Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. április 24. 0 hozzászólás
 

Zeebra története tanulságos, de most következzen egy játékos, aki naponta találkozik a legjobbakkal és teljesítménye kulcs fontosságú csapata számára. A nemzet Rikája immáron gyakorlott riport alanyként most ebben a

Zeebra története tanulságos, de most következzen egy játékos, aki naponta találkozik a legjobbakkal és teljesítménye kulcs fontosságú csapata számára. A nemzet Rikája immáron gyakorlott riport alanyként most ebben a témában is megosztja velünk gondolatait.

Lássuk, mi a divat a top csapatok háza táján...

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: BugBeaR


Riporter: Nem kérlek, hogy mutatkozz be, mert mindenki ismer mint a rossz pénzt. Te mint a nemzet Rikája, mennyire találod hasznosnak a konfigolás lehetőségét ? Nem lenne jobb egy egységes rendszer?

Úgy gondolom, ha a körülmények adottak, márpedig versenyszinten legtöbbször azok - gondolok itt a szerver beállításokra és a különböző addonokra, illetve anticheatekre - akkor beszélhetünk egységes rendszerről. Az már más kérdés, hogy ezt a rendszert ki mennyire használja ki, mennyire mozog benne otthonosan.
Természetesen a beállítások megváltoztatásának lehetőségét lehetne szűkíteni, de akkor is
lenne pár elvetemült, aki megtalálná a megoldást.
a kerdes első felere sztem kesőbb vissza tudok terni, nem akarom leloni a poént.

R: Mennyire szabályozzák illetve kötik meg a játékosok kezeit ezek az anti cheat rendszerek, amiket említettél?

A legtöbb ilyen kiegészítő igazábol csak screenshotokat készít, majd feltölti egy megadott szerverre a beavatkozásunk nélkül. Szeretném hinni, hogy ezzel a csalók nagyrészét lebuktatja, de láthattunk példát olyanra is, hogy valaki anti-cheat mellett játszott egy ideig, majd demó alapján rájöttek, hogy bizony nem tökéletes a program. A baj az, hogy feltehetően több ember dolgozik a csalások készíté
én, mint megelőzésén.

R: Mi a helyzet egy top csapaton belül, ti mennyire követitek az újításokat ? Vannak felelős személyek nálatok ezért ?


Régebben napi szinten követtem az új konfigok megjelenését, más játékosok beállításait tesztelgettem. Akkor talán fontosabb volt az FPS miatt, mint bármi másért. Nem volt mindenkinek házi atomerőműve, ígyhát szükség volt valamire, ami játszhatóvá teszi ezt a csodát egy 9600XT-n :) Azóta már nem foglalkozok vele ennyit. Fél évente utánajárok, hátha van valami újdonság a piacon és összerakok egy saját konfigot. Szerintem fontosabb, hogy az ember megszokja a beállításait, akár hardware-ről, akár csak egy config fájlról beszélünk.

R: Azt mondod, a rendszeres cserélgetés az optimalizálás miatt, komolyan befolyásolhatja a játékos teljesítményét?

Úgy gondolom, ez nem egy olyan dolog, amivel egy játékosnak napi szinten kéne törődnie. Egyrészt felesleges, mert már nem készül annyi új konfig, másrészt ahogy mondtad is, befolyásolhatja a teljesítményét az illetőnek.

R: Mi a különbség a LAN-okon használt és a neten elterjedt configokban?

A legnagyobb különbség az adatátviteli beállításokat érinti, természetesen ezek nagyban eltérnek az interneten használt értékektől, gondolok itt a régi ismerősre az interpolate-ra. Talán másfél éve lehetett, hogy ennek használata divatba jött interneten és az online versenyek szabályzatába is belekerült.
LAN-on viszont nincs szükség késleltetésre, így ennek függvényében még jópár hasonló parancs i
s változik. Emellett még elő szökott fordulni, hogy egy kicsit szigorúbbak a kritériumok egy internetes versenyhez képest, valamint az egész szépen be van csomagolva egy GUI-ba (Graphical User Interface), mely lehetőséget ad egyéb funkciók menüböl való beállítására.

R: Szerinted hogyan lehet felismerni, hogy a konfiggal van-e bibi vagy a játékos tudása nem elegendő?

Általában a saját játékommal foglalkozom, de ha esetleg publicon spectelek valakit, vagy sourcetv közvetítést nézek és emberünk 2 tárat ereszt a másik fejébe teljesen feleslegesen, akkor ott valami nem stimmel :) Ez lehet szerver, rossz konfig egyik oldalrol, túl jó konfig a másikról :D, Tényleg, akármi. Szerintem kívülről nehéz az ilyet megmondani.


R: Mit javasolnál egy újoncnak, aki most ismerkedik a top csapatok világával, meddig merészkedjen és mire figyeljen ezen a területen?

Nem hiszem, hogy lenne akármilyen határvonal, amit figyelembe kéne venni. Ha valaki most kezdi a játékot és úgy döntött, keres magának valami jó konfigot, töltsön le párat, próbálja ki őket, majd adjon időt annak, amelyik megfelelt az elvárásoknak. Utána már csak hozzá kell szokni, esetleg módosítani rajta.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5025
 
2274
 
 
 
kép 1621
 
2744
 
 
kép 240
 
1907
 
 
 
kép 932
 
1337
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu