Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. június 07. 0 hozzászólás
 

A legutóbbi Vist@Lan-on a nevező csapatok között még büszkén köszönthettük a Begrip.hu ötösét, akik az első fellépésük alkalmával biztosították a hazai közösséget, bizony magyarországi csapatnak is megadathat a

A legutóbbi Vist@Lan-on a nevező csapatok között még büszkén köszönthettük a Begrip.hu ötösét, akik az első fellépésük alkalmával biztosították a hazai közösséget, bizony magyarországi csapatnak is megadathat a lehetőség külföldi, neves szervezet neve alatt játszani. Úgy látszik a bejelentés óta nagyot fordult a világ, nem tudjuk, hogy a versenyen elért eredmény vagy egyéb okok miatt váltottak csapatot a srácok, ugyanis a NecroRaisers tegnap jelentette be legújabb szerzeményét, a szintén külföldi illetőségű szervezet az egyik legjobb európai Counter-Strike: Source csapatként hivatkozott a már ex-Begrip.hu-ra.

A történet azonban nem ilyen egyszerű, a NecroRaisers április huszonharmadikán jelentette be vadonatúj csapatát Bazy vezetésével, az elmúlt időszakban nem sokat hallatott magáról a gárda, azonban a régi játékosgarnitúra eltávozásáról egy árva szó sem esett az NR oldalán. Természetesen a Necro új felállása helyet kapott a legnagyobb csehországi eSport hírportálon a united-games.cz-n, a publikált hír az elmúlt hetek legnagyobb olvasói érdeklődését hozta. A hírben helyet kapott egy mindössze két kérdésből álló mini-interjú a kirúgott NecroRaisers Source csapat egyik tagjával. Biztosan érdekes dolgokról számolt be az egykori vezetővel is együtt játszó úriember, azonban a nyelv nyújtotta nehézségek miatt nem tudjuk minden egyes szavát pontosan visszaadni, ellenben inaktivitásról, az elbocsátásuk utáni hírzárlatról és arról beszélt, hogy a Necro egyik menedzsere nem túl sportszerű módon viselkedett velük a united games liga kapcsán. Annyi biztos, valami nem stimmel a csapat háza táján.

A fórumokon és a hozzászólásokban a csehek még nem tudják velünk felvenni a versenyt, abban viszont egyetérthetünk velük, hogy a „Cseh és a Szlovák történelem legjobb átigazolása" erős túlzás, valamint elég szélsőséges megfogalmazás. Ez nem változtat azon a tényen, hogy az egyre követhetetlenebb utat bejáró magyar ötös már egy napja a NecroRaisers szervezetét erősíti. Reméljük a jövőben részesülnek abban a megtiszteltetésben, hogy kiutaztatják őket az egyik PGCC-s versenyre, már csak a hazai szép emlékek miatt is. Addig álljon itt a Necro oldalán napvilágot látott ATL interjú magyar változata, nyelvtanilag szinte változatlan módon. Interjú a kibővített részben!

NecroRaisers.css:

Attila "ATL" Budai
Petersen "Nomad" Horvath
Dávid "ntr" Mendi
Peter "KING" Szekacs
Attila "_Ata_" Sebastyén
Krisztian "zN" Kozmat
René "entik" Palguta


Forrás:

NecroRaisers
united-games.cz
eXitiv eSports

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Hogyan kerültetek kapcsolatba a NecroRaisers csapatával? Hol hallottatok a NecroRasiers-ről?

Az egyik ismerősünktől hallottunk a szervezetről, ekkor kezdtünk el érdeklődni iránta. Ezután kapcsolatba léptünk a menedzserekkel, akik örömmel fogadtak minket.


Egy ideje inaktívak vagytok. Ez a csapatlapitány helytelen hozzáállásának köszönhető?


Az év végén nagyon sok vizsgám volt, mivel jövő évben egyetemre mentem, emiatt keményen kellett tanulnom. Ehhez járult hozzá _Ata munkabeosztása, ami miatt nem tudott velünk játszani. Az ötödik játékosunk pedig inaktivitásba vonult, így a helyére mást kellett keresnünk, így került hozzánk KING.


Elégedettek vagytok a NecroRaisers nyújtotta támogatássokkal?


Igen, 100%-ig elégedettek vagyok velük. Itt szeretnénk megköszönni a szponzorok és természetesen a NecroRaisers támogatását.


Elégedettek vagytok a menedzserekkel és az általuk nyújtott támogatással?


Teljesen elégedettek vagyunk velük, nagyon kedvesek és segítőkészek, ha bármi problémánk adódik akkor segítenek nekünk.


Mennyi időt töltöttetek el a Begrip színeiben és mióta vagytok együtt?

Négy-öt hónapja játszunk együtt, a Begrip-nél pedig három hónapot töltöttünk el.


Hogyan fogadtátok a hírt, hogy a NecroRaisers szervezetéhez tartoztok? Ahhoz a csapathoz, mely elindította a progaming-et. Úgy értem Csehországban. Elégedettek vagytok helyzetetekkel, hogy egy olyan játékos szervezet részesei lehettek, mint a tekintélyes történelemmel bíró NecroRaisers?

Nagyon büszkék vagyunk, hogy a NecroRaisers részei lehetünk. Ez természetesen felelőségekkel jár, azonban mindig a maximumot próbáljuk meg kihozni magunkból a meccsek alatt.


Emlékeztek még a magyarországi progaming kezdeti éveire? Melyik volt az első csapat ebben az érában?

Úgy gondolom a magyarországi progaming az ancients csapatával kezdődött meg. Nagyon jó eredményeik voltak a 2005-ös WCG-n. Akkoriban sok jó csapat létezett, azonban ők voltak az elsők, akik a világ legjobb csapatai közé kerültek.


Mutasd be csapattagokat három szóban!

Nomad - a csapat emósa
ATL - a hóember / a jégkrémárus / az alpinista / a jégbányász
zN - a szépfiú
KING -a félős kissrác
_Ata_ - az idős csávó
NTR - a Dolce&Gabbana srác
ENTIK - Partyb0y & SZEXSZIMBÓLUM


Hogyan tervezitek a united-games ligában való beilleszkedést? Melyik a legnevesebb liga Csehországban?

A ligában nagyon sok jó csapat található, azonban keményen készülünk, úgy gondolom jó eredményeket fogunk elérni a ligában.


Össze tudnátok hasonlítani a magyarországi ligákat a Cseh és a Szlovák ligákkal?

Nem sokat tudunk a Cseh és a Szlovák ligákról, azonban Magyarországon nincsenek jó ligák


Köszönöm az interjút és a legjobbakat.

Köszönöm.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3599
 
1494
 
 
 
kép 5445
 
2341
 
 
kép 4944
 
2381
 
 
 
kép 5064
 
2293
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu