Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. január 09. 0 hozzászólás
 

Ismét jelentkezünk hetente visszanemtérõ rovatunkal :D Sajnos olyan személyeket kérdeznek sokan akiket alig lehet elérni, és olyan válaszokat kapunk amik után nincs újjabb kérdés. Vagy épp olyanhoz jön a

Ismét jelentkezünk hetente visszanemtérõ rovatunkal :D Sajnos olyan személyeket kérdeznek sokan akiket alig lehet elérni, és olyan válaszokat kapunk amik után nincs újjabb kérdés. Vagy épp olyanhoz jön a kérdés aki már válaszolt elözõ cikkünkben. De hogy ne maradjunk kérdések és válaszok nélkül ezúton kérnénk mindenkit hogy kérdéseiteket a a kerdes kukac counter-strike2 pont hu mailboxba küldjétek el. Szemezgetünk és kifaggatunk mindenkit. Az 5-ös fogat:
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Mr.Gr3nT


OBiNet|Redneck kérdezné [BenaBanda]Csutka-tól: Amikor kimegy az utcára, nem érzi magát meztelennek a P90-e nélkül?

BenaBanda|Csutka:
Én az AK47-tel meg m4-el nyomtam addig, amíg Soma rá nem szoktatott engem a p90re. Ráadásul vesztes csapatban nincs pénz AK-ra meg drágább fegyverre, de a p90re igen. Egyébként mostanában kezdek visszaszokni a többi fegyverre, mert ha túl sok pontom(lové-m) van megunom a p90-et...

dl|goodwill kérdezi Gt0thy-tól: Mit gondolsz a magyar csé színrõl?

Gt0thy:
Ezt már elõadtam neked párszor, de hát legyen még egyszer. Kezdjük a Source scene-el. Mondhatni a magyarok eddigi legerõsebb játékostársadalmáról beszélhetünk, amit mi sem bizonyít jobban, mint a WCG-n elért TOP6(ha jól emlékszem). Azonban ha az 1.6-os srácokat nézzük, akkor teljesen más képet kapunk. Eltûnt a mag, akik valamit tudtak bizonyítani, helyette a kisebb playerekbõl alakult ki a top-elit. Nincs olyan clan(régen se volt, csak ideig-óráig az xDk) akik valamit tudnának mutatni külföldön. Ez mindig is probléma volt, ma már kicsitt lejebb csúsztunk a bizonyos ranglétrán. Magyar 1.6 scene párhuzamba állítható a magyar focival.

LAMAs|HeNtEs kérdése -[PfT]- Spider Papa-tól: Mibõl jött az az érdekes ötlet, hogy a CS (már kezdetektõl megszokott) alapvetõen „elfogadott” szabályai helyett, újakat kreáljatok? Hogy látod az eddigi tapasztalatok alapján volt értelme?

PfT|Spider Papa:
Köszönöm a kérdést, bár ez a kérdés nem engem illet! Hiszen én csak egy háttér ember vagyok a klánban, egy egyszerû sysadmin. 8) Nos, hogy válaszoljak is, az egész „NORUSH” szabály kiötlõje az egykori PfT-s, Grifter volt. A szabály a „Fairplay” miatt lett létrehozva, hogy az egész játék minél valósághûbb legyen, hogy ne a frag vadászat, hanem a csapatmunka legyen elõtérben. Hiszen nem a túszokat irodában bent tartó terroristák fogják lerohanni, az õket lefegyverezni próbáló terrorista elhárítókat. Sokan köpködnek ránk a „hülye, értelmetlen” szabály miatt. Meg kell valjam, én a Counter Strike-os pályafutásom az UNQL klánban kezdtem (innen a Papa név, [UNQL] Papa). Aki ismeri a –[PfT]- -t , az tudja, hogy még Fool ([UNQL]Fife) indította a Source szerverünket, ami annó még közös volt, (UNQL és PfT klánok közös szervere). Itt született meg ez a szabály, amit akkor még én is elleneztem, majd megszokva rájöttem, hogy tényleg van értelme a dolognak. Sokan jártak akkor is hozzánk, akik elfogadták ezt a szabályt, sõt már talán a szabály, a szerveren megszokott társaság miatt járnak hozzánk. Hogy volt e értelme? Szerintem volt. Mert valamilyen szintem különlegesek vagyunk :), különben itt sem kapunk ilyen kérdést. :) Az, hogy a nép mennyire fogadta el, fogadja el ezt a szabályt, amely mindig is morgolódásokat, viszályokat kelt, ez egy jó kérdés, erre õk tudnának igazán válaszolni. Sokszor felmerül a kérdés, „Miért kell bannolni azt aki jobb mint az admin?” (CS2HU FÓRUM). Nos, mi nem azért bannolunk, mert az über szuper csávó milyen fejest lõtt az adminba, hanem hogy azt a lövést hol, honnan és mikor tette meg. Hozzá kell tegyem, hogy nagyon ritkán és különleges esetekben osztunk csak permanens (végleges) ban-t! Ilyet csak is közös, hosszas megbeszélések, logok átolvasása után tesszünk. Van aki megérti, felfogja a szabályainkat, és vagy aszerint játszik tovább, vagy eccerûen kilép. Igazából az a baj, hogy nem olvasnak szabályokat a játékosok. Megragadnám az alkalmat, hogy egy linket közzétegyek, ahol a mi szabályaink olvashatóak. Ugyan Január második hetétõl frissül a szabályzat az új mapokkal, de a lényeg már most olvasható benne. Asszem elmondtam mindent :) Mi arra törekszünk, hogy mindíg valami újat mutassunk a CS-s társadalomnak. :)

a`akira kérdése Proxymo-hoz : Kikaptunk! He! Na most ilyenkor mi van? :)

Proxymo:
Sajnos abszolute nem vagyok már kompetens cs témában, akira bár barátom, nem tudnék se válaszolni se kérdést feltenni szóval nem tudok segíteni, sajnálom.

xideges kérdezi BugBear-tõl: Mi isteni sugalatt vezetett téged arra hogy elkezdj Shoutcastelni? Te ezt gyakorlod vagy csak a pillanat heve? :)

BugBear:
Nem isteni sugallat vezetett, mégcsak nem is magamtól kezdtem. Régebben mikor még fanatikus autóversenyzõ rajongó voltam, a F1GP 2-es programmal nagyon sokat játszottam. Ugye még Senna McLaren-ben ment és õ volt a nagy kedvenc, meg Palik is akkor kezdte a kommentátorkodást. Lényeg, volt olyan, hogy csak kívülrõl néztem a futamokat és kommentáltam, mint a TV-ben, hol haveroknak, hol csak magamba. Itt kezdõdött az egész, utána jött ugye szereplés a suli színpadon, majd TV-ben és utána jött a fix.tv a már ismert riportokkal Jab-En jóvoltálból. Elõször a GPS 6-n kérték Gody-ék, hogy shoutcasteljek source meccseket. Ez nem jött létre, helyette broadcasteltünk Jab-En-ékkal, akkori társammal Cron-al, aki amúgy roppant mûvelt a fegyverek terén is így érdekes gondolatokat cseréltünk a játék és a realitás összefüggéseirõl. Az elsõ mélyvíz utána jött, mikor Cron nem ért rá, és Peza megkért, hogy az Invex Cup magyar selejtezõjét (AMD 2005 megfelelõje) közvetítsem végig. A játék ugye 1.6-t amit csak mint FoP.orga ismertem, mikor volt alkalmam nézni ziTiéket GPS-en, ahogy aprítják a népet. Ez olyannyira megtetszett, hogy vállaltam több netes meccs követítését is, és úgy tûnt a visszajelzésekbõl, hogy a népnek is tetszik. Ilyenkor átélem jobban a meccseket, az izgalmakat ugyanakkor szeretném profi szinten statisztikákkal, storykkal teletûzdelni, ahogy azt kellene. Természetesen nem tetszhet ez mindenkinek, de ezekbõl a kritikákból lehet tanulni ha említésre méltók, de aki csak annyit mond hogy "hát ez szar" annak ajánlom szívesen, hogy álljon oda, csinálja jobban és én tanulni fogok tõle ha valóban jobb, hisz nem szégen a jobbtól ellesni a trükköket. Amúgy a Cybersport shoutcast-el még RtCW-s idõkben találkoztam mikor quakecon 2003-n Gabriel "warwitch" David kommentálta a q3 és az RtCW meccseket olyan eszméletlen jól, mintha egy NHL meccset néznénk. Nekem õ a példaképem ilyen téren.

Majd az új kérdések :

BenaBanda|Csutka kérdése Füles-hez szól:

Tõle kérdezném, hogy milyen érzés adminnak lenni? Nem lehet rossz, ha bármit megtehet...

Gt0thy én dl|Raul-tól szeretnék kérdezni:

Melyik két dolog érdekel téged az álabbiak közül? 1. A konstrukciós térállapot használata az irányítás elméletben, és a szemérem ajak? 2. A cs, cs, cs, egésznap cs?:D

BugBear enclave Killa-tól kérdezné:

Mik egy jó AWP-s ismérvei? Mit kell tennie egy átlag játékosnak ha specializálódni szeretne?

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 282
 
2003
 
 
 
kép 5581
 
2073
 
 
kép 5218
 
2372
 
 
 
kép 1498
 
1441
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu