Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. május 05. 0 hozzászólás
 

A FinalBattleGround csapata egy ideje már dolgozik a szerver oldali Counter-Strike: Source pluginon, amely public - és war-szervereken egyaránt működni fog. Eltekintve attól, hogy a tulajdonosoknak többé nem

A FinalBattleGround csapata egy ideje már dolgozik a szerver oldali Counter-Strike: Source pluginon, amely public - és war-szervereken egyaránt működni fog. Eltekintve attól, hogy a tulajdonosoknak többé nem kell regisztrálniuk RCON kódjukat (ami jócskán megkönnyíti az életet), a plugin számos újdonságot rejteget még. Lejjebb olvasva találhattok egy kis összefoglalót a plugin legfontosabb érdekességeiről.

Tovább olvas!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Rozso & Rage




In-game játékos regisztráció. A játékosoknak többé nem kell lekapcsolódni a szerverről, ha regisztrálni akarnak az FBG-n. Ehelyett megnyithatnak egy in-game böngészőt, ahol rögtön regisztrálhatnak. Amikor bezárják a CS:S-t, az új FBG account és profil máris készen áll a statisztikák gyűjtésére.

Anti exploit és csalások monitorozása. Az FBG plugin figyelemmel kíséri a szerver paramétereit és észreveszi az inkompatibilis modokat, illetve beállításokat. Ha probléma lépne fel, a FBG lekapcsolja a játékost a szerverről, vagy figyelmeztetést küld. A készítők megpróbálják a lehető legjobban kiszűrni az exploitereket és csalókat a közösségből. Ez az a terület, amelyen folyamatosan fejleszteni kell. Továbbá a szerver adminok és tulajdonosok üzenetet kapnak arról, hogy miért állt le a FBG, ezzel is megkönnyítve a fejlesztők javítási tevékenységét.

Nagymértékben megnövelt teljesítmény, biztonság és megbízhatóság. A plugint C és C++ nyelveken írták annak érdekében, hogy rendkívül gyors feladat végzésre és feldolgozásra legyen képes a körök alatt. Igencsak különböző a FBG működése a mostani rendszerhez képest, nagyon megbízhatónak tervezték és a játékosok biztosak lehetnek abban, hogy mindig megkapják a medált, amiért megdolgoztak.


Az adatokat a játékszerver csak a legalacsonyabb leterheltség alatt küldi el a FBG szervernek. Ez növeli a hatékonyságot és elhárítja a játékot futtató részekről a folyamatos adatküldés szükségletét a FBG-hez. Többmagos CPU-val rendelkező játékszerverek jóval nagyobb teljesítménybeli fellendülést tapasztalhatnak, hiszen a játékot futtató részleget semmi sem tartja fel.

A játékszerverek használhatják majd a központi FBG szervereket, hogy a komplex számításokat elkerülve ne terhelje le a CPU-t.

Ez az a terület, ahol a FBG igazán kiemelkedik a többi pluginhoz képest, amelyeknél a lokálisan tárolt adatbázis vagy a feldolgozatlan műveletek feltartják a játékkal foglalkozó részleget, és ezek laggot eredményeznek. A játékosok statisztikáját a FBG központi szervere tárolja, így a CPU-ról nagy feladatot hárít el a komplex műveletek elvégzésével. Csupán a jelenleg becsatlakozott játékosok statisztikáit tölti be a játékszerver, így gyors és hatásos marad minden feladatvégzés a szerveren.

In game menük. Kicsit kipofoztuk a menürendszert is az átláthatóság kedvéért. A felhasználók mostantól könnyedén megváltoztathatnak dolgokat, mint pl. a körök végén megjelenő statisztikák kijelzését.

In-game FBG profil beállítások változtatása. A játékosok megváltoztathatják a tag-et, figyelmeztethetne, más játékosokat-linkeket küldhetnek, egymásnak és használhatják az FBG menüt a parancsok beírogatása helyett.


Támogatói FBG perkek. További frissítésekkel látjuk el a plugint a jövőben, amelyeknek köszönhetően a FBG támogatói extra információkat kapnak arról, hogyan játszanak és fejlődnek. Ezt eddig még sosem láthattuk.

Nincs több regisztráció a szerveren. Egyszerűen rakd a plugint az addons könyvtáradba, és ha a szerver elérhető (nem fut rajta deathmatch stb.), akkor rögtön aktiválja magát a FBG. A plugin teljesen független, tehát nem kell Mani-t vagy Eventscripts-et, MetaMod-ot, SourceMod-ot stb. futtatnod.

Nincs szükség Rcon-ra. A pluting használatával a játékszerver közvetlenül kommunikál a FBG-vel és nincs szükségünk többé Rcon-ra, hogy kapcsolatot létesítsünk vele.

Klán meccsek felvétele. A következő kiadású meccs szerver plugin sok változást fog hozni, hiszen meccs közben az adatokat automatikusan felveszi a szerver és nem lesz szükség az eredmények kézi rögzítésére. Így azonnal eltűnnek a klán meccseken előforduló problémák, mint pl. az eredményekre való várakozás, és sokkal pontosabb és frissebb eredményeket közvetíthetünk az egész világon.

 


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3434
 
1520
 
 
 
kép 4922
 
2330
 
 
kép 5744
 
1762
 
 
 
kép 1518
 
1435
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu