Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. július 31. 0 hozzászólás
 

Ha már így bekukucskálhatattok a külföldi scene-be bazsowicz irományán keresztül, elérkezettnek láttuk idejét a külföldi interjúkhoz is, kezdetnek következzék egy interjúfordítás, melyben Gandofini


Ha már így bekukucskálhatattok a külföldi scene-be bazsowicz irományán keresztül, elérkezettnek láttuk idejét a külföldi interjúkhoz is, kezdetnek következzék egy interjúfordítás, melyben Gandofini válaszolgatott  wAbbit kérdéseire. Gandofini, az Auxilia csapat tagja, akik a honlapjukon lévõ szavazás szerint a második legjobb angol csapat. A klán perpillanat hét tagú, ebbõl két játékos inaktív, az egyik az interjúalany, Gandofini. Ahogy majd az interjúból kiderül, a csapat közkedvelt elfoglaltsága a különféle jókedvre derítõ italok, mint például a whiskey kortyolgatása ^^ Szóval öveket bekapcsolni, whiskey-t a pohárba, kellemes olvasgatást!
Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: paTrik


1. Elõször is kérlek mutatkozz be a nagyközönségnek!

Gandofini:
Sziasztok! A nevem John Johnston, a CS-vel már a kezdetektõl játszom, Source-ba akkor tértem át, mikor úgy éreztem, hogy az 1.6 kihalófélben van, azóta is a CS:S szerelmese vagyok.


2. Mivel töltöd perceid mikor nem a monitor mögött kuksolsz?

Gandofini:
Az év felét egy olajfúró szigeten dolgozva töltöm, majd mikor hazaérek jut idõm a klánra és a játékra is. Ha nem az Auxilia-val játszunk együtt, akkor valamelyik kocsmában találhattok, esetleg otthon kortyolgatom a whiskey-t.


3. Be tudnád mutatni a klánt többi taját is?

Gandofini:
Elsõként jöjjön "Death", aki kitûnõen kezeli a colt-ot, az awp-t és mindig teszi a dolgát. A való életben kemény munkája van, így amikor hazaér elég fáradt, de így is a legjobbat nyújtja. Mikor dolgozom õ helyettesít és foglalkozik a klánnal, õ az én fõ-fõ helyettesem.

"Jonsey", ha begyakorol egy mapot, biztos lehetsz benne, hogy védi a helyét és legalább két fraget hoz. Nagyon jól kezeli a colt-ot, kitûnõ humorérzéke és személyisége miatt mindig jókedvre deríti a csapatot és frissességet lehel a játékba. Nem klánoznék nélküle.

"Jam0r", mit is mondhatnék róla, a beceneve Terminator (azt hiszem ez mindent elárul). Õ a fragmesterünk, ha valamilyen kemény helyre kell ember, oda jam0r-t küldjük. A legértékesebb játékosunk, csak talán egy icipicivel több aktivitás nem ártana a részérõl, ja és õ a web-es adminunk.

"PHx". Amikor szükség van rá, játszik, bár néha kicsit feldühíti magát és agresszívvá válik. Azt hiszem ez kissé lehúzza a játékban nyújtott teljesítményét. Néha feldühíti a többieket, általában miatta vannak problémák a tagok között. Minden klánnak szüksége van egy PHx-re, egy 42 karátos játékosra.

"stannly", a legújabb tagunk, eredetileg egy 1.6 játékos, a Last chance klánból, a CPL World Tours-ban is versenyzett. Még mindig ismerkedik a CS:S-el, és bár legtöbb idejét saját maga frusztrálásval tölti, ha eljön a komoly játék ideje, felveszi a kesztyût és teljesíti a kötelességét, se többet se kevesebbet.

"Jafro", aki wales-i és régebben az uq tagjaként játszott. Õ egy ex-quaker és mint tudjuk, minden klánnak szüksége van egy kitûnõ reflexekkel rendelkezõ játékosra. Nem túl aktív, de nem ez az egyetlen hibája. Nagyon rendes srác, kitûnõ erõsítés.

"W1p", õ egy igazi rendõr. RENDÕR a rohadt életbe. W1p-el nagyon rég álltam össze, nem is emlékszem mikor, de soha nem fogok elpártolni mellõle. Nagyon fegyelmezetten játszik, hülyeségben az elsõ, de fraggelésben sem utolsó ^^ Remélem hamarosan újra aktív lesz.


4. Mesélnél valamit a klán töténetérõl?

Gandofini:
Nos, mikor elkezdtem a Source-al játszan Gav (aki most Zboard-os) és én becsatlakoztunk a Sk187-be, majd néhányan a klánból ki akartak válni és megalapítani az Auxliát (hosszú történet). Így megalakult az Auxilia Wilks vezetésével, akinek késõbb sajnos a munkája miatt abba kellett hagynia a játékot és a klán irányítását Death-re és rám hagyta. Mi úgy döntöttünk, hogy továbbvisszük a klánt és soha nem hagyjuk szétomlani és büszkén kijelentem, hogy a legjobb klán, amiben valaha is voltam egész játékos karrierem alatt.


5. Mennyit és hogyan gyakoroltok naponta?

Gandofini:
Nem tudnám pontosan megmondani. Ha valaki ráér játszani, beírja a nevét a privát szobánk topikjába. Néha hetente 5 napon is játszunk, de van amikor csak egyszer egy héten. Minden attól függ, ki mennyit szeretne játszani, valójában egy igazán laza klán vagyunk és akkor játszunk, ha kedvünk tartja, nem a gyakorlás szüksége miatt.


6. Mik a jövõbeli céljaitok?

Gandofini:
Legfõképpen, hogy CS:S csapat maradjunk és ne csatlakozzunk be valahová. Olyan klán szeretnénk lenni, akikre minden angol csapat felnéz a sportszerûség és a játék iránti elhivatottságunk miatt. Akár a legjobb angol csapat vagyunk akár nem.


7. Mit gondolsz a CS:S jövõjérõl?!

Gandofini:
Én stabilnak látom a Source jövõjét. Nem tudom elmondani mennyire jó a közösség, fõleg olyan klánokkal, mint a csa vagy a crossed. Perpillanat mi jól megvagyunk a Source-al és ez az ami számít.


8.
Mit változtatnál a Source-ban, hogy jobb legyen?

Gandofini:
Elsõként én is a SourceTv-t javítanám ki, hogy igenis élvezni lehessen a meccsnézést. Utána jönnének az apró pályahibák, amit jó lenne, ha megcsinálna már a Valve, hisz megvettük ezt a rohadt játékot nem?


9. Milyennek látod az angol scene-t?

Gandofini:
Nagyon szeretem, jobb mint az 1.6 volt. Sok-sok liga, haverok és LAN játékosok. A legjobb közösség Európában.


10. Az angol scene híres a lobbanékony temperamentuma miatt!

Gandofini:
Sok ember szerint ez rosszat tesz a játéknak. DAS IST SCHIZEN! Elmondom mi az ok, a sok kölyök miatt van. Az angolok nem isszák azt a ***** whiskey-t. Igyatok whiskey-t. Élvezzétek a whiskey-t, érezzétek a whsikey-t! Élvezzétek a CS:S-t whiskey-vel, és ne flameljetek, kivéve ha van whiskey!


11. Mi a legvadabb e-álmod?

Gandofini:
Hogy kapjak fizetést és, hogy elmenjek Thaiföldre a klánommal. OOH Thailand!


12. Végére egy kis mondanivaló?

Gandofini:
Igen, hajnali 3 van. Whiskey-ztem. Nemtom, hogy ez most számít-e, de f****t érdekel. GL a crossed-nak és a csa-nak!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 840
 
1606
 
 
 
kép 1420
 
1434
 
 
kép 4400
 
2122
 
 
 
kép 1461
 
1500
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu