Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. január 15. 0 hozzászólás
 

Kétség nem fér hozzá, hogy az ancients játékosoknak helyük van a válogatottban. A FoP-t is megjárt, CPL kvalin játszó valamint a WCG-n is jól szereplõ Deep a mostani vendégünk. Õ mesél nekünk a


Kétség nem fér hozzá, hogy az ancients játékosoknak helyük van a válogatottban. A FoP-t is megjárt, CPL kvalin játszó valamint a WCG-n is jól szereplõ Deep a mostani vendégünk. Õ mesél nekünk a válogatottról, a szerepek alakulásáról valamint jelenlegi helyzetérõl. Interjú Deep
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter:
Két élcsapat szolgáltat ugye 3-3 játékost a keretbe. Az ancients játékosai adják a csapat kapitányát , az év CS játékosát valamint mostani vendégemet, a csapatkapitány jobb kezeként funkcionáló Deep-t. Játékodat sokan ismerik, még páran a nick-ed is, de annál kevesebben, hogy ki fija borja vagy s honnan jöttél. Kérlek mutatkozz be a lap olvasóinak.

Deep:
Hello mindenki ! Vörös Lajos vagyok , Debrecenben élek , 19 éves vagyok , és jelenleg a Debreceni Egyetem hallgatója vagyok.


Riporter:
Szintén a rutinosabb játékosok közé tartozol. Volt alkalmad tesztelni a külföldi élcsapatok tudását a világtornán és ugye ezen csapatok játékosai alkotják majd nemzetük válogatottját is valószínû. Mennyire lesz nehéz komoly eredményt elérni ebben a mezõnyben ?

Deep:
Lényegesen nehezebb lesz mint tavaly lett volna , hiszen az összes ország lényegesen fejlõdött az õszi szezon óta. De azt hiszem a mostani keretnél erõsebbet keresve se találnánk , szóval van esélyünk talán a végsõ gyõzelemre is , bízok a csapatban , mindenki mindent megtesz majd a gyõzelem érdekében. Fontos mérkõzés elé nézünk a Finn válogatott ellen , hiszen aki ezen gyõz az már szinte biztos továbbjutó.


Riporter:
Kodiak a kapitányságot, te a komoly segítséget jelentõ segítõ/jobb kéz szerepét vállaltad magadra. Mennyire volt nehéz dolgotok a keret kiválasztásnál ? Sok bírálat ért ?

Deep:
Sokkal kevesebb bírálat ért, mint tavaly, a döntés a személyekrõl egyhangú volt, mert Kodival egyetértettünk mindenben, így lényegesen könnyebb megállapodni


Riporter:
Ahogy láttuk, az ancients csapatában te lettél az AWP specialista, de egyben taktikák kialakításához, irányításhoz is értesz. A válogatottban majd hogyan oszlik meg a feladataid köre ?

Deep:
A csapatban az irányító KODIAK és Flavius , én pedig inkább taktikai felelõs leszek illetve szervezõ ember , ez azt jelenti , hogy összeszedem a taktikákat , valamint tárgyalok az ellenféllel , szerverrõl stb. (ehhez sajátos érzékem van)


Riporter:
Ezt mindenkitõl megkérdeztem, és szeretném tõled is, hogy számodra a komoly szintû játék jár e bármiféle lemondással/teherrel esetleg nélkülöznöd kell e valamit ?

Deep:
Egyáltalán nem, talán annyiban hogy éppen melyik játékkal játsszak, hiszen css mellett Cod2 zöm is az OBI csapatában, valamint fifázok Magyarország egyik legerõsebb csapatában.


Riporter:
Hogyan zajlik egy meccsre való felkészülés ? Szoktatok-e például az ellenfél demóikat keresni/megnézni ?

Deep:
Nem igazán , inkább próbálunk a saját portánkon rendet tenni , összeszokni valamilyen szinten. Pár taktikai megbeszélés majd helyzetgyakorlatok és meccsekkel próbálunk minél jobban felkészülni az adott mérkõzésre.


Riporter:
Három játékkal játszol egyszerre, gondolom mindegyikben eredményes vagy. Elképzelhetõ hogy párhuzamosan több fronton képviseld a hazánkat?

Deep:
Elképzelhetõ, ha mást nem akkor legalább klub szinten, hiszen OBI val Cod2 OC ben jeleskedünk, továbbjutottunk a playoff-ba, valamint a FIFA csapatommal (X-plosiv) ESL-ben továbbjutottunk a Champions League csoportkörébõl.


Riporter:
Tavaly, mint mondtad, egyszerûbb dolgunk volt, de idén mik a reális célok a válogatott számára? Esetleg odaérhetünk a végén?

Deep:
Célom nem titkolom a gyõzelem , viszont ehhez meg kell még nyerni 1-2 meccset.


Riporter:
Köszönöm az idõt, hogy ránk szántad nomeg a beszélgetést is.

Deep:
Köszönöm én is , máskor is . :)



Profil:
Egér: Mx 510
Egérpad: QCK+ Steel
Célkereszt: változó méretû
Színe: sárga

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4410
 
2192
 
 
 
kép 5645
 
3464
 
 
kép 3535
 
1557
 
 
 
kép 5077
 
2284
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu