Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2012. május 11. 16 hozzászólás
 

Megnyitotta kapuit Európa első leginkább játékosnak szánt bárja a Meltdown Franciaország fővárosában, Párizsban. A szokványos kocsmáktól és bároktól eltérően itt egyáltalán nem meglepő, ha a falon kivetítve egy Counter-Strike:Source meccset találunk foci helyett sőőőt…

Kimondottan az volt a cél a Meltdown megnyitásakor, hogy olyan emberek is megtalálják a szórakozásukat, akik egyébként otthon kuksolnának és várnák az esti SourceTV címeket. Itt bizony egy kocsmai verekedésben sem az erősebb fog nyerni, hiszen a bárban található gépeken bármikor 1v1-ben küldhetjük a másikat a padlóra. Egyelőre a bár leginkább Starcraft 2 rajongókra van kihegyezve, de a tulajdonosok szerint természetesen más is kerül később a repertoárba. A master szint feletti játékosok egyébként, ha lemennek játszani a ház vendégei egy italra. Természetesen a csapolt sörök mellett lehetőség van koktélok és rövid italok fogyasztására is mint minden valamire való bárban, de itt az extra az, hogy akár két feles között játszhatunk is kicsit. Most pedig meséljenek maguk a képek a galériában.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
Stone0015  Jaj szeretem amikor vannak ijen kis okos tonik akik beszolnak a roman gyereknek a hejesiras miatt,amiert nem irok hejesen azert beszelni tudok magyarul normalisan,es 8 iskolai ev alatt talan tobb magyar irodalmi muvet tanultam es olvastam,mint te fogol egesz eletedben osszesen.En itten a velemenyemet nyilvanitottam ki,es nem kotozkodni jottem es beszolni mint te,Te commentet nemirtal csak beszoltal ide hogy mutasd meg teis magadat,evel ne hidd hogy nagy ember leszel.
 

rAndo

máj. 12., 14:33
Nyugalom ember, nekem is bántotta a szemem, de most MÁR érthető, hogy miért írsz így. Nem kell így túlpörögni a dolgot =)
 
 
 
 
SancheZsnz  te lusta vagy, vagy csak keveset porgetted a nyelvtankonyvet?!
 

Stone0015

máj. 12., 11:17
Jaj szeretem amikor vannak ijen kis okos tonik akik beszolnak a roman gyereknek a hejesiras miatt,amiert nem irok hejesen azert beszelni tudok magyarul normalisan,es 8 iskolai ev alatt talan tobb magyar irodalmi muvet tanultam es olvastam,mint te fogol egesz eletedben osszesen.En itten a velemenyemet nyilvanitottam ki,es nem kotozkodni jottem es beszolni mint te,Te commentet nemirtal csak beszoltal ide hogy mutasd meg teis magadat,evel ne hidd hogy nagy ember leszel.
 
 
 
 

иucleaя

máj. 12., 10:21
mondjuk azt azért hozzáteném, énis jobbszeretek itthon szemen csúszni, mert ha elkezdenék énekelni például egy ilyen helyen mindenféle baromságot, meg ráborítanám a gépre a sört, lehet k*rvára nem szeretnének..
ja.. talán jobb is hogy ilyen nincs ittthon. :D
 
 
 
 

иucleaя

máj. 12., 10:16
én nem is értem bazzeg, komolyan. Ilyen miért nincs itthon? :(
 
 
 
 
Stone0015  Ez nem kotekedes csak egy mas szemszogbol nezes dolog:D Megertem en ezeket a gyerekeket,mondjuk enis mennek ijen barba szivesen,jatszani kozbe iszogatni es hujulni,de mar mikor lattam ezt az 1v1 dolgot hat szerintem 60% legalabb veresen komojan veszi meg ott is a gamelest.
 

SancheZsnz

máj. 12., 08:57
te lusta vagy, vagy csak keveset porgetted a nyelvtankonyvet?!
 
 
 
 
Daisy  Arra nem gondoltál, h nem mindenki rúg be, szív be, minden áldott hétvégén.Én nem járok már el annyira, mióta az ilyen kedves személyek még kötekednek is.Szerintem egész jó ötlet ezek a helyek egy kis kikapcsolódásra a barátokkal.
 

Stone0015

máj. 12., 03:17
Ez nem kotekedes csak egy mas szemszogbol nezes dolog:D Megertem en ezeket a gyerekeket,mondjuk enis mennek ijen barba szivesen,jatszani kozbe iszogatni es hujulni,de mar mikor lattam ezt az 1v1 dolgot hat szerintem 60% legalabb veresen komojan veszi meg ott is a gamelest.
 
 
 
 
HeNtEs  Miért van olyan játék? :) Érted a célzást ;)
 

Stone0015

máj. 12., 03:11
En ertem,latni lattam mar,probalni nem probaltam,nekem nemhiszem hogy elvezetet nyujtna,de nekik szerintem a totalis extazis meg kielegules:))Hiaba elbaszott egy vilagba elunk xD
 
 
 
 
Stone0015  Ez nagyon jo otlet,de szerintem inkabb menjenek el normalisan csak kocsmaba aztan rugjanak be mint allat mint a legtobb normalis ember.Othhol is game kocsmaba is game hat mijen elet ez?Az ijeneknek talaltak ki szerintem ezeket a mostani virtual sex nevezetu jatekokat is :))
 

HeNtEs

máj. 11., 22:42
Miért van olyan játék? :) Érted a célzást ;)
 
 
 
 
noavatar

Daisy

máj. 11., 20:56
Arra nem gondoltál, h nem mindenki rúg be, szív be, minden áldott hétvégén.Én nem járok már el annyira, mióta az ilyen kedves személyek még kötekednek is.Szerintem egész jó ötlet ezek a helyek egy kis kikapcsolódásra a barátokkal.
 
 
 
 
noavatar
Stone0015  Ez nagyon jo otlet,de szerintem inkabb menjenek el normalisan csak kocsmaba aztan rugjanak be mint allat mint a legtobb normalis ember.Othhol is game kocsmaba is game hat mijen elet ez?Az ijeneknek talaltak ki szerintem ezeket a mostani virtual sex nevezetu jatekokat is :))
 

dMk

máj. 11., 20:41
+1
Ez már a szánalom legfelső foka..
 
 
 
 

Stone0015

máj. 11., 19:34
Ez nagyon jo otlet,de szerintem inkabb menjenek el normalisan csak kocsmaba aztan rugjanak be mint allat mint a legtobb normalis ember.Othhol is game kocsmaba is game hat mijen elet ez?Az ijeneknek talaltak ki szerintem ezeket a mostani virtual sex nevezetu jatekokat is :))
 
 
 
 

sbK

máj. 11., 19:15
Menj ki az utcára, keress haverokat, és menjetek el normális kocsmába.
 
 
 
 

bNc

máj. 11., 17:52
Ez  tetszetős ötlet. Vajon MO-on befutna egy ilyen hely? :D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1149
 
1527
 
 
 
kép 233
 
2130
 
 
kép 4053
 
1791
 
 
 
kép 855
 
1566
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu