Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2008. január 08. 0 hozzászólás
 

Most, hogy mindenki tudja megvannak a ClanBase NationCUp XI résztvvõi nem maradt más hátra mint, hogy betekintést nyerjünk a magyar válogatottba és megtudjuk kik alkotják, és milyen tervekkel vágnak neki

newspic
Most, hogy mindenki tudja megvannak a ClanBase NationCUp XI résztvvõi nem maradt más hátra mint, hogy betekintést nyerjünk a magyar válogatottba és megtudjuk kik alkotják, és milyen tervekkel vágnak neki eme nagyszerû kupának. A témában elsõként Ricchi kérdezte csapattársát newspic Res1st-et, aki bemutatja a nyolc fõs magyar küldöttséget és kicsit bevezet minket a színfalak mögé. Kellemes olvasgatást.
 
newspic Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Ricchi: Nem tudom, mennyire emlékszel rá, de az elõzõ Nations Cup kapcsán jópárszor szóbakerült az életkorod, hiszen nem lehetne vén rókanak nevezni a "szakmában". Nem hiszem, hogy sokan gondolták volna, hogy egy év elteltevel Te fogod összeállitani azt a csapatot, akik kepviselhetik kis hazánkat a nemzetek kupájában. Mit gondolsz, elég tapasztalt vagy egy ilyen döntés meghozásához?

newspic Res1st: Mióta játszom, már azóta a "felsõbb réteg"-gel szoros kapcsolatban állok, mivel a hA nevezetû klánban kezdtem, ami akkor köztudottan Magyarország egyik legjobb csapata volt. A tapasztalatom, véleményem szerint megvan ehhez a feladathoz, mivel nem véletlenül kerülhettem be már ilyen korán abba a válogatottba is.

Ricchi: Akkor azt hiszem, eljött az ideje, hogy eláruld a kedves olvasóknak, hogy kik is a szerencsés kiválasztottak

Res1st:
Ez már köztudott szerintem. A felállás a következõ: Eszi,Moltes,zebra,smiLeN,Ricchi,Raul,Beny, és jómagam.

Ricchi: Mi alapján válogattad be ezt a nyolc játékost? Kérlek jellemezd Õket egyenként, hogy mivel nyerték el a bizalmad!

Res1st:
Eszi: Magyarország egyik legnagyobb tehetségének tartom, nagyon lelkiismeretes és motivált játékos. A mostani kerettagok közül az egyik legnagyobb aim gépnek tartom, egyetlen probléma vele, hogy rutintalan, de hát valahol el kell kezdeni.

Moltes: 1.6ból nagyon jól sikerült átállnia a sourcera, nem annyira nagy lövõ, de vannak nagyon jó megmozdálsai amik képesek meccseket eldönteni. A mostani ancients legjobb játékosa.

smiLeN: Az rmt lelke, õt nevezném a mostani css dhizzyének, mert nagyon jól airmove-ol és ezzel képes nagyon nagy elõnyt kicsikarni magának (pl trainen). Sajnos az én keretmben õ már csak a cserepadra fér be, de ha képes számomra bizonyítani valahol, nem leszek ellene az biztos.

zebra: Hasonlóképpen mint Eszi õ is nagyon jól lõ bár szerintem gyengébb mint fentebb említett csapattársa, õ az én figylememet a mozgásásval hívta fel és gondolkodás módjával. Ügyesen csinálja, amit bizonyított már a pg2k5 kupán is (demo katt)

Raul: Egy szóval jellemezném: beast. Magyarország jelenlegi egyik legjobb játékosa, tapasztalt, nagyon jól lõ, tudja a dolgát és megbízható minden helyzetben.
Beny: Az OBi egyik meghatározó játékosa, nagyon okos húzásai vannak, amivel képes meccseket eldönteni. Egyáltalán nem hangulat ember, mindig meglövi, amit megkell, ilyen ember mindig el kell a csapatba.

Ricchi: A gránátok nagymestere. Õ igazából a kiélezett szituációk megoldója, amikor 1vx-eket kell lõni valahogy neki mindig sikerül. Nem tartom nagy lövõ játékosnak, fregger állatnak sem, de nagyon fontos eleme a csapatnak tapasztalatával és megoldásaival.

Én: Magamat inkább nem jellemezném, akinek még nem bizonyítottam remélem idén sikerül elnyernem bizalmát.

Ricchi: Milyen helyezést vársz idén a csapattól, illetve kik lehetnek a nagy ellenfelek?

Res1st: Maximalista vagyok, számomra csak az elsõ hely elfogadható, de ha ez nem sikerül, akkor minimum a dobogó valamelyik foka. Úgy érzem evvel a csapattal ez simán elérhetõ. Nagy ellenfeleknek Svédországot és Angliát tartom, jelenleg ezekben az országokban vannak a legjobban lövõ játékosok. Az angoloktól kicsit jobban tartok, mivel hetente új klán oszlik fel s alakul, ezért biztos vagyok, hogy nem egy összeszokatlan felállással fogunk találkozni.

Ricchi: Hogyan, mennyit, kikkel szoktatok gyakorolni a csapattal?

Res1st: Általában Európa topcsapataival játszunk, illetve más válogatottakkal. Meccsek hetén 1 napot rááldozunk a készülésre, átbeszéljük az a-heti mapot, igazából nagy készülésrõl nem beszélhetünk, az NT mindig is egy nagy komoly mix volt. Meglátjuk idén ez mennyire lesz elég.

Ricchi: Mit gondolsz, mennyire tartanak tõletek a külföldiek?

Res1st: Lassan már a franciák sorsára jutunk, akiket köztudottan netplayereknek tart a külföldiek nagyrésze, ezt a pg2k5 kupa után meg is kaptuk. Mindezek melett szerintem lassan odafigyelnek ránk, mivel a Eurocup értékelésnél, a shoutcaster az OBi csoportjáról, annyit tudott csak elmondani, hogy igazából nem érti miért nem az OBi jutott tovább.

Ricchi: Köszönöm, hogy idõt szakítottál rám és az olvasókra, természetesen az utolsó szó joga téged illet!

Res1st: Szeretném megköszönni az OBiNet-nek és a MasterPC-nek a kiváló minõségû szervert és hardware-eket, és anyunak, hogy csinált nekem kakajót!

Forrás: http://www.source.obinet.hu
 
newspic

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4485
 
7031
 
 
 
kép 1608
 
2452
 
 
 
kép 669
 
1436
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu