Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. március 11. 0 hozzászólás
 

Mielőtt bármibe is belekezdenék, fontosnak tartom elmondani, hogy először írok véleményt fejhallgatóról. Már-már szokásosnak mondható, hogy Razer terméket mutatok be, így az sem lehet meglepő, hogy

Mielőtt bármibe is belekezdenék, fontosnak tartom elmondani, hogy először írok véleményt fejhallgatóról. Már-már szokásosnak mondható, hogy Razer terméket mutatok be, így az sem lehet meglepő, hogy ismét a játékosok szegmense van megcélozva. Egereinek és billentyűzeteinek minőségéről már sokszor sikerült megbizonyosodnom, fejhallgatójának is úgy vágtam neki, hogy egy kiváló termékről kell írnom.

Tovább a fejhallgató tesztjéhez
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: tob!as


A fejhallgató egy játékos számára az egér mellett egy másik, nagyon fontos eszköz, hiszen ha együtt akarunk élni a játék menetével, pláne egy FPS játékban, lényeges a megfelelő hangzás és hangminőség biztosítása.
Amíg aktív játékos voltam használtam Sennheiser PC-160 / HD-200, Icemat Siberia és Creative HQ-1700 fejhallgatót is. Persze a kezdetek kezdetén egy noname ezer forintos fejhallgatóval kezdtem. Egy olcsó fejhallgató nem strapabíró, hangzása sem az igazi, és akkor még ne is beszéljünk mikrofonjáról. Csapatjátékban a kommunikáción van a legnagyobb hangsúly. Így ha olyan fejhallgatót veszünk, ami rendelkezik mikrofonnal, mindenképpen szeretnénk, hogy ne törjön le pár hónap használat után, ne recsegjen, és mindenki értse azt, amit mondunk. Kifejezetten ilyen célokat szolgáló fejhallgató esetén bizony mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Mai tesztalanyom minden tekintetben megfelel eme követelményeknek.

Technikai specifikációk:
Hangzás:
- Frekvenciatartomány: 20-20000 Hz
- Impedancia : 32 Ohm
- Teljesítmény: 200 mW
- Hangszórók mérete: 40 mm
Mikrofon:
- Frekvenciatartomány: 50-16000 Hz
- Jel-Zaj viszony: 50 dB
- Érzékenység: -37 ± 4dB
- 3 m hosszú kábel, szövet borítással
- 3,5 mm stereo jack csatlakozók

Több napos használat után negatívumot nem nagyon tudok elmondani a termékről. Tartós használat folyamán is kényelmes marad a fület körülölelő, szivacs borítású füles viselete. A kellően hosszú kábel végén 2 db csatlakozót találunk, egyet a fejhallgatónak, egyet a mikrofonnak, melyek aranyozott borításúak. A kábelen elhelyeztek egy hangerőszabályzót, és egy mikrofon ki/bekapcsoló gombot is. Ez a vezérlőegység egyébként csíptethető is. Habár elsőre hiányoltam egy csévélőt, hiszen nem átlagos 1,8m hosszúságú kábelt kapunk, éppen ezért könnyen lelóghat a földre, és nem szeretnénk, ha valami baja lenne a kábelnek. A szövet borítás miatt nehezebben törik ugyan, de egy ilyen árú termék esetén nem szívesen kockáztatunk.

Hangzására semmilyen panaszom nincs, maximális hangerő mellett sem torzít, és természetesen nem csak játékban hozza a tökéletesen tiszta hangzást, hanem filmnézéskor és zenehallgatáskor is. Itt egy apró pici észrevételem volt, mégpedig az, hogy jobban kihallatszik, mint azt gondoltam volna. Első ránézésre egy zártabb hangzást vártam, de sajnos ez nem így volt.

Mikrofonja nagyon különös volt számomra, hiszen ilyennel még nem találkoztam. Egy speciális gumiborítást kapott, melyet megtörve saját magunk állíthatjuk szabhatjuk meg hogy milyen távol essen beszélőkénktől. Használat közben nagyon tisztán, és érthetően hallottak, ráadásul a környező zajokat is tökéletesen szűrte ki, ez leginkább egy LAN alkalmával lehet hasznos. Sajnos sokszor találkoztam már azzal a problémával, hogy a külső zaj teljesen érthetetlenné tette csapattársam beszédét. A zajszűrő segítségével ezt a problémát sikeresen áthidalták a tervezők.

Összességében rosszat nem nagyon tudok mondani erről a Razer terméről sem. Aki gondolkodik kiváló minőségű fülhallgató vásárlásán, annak tökéletes alternatíva lehet. Ára nem a legbarátibb, de ebben a kategóriában sajnos mindez megszokott.

Ami tetszett:
- kiváló hangzás
- tökéletes mikrofon
- kényelmes viselet

Ami nem tetszett:
- már - már zavaróan hosszú kábel
- nagyon kihallatszik

A fejhallgató 26 000 forint környékén vásárolható meg.

Köszönetnyilvánítás
A terméket a hivatalos forgalmazó, a Pixel Rendszerház Kft segítségével a PC88.hu Online Áruház adta kölcsön tesztelés céljából.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2918
 
1419
 
 
 
kép 3079
 
1544
 
 
CSO2 Train Art 5
 
1810
 
 
 
kép 5457
 
2266
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu