Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2006. január 24. 0 hozzászólás
 

Végre itthon is kapható a dán SteelSeries cég két legújabb egérpadja. Ezek közül elsõnek SteelPad QcK Mini-t emelnénk ki, amely leginkább ár/érték arányával foghatja meg a vásárlókat. Aki ismeri a

miniVégre itthon is kapható a dán SteelSeries cég két legújabb egérpadja. Ezek közül elsõnek SteelPad QcK Mini-t emelnénk ki, amely leginkább ár/érték arányával foghatja meg a vásárlókat. Aki ismeri a QcK sorozatot, az tudja, hogy itt egy sima szövet egérpadról van szó, ami alulról csúszásgátló borítást kapott. A gyártó kimondottan játékosoknak és grafikusoknak ajánlja a teljesen fekete alátétet. A minõség már a nagytestvérektõl megszokott itt csak a méretek változtak, hiszen most ez lett a QcK csapat legkisebb darabja. Méreteit tekintve 250x210-es, ami majdnem megfelel egy A4-es lap nagyságával. Az ára pedig mindössze bruttó 1800Ft körül fog mozogni. Igazán jó vétel azoknak, akik jó padot szeretnének olcsón. Errõl a padról a kibõvített részben részletesebb tesztet is olvashattok.

miniAz õsszel bejelentett SteelPad 5L is úgy néz ki, végre megérkezik hozzánk. Méreteit tekintve ez egy 380x280-as lap, azonban itt nem is ez a lényeg, hanem az új technológia. A pad gyakorlatilag rétegekbõl áll. Legfelül található egy vékony ellenálló mûanyagréteg, ami az alatta fekvõ szövetréteget védi a kopástól, középen gumihab réteg alatta pedig keményebb mûanyag lap található. Természetesen az alján csúszásgátló tappancsok gátolják meg a mozgást. Az ára jóval borsósabb, mint a QcK-nak, hiszen több mint 10000Ft ért juthatunk majd hozzá. SteelPad QcK teszt
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


SteelPad QcK sorozat

Típusok:
steelSteelPad QcK+
Hosszúság: 450 mm
Szélesség: 400 mm
Vastagság: 2 mm
Ára: kb. 4000Ft



steelSteelPad QcK
Hosszúság: 320 mm
Szélesség: 285 mm
Vastagság: 2 mm
Ára: kb. 2700Ft



steelSteelPad QcK Mini
Hosszúság: 250 mm
Szélesség: 210 mm
Vastagság: 2 mm
Ára: kb. 1800Ft



Felépítését tekintve az összes SteelPad QcK megegyezik. Felül egy vékony szövetréteg található, ami feketeszínû és igen finom szövésû. Alatta egy vastagabb gumiréteg található. A sarokban egy embléma mutatja, mivel is van dolgunk, ha éppen elfelejtenénk.

A csomagolása igen egyszerû mindegyik típusnak más színû dobozocska jutott, amiben összetekerve találhatjuk meg minden körítés nélkül a padot. Senki ne ijedjen, meg nem gyûrõdik össze a csomagolásban a lap! :) Kiterítve a síkfelületre felveszi a formáját.

A QcK és a QcK+ inkább alacsonyabb sens-el játszóknak ajánlanánk, hiszen ezeknek, a lapoknak a mérete megengedi a szabad vándorlást az egérrel. Azonban a méret itt hátrány is lehet, mert ezek a padok hatalmasnak számítanak, aki nem hiszi, vegyen elõ egy mérõszalagot! LAN partykon igen nagy gond lehet belõle! Miután mindegyik ugyanúgy készül, így semmi más különbség nincs a három Steel között. Az egér megfelelõen csúszik rajta, nem olyan simán, mint mondjuk egy asztallapon, de nem kell szenvedni a húzogatással és az egér tappancsait is, jobban kíméli a szövet, így azokat nem kell cserélgetni, mint a keményebb lapok esetében. Tehát a csúszó felület igen jóra sikeredett, és nagyon könnyû megszokni!

qckqck

Aki eddig asztallapon játszott annak igen jó választás lehet a SteelPad QcK sorozata, hiszen hatalmas elõnye a pad-nak, hogy vékony, talán az egyik legvékonyabb a piacon.

Elvileg bármilyen egérrel jól együtt mûködik a QcK azonban a gyár inkább az optikai egerekhez ajánlja. Mi is csak ilyen egérrel teszteltük, így nincs információnk arról, hogy a lézeres egereket mennyire szereti.

Az alsó gumiborítás nagyon sima felületre terítve bár igen stabilan tartja a helyét, azonban a játék végeztével elõfordul, hogy azt vesszük észre 1-2 centit lecsúszott a lap.
Emellett hátrányként talán a tartósságát említhetnénk meg miután ez egy szövet lap így elkerülhetetlen, hogy a széle egy idõ után picit rojtosodik, azonban egyáltalán nem zavaró mértékben. Aki pedig nem szereti, hogy rojtos az egérpadja, az elforgatja egy másik élére, és úgy használja tovább, vagy levág belõle egy kicsit (SufniTunning).
A fekete szín inkább csak az egereknek jó, hiszen ezt szeretik a legjobban. Sajnos a kosz is leginkább ezt kedveli. Érdemes rendszeresen piciz törölgetni különben igen csúnyán tud kinézni egy idõ után.

Összességében a QcK padok azoknak lettek kitalálva akik, szeretnek asztalon játszani, illetve vékony felületen. A minõségre semmi panaszunk nem lehet, hiszen ennyi pénzért igazán jó egér padot kapunk, ami minden alkalommal segítségünkre lesz a HeadShot-ok kiosztásában!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5077
 
2284
 
 
 
kép 4792
 
2389
 
 
kép 580
 
1371
 
 
 
kép 2969
 
1484
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu