Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2013. október 12. 2 hozzászólás
 

Sokak számára még mindig nem egészen egyértelmű, hogy mi is ez a szeptemberi update-el kérkezett Operation Bravo csomag. A következő cikkel megpróbáljuk egy kicsit mindenki számára érthetővé tenni, hogy mit is tartalmaz ez a DLC, amelyet némi aprópénzért vásárolhatunk meg a Steam-en keresztül. Jöjjön tehát, egy átfogóbb Operation Bravo összefoglaló, azok számára, akik úgy érzik nincsenek képben.

Az Operation Bravo az Operation Payback community map event amolyan folytatásának tekinthető. - Egyébként a Payback több mint 150 000 dollárt hozott a cég számára, tehát a siker zöldhasúakban is mérhető volt - Ismét nyolc pálya került előtérbe január 20-ig azok számára kik megveszik a játékra jogosító jegyet. Ahogy a Payback esetén itt is kapunk egy kis érmét, amivel kitűnhetünk a többi játékos közül. A nyolc pályán túl pedig még további 15 fegyver témát is kapunk a még színesebb játék élményért. Ahogy a Paybacknál is volt a hivatalos szerverekre tudunk felmenni, játszani, de lássuk részletesen miket is kapunk azért a fránya 5.99 dollárért (ennyibe kerül jelenleg a játékra jogosító jegy – kapható a Steam Workshopban).

A legizgalmasabb része a csomagnak egyértelműen az alább látható 8 új pálya, amelyeket Casual, Deathmatch és Competitive mode-ban tudunk játszani. Ha valakinek egy-egy pálya ismerősnek tűnik az nem a véletlen műve! Jópár igazi remake és custom szervereken már fel-fel tűntek, azonban a legjobbak most egy csomagban elérhetőek és, ha előfizetünk az Operation Bravo-ra akkor bizony csupa olyan emberbe botlunk majd, akik tovább látnak a Dust2-őn. Lássuk sorra a pályákat.

Agency (CSGO) -Puddy és Rick munkája ez a pálya, ahol egy modern felhőkarcilóban zajlik a túszokért a küzdelem.

Ali (CSGO) - Squad készítette ezt mediterrán falu ihlette pályát, ahol a bomba lerakók igen érdekes kialakítást kaptak

Cache (CSGO) - FMPONE, Volcano and penE munkája amelyen Csernobilba egy titkos fegyver raktárba kalauzolnak minekt. Erősen taktikai pálya, mind védőben mind támadóban

Chinatown (CSGO) - Skybex egy igen gyors tempójú tunkolós pályát rakott össze, ahol szűk környezetben folyik a harc

Gwalior (CSGO) - FMPONE and Kikette egy indiában található történelmi erőd romjait (Fort Gwalior) ültette át a játékba

Ruins (CSGO) - 3DNj egy két lerakóval és egy kerülő járattal ellátott maláj templomot épített a CSGO OB számára.

Seaside (CSGO) - Tanuki egy régi klasszikus pályát hozott vissza, egyelőre csak Competitive módban

Siege (CSGO) - 3Dnj and Moroes álmodta újra ezt a kültéri és földalatti egységekkel megáldott klasszikus mapot

Ahogy az a Paybacknál is volt most is jár egy Challenge Coin, amit folyamatosan upgradelhetünk, ahogy egyre többet játszunk az Operation Bravo pályákon és Operation Bravo fegyverekkel. A medál mellé jár egy scoreboard is, amelyen visszanézhetjük teljesítményünket az Operation Bravo küldetésben. A statisztikákból megtudhatunk olyan fontos információkat például, hogy hányszor nyertünk, hányszor voltunk a legjobbak a szerveren, mennyit öltünk az öléseink hány százalékban adódtak abból hogy fejlövést adtunk stb. Ezen statisztikáinkat természetesen másokkal is megoszthatjuk ha akarjuk.

Az OB tartalmaz 15 (30) mintás fegyvert is, ahogy azt már említettük, és amelyeket mind Operation Bravo mind sima pályákon tudunk használni ha, akarunk. Aki megveszi az Operation Bravo-t annak lehetősége nyílik olyan barátokat is meghívni egy menetre, akik nem vették még meg csak mondjuk, gondolkodnak az OB megvásárlásán. Amolyan ízelítőt tehát kaphattok ingyen is, ha már van olyan barátotok, aki megvette a játékot. Lássuk milyenek is lettek ezek az álcázott fegyverek.

Végül, de nem utolsó sorban azokra is gondoltak a készítők, akik nem akarják megvenni magát a teljes csomagot, de egy falatnyit azért érezni akarná az Operation Bravo élményét. Jött egy Operation Bravo Case, amelyet megvásárolhatunk vagy megszerezhetünk (Community Market pl.) és amelyben további 15 átfestett fegyvert tudhatunk magunkévá, amíg az op zajlik.

Aki meg szeretné vásárolni az Operation Bravo-t az ide kattintva megteheti.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
aerellon  a fegyver skineket január 20. után is lehet használni?
 

M1LLR

okt. 15., 22:01
Nem, törölni fogják az összeset és karácsonyi ajándék csomagokat kapsz helyettük.
 
 
 
 
noavatar

aerellon

okt. 15., 20:39
a fegyver skineket január 20. után is lehet használni?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1210
 
1315
 
 
 
kép 2722
 
2552
 
 
kép 4934
 
2373
 
 
 
kép 4183
 
1704
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu