Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2010. április 30. 0 hozzászólás
 

Az utóbbi idők gerilla marketing támadásai, a közösség folyamatos megtévesztése, pletykák, amiket az emberek sajnos nagy része elhisz mind-mind arra kényszerített minket, hogy ez a nyilatkozatot közzé

Az utóbbi idők gerilla marketing támadásai, a közösség folyamatos megtévesztése, pletykák, amiket az emberek sajnos nagy része elhisz mind-mind arra kényszerített minket, hogy ez a nyilatkozatot közzé tegyük. Aki mostanában olyan dolgokat hallott a TG-ről, ami amúgy számára is fura volt (süllyedő hajó, kipusztulunk, világvége, stb...) az folytassa a kibővített résszel! A közlemény
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Tisztelt TotalGamerek!

Sajnálattal értesültünk arról, hogy azért mert csendesebbek vagyunk a szokásosnál, és próbálunk nem támadási felületet adni a nekünk rosszakaróknak, sokan azt kezdték el terjeszteni rólunk, hogy nekünk annyi. Pedig ez nem igaz, és szomorú, hogy sokan ennyire könnyen megvezethetőek, legyen szó átcsábított szerkesztőről vagy bárkiről a közösségben. Tény, hogy gazdasági válság van, és mint minden magyar üzleti vállalkozást (nem fiktív és illegális vállalkozás) minket is érint a válság. De ez nem jelenti azt, hogy megszűnnénk, vagy itt hagynánk mindenkit és elutaznánk hawaiira nyaralni örökre. Nehéz világot élünk és ezt az olvasók sem mindig könnyítitek meg. Azt tapasztaljuk, hogy szaporodnak az agresszív kommentek, gyakorlatilag már mindenki utál mindenkit, nem tudtok egymáshoz szép szóval közeledni és még azokat, akik tennének is valamit a közösségért (szerkesztők) azokat is folyamatosan támadjátok. Ez szomorú, de szerintünk nem kezelhetetlen.

Hiszünk a közösségekben, hiszünk bennetek, azokban az értelmes játékosokban, akik szerint egy közösség valóban érték, amit meg kell őrizni. Mi továbbra is azon leszünk, hogy nem azzal a pár száz emberrel foglakozunk, akiknek egyszerűen még a szar is izetlen, hanem azzal a többséggel, akik értelmesen képesek kifejezni magukat és építő jelleggel tudnak a közösséghez állni.

Nem tudunk és nem is akarunk érdemben foglalkozni a konkurenciáink gerilla marketing támadásaival, hiszen akkor soha nem haladnánk előre. Egyszerűen csak Titeket olvasókat kérünk, ha valakitől valamit hallotok, ami első hallásra baromság inkább kérdezzetek az info@totalgaming.hu címen, hiszen több mint valószínű, hogy semmi alapja nincs, és még amit kérdeznek azt sem lehet elhinni nekik. Természetesen ez egy szabad ország mindenki azt mond, - és sajnos csinál is- amit akar, de aki nem szeretne birka lenni a nyájban mert okosabbnak érzi magát az inkább kérdezzen.
Sokakat biztosan érdekel, hogy mi a helyzet a v1-el. Nos, cégünk nagy döntés elé került a válság hatására, amikor is prioritás listát kellett felállítanunk. Az eredetileg tervezett v1-es indulást ezzel kicsit odébb kellett rakni és a hazai esport számára fontosabb és szükségesebb dolgokat előrehozni. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem lesz sose v1. Folyamatosan dolgozunk rajta, próbáljuk az ideális középutat megtalálni, hogy egy olyan játszótérrel jöhessünk ki, ahol mindenki jól érzi majd magát.

Addig is, aki úgy érzi szeretne inkább tenni az amúgy is folyamatosan zilálódó közösségért szeretné, hogy a sajátja ne menjen tévútra, inkább jelentkezzen szerkesztőnek és mutasson színvonalat és ezzel utat sokak számára, akik nem tudják merre is legyenek arccal igazán.

Ahogy pedig a csöves alkoholistának sem hiszed el, hogy nem piára kell a kéregetett apród, úgy köztudottan a konkurenciáinknál tevékenykedőnek se akard már elhinni, amit példádul a TotalGaming-ről mondanak.

Ezen közleményünkkel semmi mást nem szerettünk volna elérni, mint az értelmesebb, de kételkedő emberek szemét felnyitni és elméjét megvilágosítani. Aki menthetetlen azzal tényleg nem szeretnénk foglalkozni, hiszen terveink vannak és ezeket a terveket minden áron végig is fogjuk vinni, még a saját zsebünkbe kell is nyúlnunk érte.

Üdvözlettel
Tamás „HeNtEs" Viktor
főszerkesztő

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3438
 
1641
 
 
 
kép 633
 
1706
 
 
kép 558
 
1380
 
 
 
kép 3555
 
1475
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu