Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. július 03. 0 hozzászólás
 

A legújabb Firefox gyorsabban tölti be a JavaScript tartalmakat, és támogatja az új HTML-szabványt. A Mozilla a múlt héten azt ígérte, hogy ma megjelenik a Firefox 3.5 végleges verziója, írja az ITcafé.

A legújabb Firefox gyorsabban tölti be a JavaScript tartalmakat, és támogatja az új HTML-szabványt.

A Mozilla a múlt héten azt ígérte, hogy ma megjelenik a Firefox 3.5 végleges verziója, írja az ITcafé. Ezúttal a cég betartotta ígéretét, a mozilla.com weboldal és a magyar nyelvű szájt is már az új kiadást ajánlja fel letöltésre. A végleges verzió megegyezik a múlt csütörtökön megjelent RC3-mal.

A Firefox 3.5 fejlesztése a tervezettnél jóval hosszabbra nyúlt. Az eredeti elképzelések szerint az akkor még 3.1-nek nevezett verziót 2008 végén remélték kiadni, de ezt a határidőt nem sikerült tartani, több forrás szerint az új JavaScript-motor, a TraceMonkey hibái miatt. Az időközben bevezetett újítások nagy számát tükrözendő a kiadás verziószámát márciusban 3.5-re módosították . Legutóbb a fejlesztők azt ígérték, június végén megjelenik a végleges: ezt az ígéretet éppen hogy sikerült tartani.

A 3.5-ben a legfontosabb újítások a következők: a privát böngészési mód és a geolocation technológiák támogatása; a HTML 5 és tagjeinek támogatása; látványosan gyorsabb JavaScript-végrehajtás a TraceMonkey bevezetésének köszönhetően; valamint a szerverek és a böngésző közötti adatcserét segítő JSON (JavaScript Object Notation) technológia beépítése.

Forrás: http://index.hu/

Részletek
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Újdonságok:

Firefox 3.5 a Gecko 1.9.1 megjelenítőrendszert használja, amely több éves fejlesztés eredménye. A Firefox 3.5 számos módosítást tartalmaz a korábbi verziókhoz képest, támogatja az új webes technológiákat, megnövekedett teljesítménnyel rendelkezik és könnyen használható.
Néhány említésre méltó funkció:

  • Több, mint 70 nyelven elérhető. (Töltse le a magyar verziót!)
  • Támogatja a HTML5 és elmeket, beleértve a native Ogg Theora kódolt videó és Vorbis kódolt audio támogatást. (Próbálja ki!)
  • Továbbfejlesztett eszközöket tartalmaz a személyes adatok felügyeletéhez (például Privát böngészés).
  • Jobb teljesítmény a webes alkalmazások használatakor a TraceMonkey JavaScript háttérrendszer segítségével.
  • Földrajzi helyzet adatainak megosztása olyan weboldalakkal, amelyek támogatják a helymeghatározó böngészést. (Próbálja ki!)
  • Natív JSON és web worker threads támogatás.
  • Továbbfejlesztett Gecko, amely a spekulatív értelmezés segítségével gyorsabb megjelenítést biztosít.
  • Új webes technológiák támogatása: letölthető betűkészletek, CSS médialekérdezések, új átalakítók és tulajdonságok, JavaScript lekérdező leválogatások, HTML5 helyi tároló és kapcsolat nélküli alkalmazástároló, szöveg, ICC profilok és SVG átalakítások.

A fejlesztők az új funkciókkal kapcsolatos teljes listát a Mozilla Developer Centerben találhatják

Ismert hibák:

Az alábbi listában a Firefox 3.5 kiadással kapcsolatos ismert problémák találhatók, amelyek a következő kiadásokban kerülnek javításra:

Minden rendszeren

  • A Firefox 3.5 telepítése után nem lehet korábbi Firefox 3.5 beta verzióra visszatérni új felhasználói profil készítése nélkül (bug 488966).
  • A könyvjelzők mentésből történő visszaállítása eltarthat egy ideig és a böngésző ez idő alatt nem válaszol a kérésekre (bug 493731).
  • Privát böngészésre váltáskor, ha egy felugró ablak van fókuszban, a címsor az első Privát böngésző ablakban nem szerkeszthető. Újabb ablak nyitása esetén a probléma megoldódik (bug 495495).
  • Előzmények törlésekor néhány SSL oldal nem tölti be a képeket és a stíluslapokat az oldal újratöltése nélkül (bug 480619).
  • Arab szöveg szerkesztésekor a karakterek nem mindig kapcsolódnak egymáshoz megfelelően. Az oldal újratöltésekor, vagy a szöveg kivágásával és visszaillesztésével a probléma megoldódik (bug 499538).
  • A Firefox 3.5 csak az ICC v2 színprofil szabványt támogatja, a jövőben megjelenő verziók támogatni fogják az ICC v4 szabványt is (bug 463221).
  • Széles színspektrumú monitoron, olyan kép megjelenítésénél, amely ICC v2 színprofilt használ a képek sötétebbnek tünnek (szaturáltabbak) (bug 497363).
  • Azok a weboldalak, amelyek az új letölthető betűkészletek támogatását használják és a betűkészlet színét a :hover használatával változtatják, azoknak hozzá kell adniuk a text-rendering : optimizeLegibility tulajdonságot is az olyan karakterek esetén, amelyek mérete kisebb, mint 20 képpont (bug 495455).
  • Néhány olyan oldal nem működik megfelelően, amelynek szükséges a Java és a Javascript közötti kommunikáció (bug 484744).
  • Néhány Flash tartalommal rendelkező oldal nem kezeli megfelelően a Sütik párbeszédablakot (bug 495035).
  • A weboldalak nem tudnak automatikusan PKCS11 titkosító tokent telepíteni. A felhasználóknak kézzel kell ezt telepíteni, vagy egy kiegészítőre van szükség, amely automatikusan elvégzi ezt a feladatot (leírás és dokumentáció).

Microsoft Windows

  • A címsorban az Enter billentyű megnyomásakor nem történik semmi, ha fut az AVG SafeSearch v8.0 vagy az ennél korábbi verzió. Az AVG SafeSearch frissítése megoldja a problémát (bug 479095).
  • A nyomtatási párbeszédablaknál a faxot kiválasztva a faxablak megjelenik, majd eltűnik. Más alkalmazásból a faxolás továbbra is tökéletesen működik (bug 440486).

Mac OS X

  • Azok a Java alkalmazások, amelyek az egér pozícióját figyelik, nem működnek megfelelően (bug 495278).
  • Amennyiben a felhasználó egymás után többször módosítja a papír méretét, majd Nyomtatási képet kér, a Firefox összeomlik (bug 495567).

Linux és Unix

  • Néhány weboldalon kicsinyítéskor szürke vagy fekete csíkok jelennek meg (bug 477552).

 

Kiegészítők és témák:

A Firefox 3 verziójához használt kiegészítők lehet, hogy nem fognak működni, ezért frissíteni kell őket a Firefox 3.5 kiadással kompatibilis verzióra. Amennyiben egy kiegészítő nem rendelkezik új verzióval és nem, vagy hibásan működik, jelentse be a hibát a kiegészítés karbantartójának. A Firefox 3.5 telepítése során az összes kiterjesztés és téma letiltásra kerül amíg a Firefox 3.5 meg nem vizsgálja azokat és kompatibilisnek találja, vagy talál egy újabb verziót, amely kompatibilis a Firefox 3.5 kiadással.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2934
 
1492
 
 
 
kép 4270
 
1532
 
 
kép 1242
 
1461
 
 
 
kép 4416
 
4375
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu