Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. május 01. 0 hozzászólás
 

A következõkben egy nem mindennapi interjút olvashattok itt az oldalon. Nem mindennapi ami a terjedelmét illeti, illetve a két vendég sem sorolható a könnyen emészthetõ kategóriába. Hogy kikrõl is van szó?

newspic

A következõkben egy nem mindennapi interjút olvashattok itt az oldalon. Nem mindennapi ami a terjedelmét illeti, illetve a két vendég sem sorolható a könnyen emészthetõ kategóriába. Hogy kikrõl is van szó? A cikkhez dukáló kép sok mindent sejtet, azonban akik még így sem tudnák mi vár rájuk, nos, õk akkor már most elvesztek. Az igen hosszúra sikeredett interjúban szinte nincs olyan téma, melyet ne érintenénk newspic Lord Dragon-al és newspic dr4g0nn1nj4-val. Bizony, a két SuicidE-os fiatalemberrel végre elkészült egy monumentális interjú. Mint azt majd kiderül az írásból is, az interjú igen jó hangulatban telt el, ezt bizonyítja az a szmájlihad, mely belekerült a szövegbe, azonban félreértés ne essék, igen komoly dolgokról is beszélgettünk a srácokkal. Sokan lehet egy súlyos csapásnak vagy pamfletnek fogják tekinteni a riportot. És pont ezért (is) kötelezõ elolvasni!

Faljad a szöveget!
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Köszöntöm az Urakat ebben a kellemes délutáni órában! Nem kisebb dologra vállalkoztam, minthogy készítsek veletek egy interjút. Sokat nem szeretném húzni az idõt, idõtöket így vágjunk is bele. Kérlek röviden mutatkozzatok be azon olvasóinknak, akik még nem ismernének titeket!

Lord Dragon:
Szia bazso:*  Lord Dragon vagyok a SuicidE klánból, 22 éves és Kecsófalván tengetem mindennapjaim.

dr4g0nn1nj4:
Álóáló mindenkinek. Mátéka vagyok, 19 éves és Salgótarjánban tengetem napjaimat. A való életben a BGF helyi épületében alszok mellette, pedig melózom is. xD


bazso:
Már idõtlen idõk óta azon vagyok, hogy kettõtöket végre beszervezzelek egy shoutcast-re vagy egy interjúra, de mindig elutasító választ kapok tõletek. Tényleg ennyire félénkek vagytok?

Lord Dragon:
Abszolút, ha lehet még félénkebb vagyok, ezért játszom a csével, mert így neten át bárkinek beszólhatok és maradhatok kemény 1.40-nel és 150 kilóval, amit ezúton is szeretnék megköszönni a szüleimnek, akik a margarin helyett a sertészsírt választották a kenyérre kenni xD

dr4g0nn1nj4:
Nos, én úgy 9-10 évesen már begubóztam a saját kis váramba, akkor rám szaladt egy kis súlyfölösleg, olyan durva bukta fejem volt, hogy féltem pékségek elõtt elmenni. Szóval nem voltam se a csajok bálványa, a fociknál is mindig engem választottak utoljára, mint a dagi csúnya srácot... Gyakorlatilag anyámék is annak örültek, ha alszok.

 
bazso:
A csapat lassan másfél éves lesz, azonban a scene nagy része titeket még SuicideX|dn és SuicideX|LD néven ismert meg, azonban az idõ múlásával eltûnt az X betû a csapat nevébõl. Bemutatnátok a klánt, valamint az állandó war lineup-ot, illetve ejtenétek szót arról az elcsámborgott X-rõl is?

dr4g0nn1nj4:
A scene nagy része inkább úgy ismer minket, hogy tivagytokcicacsapattársai xD. Mégcsak nem is dn vagy LD, de komolyra véve a dolgot én egy ilyen hisztis kis óvodás csajszi vagyok legbelül és anno mikor idejöttem lassan egy éve jó volt a hangulat, rendes, értelmes emberek, minden amit gyakorlatilag egy klántól szerettem volna kapni. Egy dolog kivételével. Ez pedig a komolyabb játék, ezzel kapcsolatban én szerettem volna módosítani a dolgokon… Mint kiderült mások is, ezt nézeteltérések követték és végül is ennek az lett az eredménye, hogy megváltunk két alaptagunktól, amit én még most is sajnálok: Angelotól és r3tktõl. Aztán gyakorolgatni kezdtünk, segítséget kértünk Mr. Pisztolykörtõl (fooze`ToMMo), illetve magától KODIAKtól is taktik ügyben. Emellett elkezdtünk botozni is. Szóval a sok emberke kiválásával szükség volt felvennünk pár új tagot, a választás by_Angelre és End-re esett.... Utóbbi, mint az D-Lanon kiderült szintén hivatásos elmebeteg. xD Most jó a hangulat és gõzerõvel készülünk OC-re a következõ felállással: Sednol(cl), End, by_Angel, LD és szerény személyem.


bazso:

Akik figyelemmel kísérik a csapat sorsát észrevehették, hogy sokszor voltatok mélyponton, illetve kényszerültetek tagcserére. Mennyiben volt ez számotokra hatással a játékra? Sikerült felépíteni egy jól mûködõ csapatot mára heti warokkal, készüléssel?

Lord Dragon:
Amire gondolhatsz, az az volt, amit dn már említett… Sajnos két igencsak meghatározó és alaptagtól kellett megválni, mert õk máshogy gondolták a dolgokat, de azóta több-kevesebb sikerrel együtt vagyunk, aminek én nagyon örülök. Bár volt olyan pillanat, amikor dn úgy gondolta, hogy nem vagyunk elég jók neki, ekkor volt egy-két hét szünet, de rájött, hogy mégis mi vagyunk a legjobb fejek és visszatért hozzánk xD


bazso:
Igaz, a D-LAN 6 már nem éppen az aktuális témák közzé tartozik, de én azért megkérdezném, sikerült hozni az elõreirányzott terveket (pl. LD 0 frag egész torna alatt). Illetve a következõ alkalommal többet szeretnétek elérni? Mindent összevetve nektek hogy tetszett a LAN? 

Lord Dragon:
Elég jól sikerült a D-Lan. Sajnos a felsõ ágról két körrel lecsúsztunk, de én úgy érzem, hogy ennek ellenére elég jól teljesítettünk (itt említeném meg, hogy a //Vendetta elleni meccs End-en ment el, aki nem vett CT elsõ körben defuse-t, mert ha igen, felszedi, így iszonyatos lélektani fölénybe kerülünk és nyerünk, másrészt Npp számítógépházának pulzáló gombja több mint szabálytalan). Emellett a hangulat fergeteges volt, én nagyon jól éreztem magam, végre arcokat is tudtam párosítani a nevek mögé, és nagyon kellemesen csalódtam rengeteg emberben, tehát köszönöm mindenkinek, aki ott volt és tanúja lehetett hihetetlen LANszkillemnek. CU@D-lan7!

dr4g0nn1nj4:
A D-lanon végre testet öltött két addig nem látott klántagunk, End és by_Angel is, a másik két taggal már ismerjük egymást elég régóta élõben is, sõt LD-vel már azt hiszem lassan barátok is vagyunk... Nem, nem olyan rózsaszíninges barátok. A hangulat nagyon jó volt, az este egy kicsit meredekre sikerült Endre 5 hangszínt érintõ horkolásával meg cica lábszagával WÁHÁHÁHÁHÁ.


bazso:

Ez volt a múlt, azonban térjünk vissza a jelenbe, és térjünk át OpenCup-ra. Harmadik divízió, az SE elõször az OpenCup-ban. Bizonyára örültök ennek. És a nem várt kérdés: Mit tudtok a csoportotokban szereplõ csapatokról? Esélyes lehet egy top3?

Lord Dragon:
Sajnos nem nagyon tudunk semmit a csoportunkban levõ csapatokról, de feltételezem, ha indulnak egy ilyen kupában, akkor készülnek rá és akkor nem lesz könnyû ellenfél senki. Eredményre én különösebbre nem számítok, inkább a tétmeccsek hangulatának szokása mint feladat vár ránk, de azért örülnék, ha továbbjutnánk a csoportból. Majd kiderül mennyire voltam optimista.

dr4g0nn1nj4:
Az az igazság, hogy most a semmit fogom kifejteni. :D Én nem az ellennel szoktam foglalkozni warok alatt elsõsorban. Ha a saját csapatunk úgy mûködik majd, ahogy szeretném (nem nagyképû vagyok csak wa), akkor esetleg már eljutunk oda is hogy az ellenfélre koncentráljunk, de ez elég messze van, számításba véve azt is hogy én maximalista vagyok. :D Az elsõ ellenfélrõl gyakorlatilag annyit tudunk, hogy fél éve játszottak a Wikings ellen és kikaptak egy szoros meccsen. Egyébként egy internacionális (van brazil tagjuk is) multigaming klánról van szó. Itt köszönjük az uTs-nek, hogy felhívták a figyelmünket az OC szelektálásának elsõdleges szabályára!!!


bazso:
Tehát azt mondjátok, hogy az a csoport teljesen nyitott és az is elképzelhetõ hogy bejuttok a rájátszásba?

Lord Dragon:
Igen én úgy érzem, hogy innen gyakorlatilag bárki továbbjuthat, és remélem mi leszünk azok ;)

dr4g0nn1nj4:
Szerintem nincs kizárva, sõt én személy szerint reménykedem benne. De ezt majd tényleg három-négy meccs után tudjuk reálisan megítélni.


bazso:
A rózsaszín ing legyen veletek. ;] Egy nemzetközi ligában szerepelni és a saját hazánkat képviselni néha túl nagy nyomás egyes játékosok számára.. Ez sokaknak kihat a játékára is. Ti hogy birkóztok meg a SRCTV-n leskelõdõ nézõk hadaival, valamint a különbözõ médiacsatornák visszajelzéseivel?

Lord Dragon:
Pink póló 4 NT! Igen, teljesen egyetértek! Elég nagy a nyomás, hiszen mégiscsak mint magyar csapat indulunk ebben a ligában, és ha nem minket választanak akkor feltehetõleg másik magyar klán került volna be, ezért szeretnénk minden tõlünk telhetõt megtenni, hogy méltón képviseljük a magyar kolbászt. Egyébként én alapvetõen izgulok minden tétmeccs alatt, ha van nézõ, ha nincs, úgyhogy ez nem fog sokat változtatni a helyzeten.

dr4g0nn1nj4:
Azt hiszem LD és én a két véglet vagyunk... Bár így, hogy Endet felvettük van nálam is egy nyugodtabb ember a klánon belül. Engem nem nagyon idegesítenek, izgatnak ilyenek egy meccs alatt inkább utána. LD-t pedig azt hiszem nagyszerûen sikerült befolyásolni LANon abba az irányba, hogy az idegességét adrenalin formájában a világra szabadítsa és kijöjjön belõle egy istenállatfregmasin !!!


bazso:
Evezzünk el a „nagyok” felé, azaz EuroCup. A napokban volt egy meccs, gondolom nem kell említenem melyik volt az. Mit gondoltok, így hogy magyar csapat nem képviselteti magát az EC-n elúszott az eddigi, ancients által felépített kép a magyar Source-ról? Illetve, mennyire jó az õsöknek hogy ugyanaz a csapat 1.6-ozik és Sourceozik is egy idõben. Piki után nekik is menni fog?

Lord Dragon:
Én személy szerint nem érzem úgy, hogy bármiféle hátrány eredne abból, hogy egy 1.6-os igen jó csapat lett az új ancients Source, hiszen ha csak a D-Lan 6-ot vesszük alapul ott is egy 1.6 mix nyert. Inkább azt sajnálom, illetve nem értem, hogy miért nem került rögtön az ancients az EC-be, miért kellett selejtezõt játszaniuk, hiszen az eredményeik önmagukért beszélnek. Szerintem akkor nagyobb esélyük lett volna, hiszen több meccs, több source tétmeccs és elõbb-utóbb úgy érzem belejöttek volna. Nade majd legközelebb, szerintem nem lesz ezzel gond.

dr4g0nn1nj4:
Igen, mi is figyeljük a magyar scene meccseit, sajnos még nem tudtam megnézni az összecsapást, de úgy gondolom, hogy ezen a szinten sokat számít az összeszokottság is. Azt hiszem ennyi hiányzott most a srácokból. Az ancients által felépített kép mindenképpen megmaradt, egy meccs nem határoz meg sok mindent, jó jönnek nyilván a 20 kilós 10 éves monitorbarnított alienkatonák flémelni, de nem kell velük foglalkozni, úgy gondolom ha nem adják fel akár túl is nõhetnek a régi ancientsen. Mindenkép segítene rajtuk, ha otthagynák az 1.6ot végre !!!! xD


bazso:
Szüksége lenne kicsiny hazánknak még több közösségépítõ találkozóra, lanra vagy jók nekünk a netes ligák? Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem is: az ancients után vajon a dl lesz nagy kedvenc, illetve csak ez a két magyar csapat fogja jelenteni számunkra a „nagyokat”, esetleg egyéb csapatnak is van esélye hasonló szintre jutni?

Lord Dragon:
Úgy érzem, hogy egy ilyen D-Lan szintû esemény hatalmasat tud dobni a kis scene-ünk életén és ezért lenne fontos, hogy minél több ilyen legyen. Egy netes liga tényleg csak a gyakorlásra, meg talán minimális szintfelmérésre elegendõ. Nem tudom, hogy a dl lesz-e a nagy kedvenc, ezt majd az idõ eldönti, de egyelõre én még az ancients-t sem írnám le. Az hogy felnõ-e hozzájuk több ilyen klán, az is majd kiderül, mert vannak próbálkozások. Gondolok itt a fooze-ra vagy az enclave-re, majd kiderül õk mit érnek el.

dr4g0nn1nj4:
Szerintem a dl rövid idõn belül el fogja foglalni a trónt, gondolok itt arra hogy Flegby-ék visszaállnak 1.6-ra. Melléjük, hozzájuk, túl rajtuk azt hiszem csak a fooze gaming tud nõni illetve talán az OBi vagy az enclave... A közösség szerintem adott és nincs szükség lanokra, hogy találkozzunk persze azok mindig jól jönnek. A netes ligák csak a játékról szólnak a lanok sokkal többet jelentenek. Ja és raul üzeni a csatinkról hogy #dalaylamas.com xD


bazso:
Milyen ligákban tervezitek az indulást a közeljövõben?

Lord Dragon:
Most ugye jön az OpenCup, ebben szeretnénk minél tovább eljutni, illetve neveztünk a CAL European Open-re is. Remélhetõleg minél hamarabb jön majd az a bizonyos Obinet kupa is. Illetve nem tudom, hogy a Net-X-szel most mi van, mert ott is terveztük a semi-series-ben való indulást.


bazso:
A D-LAN 6 MVP-je megérdemelte vajon ezt a címet? ;]

Lord Dragon:
Sima ügy, egyértelmû volt a helyzet, hiszen eti mindenkit belõtt kodi helyett is. Itt említeném meg, hogy eti 4 NT! GG! (jelzem klántársam volt, tehát volt kitõl tanulnia^^)

dr4g0nn1nj4:
Én nemtudom, remélem Tommo kapta a cod2-s kommentálásért. xD
Gondolom eti kapta…. Ha nem bunda… xD


bazso: Ha úgy adódna a helyzet akkor az egy éve szervezõdõ bazsoLAN-ra eljönnétek kizárólag rózsaszín pólóban?

Lord Dragon:
Természetesen, mi lennénk az elsõk a sorban az I <3 Bazso pink hosszú ujjú pólóban!

dr4g0nn1nj4:
Akár rózsaszín melltartóban is béjb. xD


bazso:
Sokak számára lerágott csont, de ettõl függetlenül szerintem egy fontos téma, ezért úgy érzem nem hagyhatom ki ebbõl az interjúból sem. Magyar scene. Volt egy jó LAN, lesz OBikupa, továbbra is éledezik a CSS scene, mégis milyen most nálunk a helyzet?

Lord Dragon:
Most erre mit lehet mondani?! Mindenki látja, aki benne van! Én úgy érzem, hogy ha elvonatkoztatunk a sok fórumhuszár 8 évestõl, akkor nagyon jó kis közösséggel van dolgunk, amiben megerõsített a d-lan is, az pedig, hogy lesz újra obi kupa és hogy végre beindultak megint a netes kupák is, az csak még nagyszerûbbé teszi a helyzetet. Én alapvetõen optimista vagyok, bár a Source már amúgyis halott, szóval nem tudom miért beszélünk még mindig róla. xD

dr4g0nn1nj4:
Én speciel kezdem magam jól érezni így sörikék után... Ja hogyja úgy... Hiszek a sourcenak csak idõt kell neki adni, gyakorlatilag játszottam 1.5-el nem sokat, csak shotit veszek, nyálfolyatósan vicces ha lelövöm a túszokat militian szinten... Utána 1.6-al megtanultam a game alapjait és klánoztam picit, de ott van egy adott scene amibe nagyon nehéz bekerülni. De engem a falonátlövések illetve a töménytelen mennyiségû csíter elrettentettek az 1.6tól. A scene pedig nagyon ott van szerintem... Lassan mindenki ismer mindenkit... Csak 1-2 nethight nem láttunk még :O


bazso:
Ez a nethigh csak nem a magaslati levegõt szívó állatközösség lenne? o_0

Lord Dragon:
Nos igen. Nethigh… Egy különös állatfajta. Arra mondjuk ezt, aki neten nullába lõ, de úgy hogy még nem látod, és már halott vagy, aztán LAN elõtt inaktivitásba vonulnak, vagy kitörik a kocsijuk kereke, elromlik a monitoruk vagy valami és sajnos nem jönnek el, pedig "megmutatnák". Egyébként a legkifejlettebb példányok fiatalon fordulnak elõ és elsõsorban német nyelvterületen élnek, de néhány példányuk átvándorolt kishazánkba is.

dr4g0nn1nj4:
Nem-nem, ezt leginkább úgy értitek meg ha felvázolok egy helyzetet: szóval adott egy vidámkodó mix (C!ca, LD, KODIAK, ToMMo+én, mert nem voltak meg öten így szóltak valakinek, aki nem tud lõni) és játszottunk egy magyar mixszel, öt emberbõl az ellenbe háromnak még igazán klánja sem volt és nullába lõttek. De ha nem úgy gránátozna arcon, hogy gyalogolok 20 perce és nem hall meg... De mindegy. Ezért örülök annak, hogy itt tart a scene, mert tudjuk kinek milyenek a képességei, így tisztában vagyunk vele, ha valaki hirtelen fejlõdik vagy nagyon sok csítgaynyús lövést ad…


bazso: Srácok én az elõzõ kérdésemben a dalay lamas-ra gondoltam! xDD

Lord Dragon:
Remélem nem ;) Najó, a viccet félretéve, remélem jönnek nyárom a D-Lan 7-re és ott bizonyítják majd, hogy mit is tudnak, ha nem otthon ülnek egy sötét kis szobában bámulva a monitort, de én hiszek bennük! ;)

dr4g0nn1nj4:
Itt ne a dl-re gondoljatok! Raul-al volt egy késõ esti beszélgetésem a potencia zavarokr..izé a csajokról xD Ott mondta hogy nyáron jönnek szóval NEM KELL A FLÉM !!!


bazso:

Ugyebár mint minden munkahelyen, nálunk a szerkesztõk között is megy a harc. Volt egyszer valakivel egy beszélgetés, amit majd meg kéne dönteni. Elfejlettem a nevét…hmm….majd eszembe jut…õ tényleg csak laggolva tud freggelni?

Lord Dragon:
Nem is tudom kire gondolsz... Na igen, valahogy éreztem, hogy eljön a kérdés, IGEN a MI KLÁNTÁRSUNK CICA :D. Szerintem egyébként egész jól lõ, amikor csatlakozott hozzánk, még egy kicsit hihetetLAN-nak is éreztem, fõleg látva a durván koszos görgõs egerét a szakadt egérpaddal xD De azóta bizonyított többször lanon is, tehát már nincs bennem kétség. Igen Cica is LANszkilled ;) Igen C!ca tényleg 14 éves és igen tényleg jártunk a hálószobájában (jajj, ezt lehet hogy nem kellett volna? xD )

dr4g0nn1nj4:
Az fizessen elõ neki új netre!


bazso:

Az SE-t sokan titulálják fun klánnak. Néha erre rácáfoltok néha nem. Most akkor mi is a helyzet. „Gyakorlunk hogy jobbak legyünk és jól érezzük magunkat”, vagy „nagyon komolyan gondoljuk és el szeretnénk érni ezzel a játékkal valami nagyot”?

Lord Dragon:
Nos igen, ezt jól megkaptuk oc-s hírben is. Itt el kell, hogy elmondjam, úgy érzem jelenleg kishazánkban nincs igazán oylan klán, akik nem fun vagy fél-fun szinten mûködnének. Jelen pillanatban még nem lehet ebbõl megélni, tehát addig nincs is értelme errõl beszélni. Addig meg marad az, hogy azért játszunk, hogy jól érezzük magunkat, de ha már ennyi idõt rászánunk, akkor ne kapjunk már ki mindenkitõl. Tehát úgy érzem, hogy valahol a kettõ között van az igazság.

dr4g0nn1nj4:
Az az igazság, hogy a legkevésbé sem érdekel minek titulálnak. Én nagyon sokat õrlõdtem, anno kerestek "komoly" klánok nem fun-ok, hogy segítsek nekik...ezekbõl gyakorlatilag egy kivételével mind feloszlott....szóval ennyit a komolyságról. Igen volt két idõszak is mikor itt hagytam az SE-t azért, hogy lépjek, de rájöttem nincs értelme. A magyar esport nem érett meg a profizmusra....egyetlen klán van, aki ennek a környékén mozog ez az ancients. És rájöttem ez idõ alatt, amellett hogy meccseket nyerünk fontos a hangulat is. Szóval inkább játszom egy "gyengefun" klánban, mint a high ellent keresünk naponta ötször klánokban.


bazso:

Nem gondolkodattok még rajta hogy elmentek wowozni és itt hagytok csapot-papot? Valamint tényleg ToMMo az alfahím?;]

Lord Dragon:
Én az elején kipróbáltam a WoW-ot, és bevallom igencsak tetszett, azonban ahhoz még sokkal több idõ és pénz kell, tehát nem hiszem, hogy átnyergelek. És igen, határozottan Tommo az alfahím és az ember, aki hozza az elsõ köröket, emellett megízlelte az igazi LANperec ízét is, úgyhogy azóta õ is LANvágyban ég ;)

dr4g0nn1nj4:
Fanni mutatott egy videót egy srácról, aki egy WoW-os elf csajszira faragta a cerkát, na az elrettentett a játéktól. Az alfahím az csaj függõ nem vagyunk mi farkasok ba**eg....láttál te már farkasokat misszionárius pózban? xD Egyébként, igen Tommo az az ember, aki néha elgondolkoztat azon, hogy tényleg jó-e nekem hogy hetero vagyok.


bazso:

Nekem személy szerint több kérdésem nem lenne hozzátok, köszönöm hogy rendelkezésemre áltatok. Sok sikert a továbbiakban kifejezetten az OC-hez. A végére üzennétek –e valakinek valamit, illetve lenne még bármiféle hozzáfûznivalótok a beszélgetéshez vagy úgy a nagyvilághoz?

Lord Dragon:
Igen, szeretnénk mi is minden magyar OC-s csapatnak sok sikert kívánni, emellett szeretném megköszönni Sednolnak a támogatást, Pantinak, hogy elvisel minket és a pénzt majd megadom ;) Valamint minden klántársamnak, hogy tényleg egy jó kis közösség vagyunk együtt. Emellett annyi embert kellene megemlíteni, hogy inkább nem említek meg senkit, így is elég hosszú lett az interjú, már a második John Digweed mixet hallgatom végig. Köszönjük bazsonak az interjút és azt, hogy aludt Danival egy ágyban, ja és a pizzát. Természetesen Visca el Barca! És természetesen köszönjük Kodi végtelen türelmét, hogy úgy is segít, hogy tudja, hogy úgysem tudjuk megcsinálni. xD

dr4g0nn1nj4:
Szeretnénk megköszönni azoknak, akik eddig segítettek nekünk: ToMMo, KODIAK, eKe, d3s3rt, uTs !!! Valamennyi volt és leendõ tagunknak, fateromnak hogy 20 évvel ezelõtt nem használt óvszert, neked mert szép rózsaszín inged van, az andromediumnak mert olcsó szervert ad. VISCA EL BARCA ja és defuse szponzorok érdeklõdését is várjuk ENDNEK !!! Sednolnak is szeretném megköszönni toleranciáját, nyugodtságát és kitartását. Sok sikert minden OC-snek, illetve mindenkinek, aki valamilyen megmérettetésben vesz részt, legyen az kémia verseny vagy bármi.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 616
 
1440
 
 
 
kép 1207
 
1403
 
 
kép 506
 
1374
 
 
 
kép 204
 
2064
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu