváltozott, hiszen bekerült egy új szoba illetve a régi szobába már nem csatornán átmászva lehetett bejutni, hanem lévén a za szoba kisebb lett helyet kapott egy folyosó, amelyben mindösszesen csak egy automatikusan nyíló vaskapu választotta el a támadókat és a védőket. Nos CSGO-ban ez megváltozott kikerült a kapu és bekerült egy újabb szoba jobbra.

Alagút (Tunnel)
Bár a mozgást minden verzióban nagyon belassította mégis gyorsabban lehetett az egyik oldalról átérni, mint körbe. Stratégiailag nagyon fontos szerepe van, hiszen egy pillanat alatt meg lehet vele fordítani a támadási stratégiát, viszont ha egyszer elkapnak minket, akkor nincs menekvés.

CT születőhely
Az 1.6 és Source között volta legnagyobb átmenet, hiszen rengeteg jó kis búvóhelyet kapott az B és az A közötti CT kezdő. A Global Offensive nem hozott nagyobb változást, csak egy kicsit ködösebb lett, így könnyebb észrevenni az ellenfelet.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

superr0x

ápr. 02., 22:47
emlékszem, cssnél, hogy bámultuk a változást, nem gondoltam volna, hogy meg lehet ezt még fejelni
 
 
 
 

Szoke

ápr. 02., 22:34
Pedig nagyon annak indul. Max később kaphatunk majd bele több tartalmat.
 
 
 
 

Szega

ápr. 02., 22:19
Nekem még nincs béta kulcsom ezért érdemben nem tudok nyílatkozni, de a képek alapján a Source és a Global Offensive között nem látok sok különbséget a kor igényeit kielégítő grafikai frissítésen kívül. Olvasstam, hogy átemelték a gungamet, de azért valljuk ezzel azért sokat nem kockáztattak a készítők. Remélem béta zárultával egy értékes végterméket kap a közösség és nem lesz "húzzunk le egy újabb rókabőrt" utánérzésünk.
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 02., 22:04
CZben ugyanolyan mint 1.6-ban csak más texturákkal meg néhány plusz cuccal. De valahogy kimaradt a szorásbol mindig az a game :D
 
 
 
 

GODLESS

ápr. 02., 21:37
Hát kreativitás az nem volt sok az 1.6 óta :D
Cz ben amúgy nem másabb? 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4202
 
1697
 
 
 
kép 4171
 
1880
 
 
kép 2968
 
1435
 
 
 
kép 885
 
1572
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu