Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. július 25. 0 hozzászólás
 

Bizonyára sokatok látja, hogy a gamer portálokat elöntik az IPhone játék hírek tömege. Az Apple nagy dobása volt ez a telefon, mivel nem csak mp3 lejátszójával és nagy kijelzőjével fogta meg az embereket,

Bizonyára sokatok látja, hogy a gamer portálokat elöntik az IPhone játék hírek tömege. Az Apple nagy dobása volt ez a telefon, mivel nem csak mp3 lejátszójával és nagy kijelzőjével fogta meg az embereket, de kialakított egy teljes mozgalmat. Most már a Nokia-t vagy éppen a Samsung-ot is arra kényszeríti, hogy ilyen típusú gépeket adjon ki a piacra.

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: medve a maci


Ez a rohamos fejlődés több nagyobb játékfejlesztő céget is bevont az iparágba. Megérkezett az a korszak amikor egy kellően gyors, nagy kijelzős, nagy felbontású hordozható eszközön tudunk játszani. Az aktuális kérdés miszerint „átveszik-e a kiskonzolok a piacot?" átalakul arra hogy „mikor fogják átvenni a piacot?".
Az id arra döntött, hogy a két mobilrpg-je után megpróbálkozik egy „butított" grafikájú Doom3-al az okostelefonra. A cég sajnos szinte semmi bevételt nem kapott a negyedik generációs motorra kiadott alkotásaival, mert nem volt olyan korszakalkotó motor, mint a Quake 3-ből megismert elődje. Emiatt az új összeolvaszott cég bizonyára sokat fog még hallatni magáról ebben az iparágban.
A Lucasarts is be kíván szállni a ringbe az egyik régi klasszikus kalandjátékával: a Monkey Island-el. Nevezetesen egy Special Edition verzióval, ami több mint 2GB tárhelyet foglal el (ami körülbelül 100x-osa az eredetijének). A verzióban most már minden szereplőnek hallhatjuk a hangját, és szebb grafikában láthatjuk viszont őket. A cég nem véletlenül folyamodott a teljes felújításhoz, mivel a DOS verziós alkotásokat bármilyen konzolon és pc-n futtathatóvá tesz a ScummVM nevű emulátor.
Nem hagyható ki a sorból a PopCap, aki a kővarázsló ezer meg ezer változatából hihetetlenül meggazdagodott. Tette ezt eddig a Steamen, a World of Warcraft-ban, és tenni fogja ezt mostmár az okos-telefonokon is.
A telefonok sajnos nagy veszélyt jelentenek mind a Nintendo és a Sony PSP-jére nézve. Utóbbi cég hamarosan piacra kívánja dobni termékének második verziós alkotását, mely - ha minden igaz - négy(!) magos grafikai kártyát fog magában foglalni. Sajnos a hordozható kütyükhöz nincs még elég komoly szabvány, így ha nem cselekedik a két vállalat, akkor könnyen kiszorúlhat.
A piac tehát gondoskodni fog arról hogy ne csak az asztali gépeink előtt ülve tudjunk játszani, de munkába/iskolába menet és éljünk a hobbinknak. Több kutatás szólt arról hogy az MP3 lejátszó erősen elszigeteli az embereket a buszon, másik kérdés tehát hogy mennyire fog minket szociálisan tovább rombolni, ha mostantól a teljes figyelmünk le van kötve?

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5045
 
2283
 
 
 
kép 2881
 
1427
 
 
kép 1554
 
1489
 
 
 
kép 267
 
1802
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu