Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. június 05. 0 hozzászólás
 

Jó szokásunkhoz híven, az internetet bogarászva egy nagyon érdekes, ám még annál is ijesztőbb cikket találtunk. Röviden összefogalva arról szól, hogy Németországban a terrorizmusellenesség jelszava

Jó szokásunkhoz híven, az internetet bogarászva egy nagyon érdekes, ám még annál is ijesztőbb cikket találtunk. Röviden összefogalva arról szól, hogy Németországban a terrorizmusellenesség jelszava mögött mi mnidenre készülnek a törvényhozók. Ennek jegyében, ha sikerülne megteremteniük a törvényi hátteret, akkor behatolhatnának számítástechnikai rendszerekbe, ellenőrizhetnék a telekommunikációs eszközöket, és még ki tudja, mi mindenre rá nem akarják tenni a kezüket.
Az emberben önkéntelenül is felmerül a kérdés, hogy miért akarják napjainkban ennyire ellenőrizni a polgárokat, mmennyire akarják megnyírbálni a szabad élethez való jogukat? Biztos-e, hogy a felsorolt okok állnak a háttérben, vagy csak bizonyos jelszavak mögé bújva akarnak minden lépésünkről tudni? Nem-e azért csinálják mindezt, mert tehetetlenek és elpuhultak, és így próbálják meg ellesúlyozni gyengeségüket?
Néhány perc alatt rengeteg kérdést fe lehet tenni, ami valószínúleg csak még több kérdést szülne, és a végén nagyon elrugaszkodnánk a realitások talajától, szép kis öszeesküvés elméleteket szövögetve. Egy biztos, egyes írok előre látták ezt, és jaj nekünk, ha vízióik valósággá válnak!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


A szövetségi és a tartományi belügyminiszterek egyöntetű véleménye alapján Németország egyáltalán nincs felkészülve a terrorizmus és az online bűnözés elleni harcra.

A politikusok legutóbbi tanácskozásukon az ország jelenlegi védelmi felkészültségét egyetlen szóval minősítették: elégtelen. A belügyminiszterek ezért kidolgoztak egy jelentést, amelyben különböző intézkedéseket és elképzeléseket írtak le. Ezek megvalósítása reményeik szerint változtathat a helyzeten. A dokumentumból a Handelsblatt nevű gazdasági lap "szemezgetett". Az egyik legfontosabb változtatás az lenne, hogy kibővítenék a német szervek nyomati jogkörét és bizonyos esetekben engedélyeznék a Bundeswehr, vagyis a szövetségi hadsereg bevetését belföldön.

"Különösen a korszerű információs és kommunikációs technikák használata követeli meg a megfelelő törvényi háttér megteremtését. Elengedhetetlenül szükség van olyan jogosítványok beszerzésére, amelyek lehetővé teszik a titkos behatolásokat a számítástechnikai rendszerekbe, a telekommunikációs ellenőrzési lehetőségek és intézkedések megvalósítását a G10 törvény biztosította keretek között" - olvasható az Innere Sicherheit (Belső Biztonság) című jelentésben, amit Wolfgang Schäuble szövetségi belügyminiszter és tartományi kollégái mutattak be.

A 71 oldalas dokumentum az első belbiztonsági fenyegetéseket összefoglaló mű 1994 óta. Az irat kitér többek között a muszlimok integrációjára, a szélsőségesek jelentette növekvő veszélyekre és futballstadionokban növekvő erőszakra. A politikusok leginkább amiatt aggódnak, hogy a számos online támadás érte, illetve érheti a fontos német adattároló rendszereket. Az ilyen akciók ugyanis a mai információs társadalomban kockázatot jelentenek, bűnözők néhány kattintással ezrek életét keseríthetik meg vagy tehetik tönkre. Különösen a vállalatok és a kormányhivatalok számítanak kiemelt célpontnak. Minden óvintézkedés ellenére az internet a jövőben is csak nehezen lesz ellenőrízhető.

Kibővített rész forrása: www.sg.hu

A terveket azonnal bírálta az ellenzéki FDP. Gisela Piltz, a párt frakciójának belpolitikai szóvivője szerint, amennyiben mindez megvalósul, akkor azzal gyakorlatilag teljesen aláássák az emberek jogállamiságba vetett hitét. A politikus hozzátette, hogy az internet nem jog nélküli tér, de ugyanígy igaz az is, hogy itt is érvényesek a német alkotmány és az abban rögzített jogok. Nem engedhető meg, hogy kiterjesszék az online házkutatásokat és hogy más módokon vonják szigorúbb ellenőrzés alá a világhálót.

A Bundeswehr februárban jelentette be, hogy külön kiberháborús egységet hoz létre. Az okok között elsősorban a kancellári hivatalt és a minisztériumokat ért korábbi online támadásokat említették.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3648
 
1475
 
 
 
kép 3708
 
1441
 
 
kép 170
 
1540
 
 
 
kép 2717
 
2615
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu