Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. szeptember 26. 4 hozzászólás
 

Egy érdekes kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amivel elvileg kicsit csökkenthetitek a szerverbérlet kiadásait, hiszen magával a MOTD-vel tudtok pénzt keresni. A Szolgáltatást tesztelni nem teszteltük, ezért jöjjenek szárazon a tények!

Az MOTD (Message Of The Day vagyis a Nap üzenete) mindenki számára látható, amikor felmegy egy szerverre, vagy a szerver pályát vált. Ebből kifolyólag naponta akár több ezerszer is megjelenik ez a kis ablak különböző userek-nél és ezt felismerve kezdett egy cég ezen felületek érékesítésébe. A Pinion.gg felismerve ezt a remek lehetőséget megalkotta a saját rendszerét, amellyel hirdetéseket jelenítenek meg a regisztrált felhasználók MOTD-jében és ezzel maguknak és a partnereknek is pénzt keresnek a játékok az alábbiak: Counter-Strike: Global Offensive, Team Fortress 2, Counter-Strike: Source, Day of Defeat: Source, Left 4 Dead 2, Left 4 Dead 1, Half Life 2: Multiplayer, Nuclear Dawn.

A kihelyezett reklámok általában videók, tehát olyan mintha valaki a TV-t kapcsolná be és megnézne egy hirdetést. Egyáltalán nem zavaróak, sőt néha még érdekesek is és feldobják az amúgy néha igen csak silányra sikerült MOTD-ket.  A hirdető között olyan nagy cégek is megtalálhatóak, mint a Microsoft, a McDonalds, a Sony vagy akár az EA Games.

A legjobban persze mindenkit az érdekel mennyit is perkálnak mert háűt magyarok vagyunk és szeretjük ha dől a zsé. Nos, a kalkuláció igen egyszerű! Ezer megjelenésenként 1.5 amerikai dollár üti a markunkat, amit havonta küldenek el a PayPal számlánkra! Tehát igazán korrekt, hiszen nem kell várni arra, hogy egy bizonyos összeget elérj a kifizetéshez, hanem állandóan jön a pénz, még ha nem is olyan sok.

A sok kicsi azonban sokra megy, ezt egy statisztikával támasztom most alá! Gyorsan felmentem a GameTracker oldalra és megnéztem a rang szerint legmenőbb hazai Counter-Strike:Source szervert, ami a KENT Public 40 fős vasa. Eddig összesen 39339 játékost regisztrált a GameTracker a szerveren. Ebből lehet is számolni, ha a szerver az indulásakor regisztrálta volna magát a rendszerbe és feltételeznénk, hogy ezen felhasználók legalább 10-szer játszottak is a szerón, akkor jelenleg közel 125 000 Ft-ot tudhatna magának a szeró tulajdonosa.

Veszteni természetesen senki nem veszíthet vele, ki lehet próbálni egy egyszerű regisztráció után, de persze meggazdagodni senki nem ebből fog viszont a drágább bérleti díjú, de népszerű Public szeróknak nagy segítség lehet ez!

 

 
Címkék: motd, css, csgo, pénz
vissza
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
bLoodcsi  Kipróbáltuk és úgy néz ki MO nincs azon régiók között ahol van licence a pinion-nak
 

Szoke

szept. 27., 21:59
Kár, pedig hasznos cucc lenne, habár a levlistán eléggé megosztottak erről a hostok.
 
 
 
 

bLoodcsi

szept. 27., 17:14
Kipróbáltuk és úgy néz ki MO nincs azon régiók között ahol van licence a pinion-nak
 
 
 
 

csab1k

szept. 26., 12:13
Hát publik szerevereknél, dm-eknél jövedelmezhető lehet :D
 
 
 
 

Daffi

szept. 26., 11:22
jjjjaaach, anno ez WANTEDSre is jól jött volna. Nem szenvedtem volna ennyit a szeróbefizetéssel :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6022
 
1390
 
 
 
kép 70
 
1617
 
 
kép 1191
 
1604
 
 
 
kép 1251
 
1486
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu