Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. június 06. 0 hozzászólás
 

Hamarosan kezdetét veszi egy új kupa ami a ClanBase hostolásában fog lezajlani csak magyar csapatok számára, melynek fő támogatója az ObiNet. Ami a legfontosabb, hogy a kupában csak olyan csapatok vehetnek

Hamarosan kezdetét veszi egy új kupa ami a ClanBase hostolásában fog lezajlani csak magyar csapatok számára, melynek fő támogatója az ObiNet. Ami a legfontosabb, hogy a kupában csak olyan csapatok vehetnek részt, akik regisztrálták magukat a CB-n. A viadal pontos indulási időpontját hamarosan közzéteszik a szervezők, akik ezúton keresnek adminokat, illetve olyan vállalkozó kedvű egyéneket, akik grafikában jártasak és megkreálnák a kupa logóját.

  • A logó pályázat: Olyan logót kéne kreálni, amiből világosan kiderül, hogy ez magyar kupa és, hogy Source a játék. A logóban ne szerepeljen CB-s motívum (CB kérése). A remekműveket a lenti mail címekre kell elküldeni!

  • Admin feltételek: Min. 20 éves, CS:S szabályok ismerete, admin ügyben jártasság, SourceTV ismerete.

A kupa nyereményeiről még nincs információnk. Érdeklődni Kraft-nál illetve Dud-nál lehet, illetve az elkészült logókat is nekik kell elküldeni! Akinek pedig még mindig nem tiszta, hogyan kell regelni a CB-re annak adott a link! ClanBase regisztrációs segítség
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Látogassunk el akkor a www.clanbase.com-ra

Az oldal remek vérvörös színben pompázva feltűnik előttünk.
Középen a hírekkel, napi frissítéssel, jobbszélen mindenféle reklám, szponzorok, hírek gyűjteményei és még sok minden apróbb dolog. Baloldalt találunk olyan dolgokat, miket olvasgatva okosabbak lehetünk (fontos file-ok, írások, csapatok, emberek, fórumok, CB elérhetőségek, FAQ stb.). Alatta a competitions-nál találjátok meg az éppen futó kupákat, ladderek-et szelektálva, alatta pedig a fórumrészt. Na de előtte még be kellene magunkat regisztrálni!

Kell egy felhasználónév és egy jelszó, bal felső sarokban a CB jel mellett a Join Clanbase-t célozzuk meg.

Megjelenik a CB köszöntő oldala, ahol sok mindent elmagyaráz, a működésükről és rögtön megkér, hogy látogass el a FAQ/GYIK rovathoz és olvasgass. Nos ha vágjátok az angolt, akkor sok mindent megtudhattok és persze akkor nem értem miért olvassátok ezt a cikket, ha mégsem, akkor nem árt egy kicsit magatokra szedni, mert itt minden angolul megy. A következő választható link a New clan page, vagy ha te magadat szeretnéd regisztrálni, akkor a player signup page-t válaszd! Tehát akkor előbb legyél te regisztrálva, klikk a linkre, ami rögtön továbbugrik a következő oldalra.

# 1. Nick neved, ezzel kell majd játszanod az általad választott játékban, a klánod jelölése nélkül, csak simán a nicket írd! (Nick = játékosnév)

# 2. Ide a valós email címed írd. Fontos hogy tudd olvasni, mert ide kapsz minden kihívást, felszólítást.

# 3. Itt most minden játék pipálva van, csak azt pipáld ki, amiben te szeretnél indulni.

# 4. Jelszó: jól gondold meg! Legyen legalább 5 max. 8 karakter hosszú, legalább 1 nagybetű és legalább 1 írásjel. Bár változtatható később, mégis jobb egyszer meggondolni nehogy aztán később gond legyen belőle.

# 5. Ez itt már nem annyira lényeges de beírhatod a valós vezetékneved

# 6. Majd a keresztneved

# 7. Városod, ahol élsz

# 8. Országot választhatsz, fontos hogy jól jelöld ki és utána az egérgörgőt, ne mozdítsd!

# 9. Születési idő: nap/hó/év, ezt jól töltsd ki!

# 10. Honlapod (nem hinném, hogy kellene, de ha mégis akkor valamit üss össze)

# 11. A logód

# 12. Configod, a vas, amin játszol!

# 13. Netkapcsolatod

Majd klikk a submit gombra

A CB közli, hogy vette a jelentkezést majd elbírálás után a mail címedre, elküldi a megfelelő passzust. Vagyis a felhasználóneved, vagy a hiba okát, amiért nem fogadták el a jelentkezést

Nos a CB elfogadta a jelentkezésed, kapsz egy szép vaskos levelet, amiben rengeteg link előtt kapsz egy gratuláló üzenetet, és ami a legfontosabb a login ID-d ez a felhasználóneved!!!!!!!!!!!!

Következik a második lépés, belépünk a buliba!

Tehát CB startoldal -> LOG IN-> felülre az e-mailben kapott számsort-> alulra a jelszót.

Ha mindent jól írtam, és te jól olvastad el, akkor most kékben kell, hogy pompázzon a CB oldala.

Nos te már bent vagy, minden csapattársad tegye meg ugyanezt a lépéssort.

Majd hozd létre a klánt. Itt szinte minden ugyanúgy történik
# 1. A klánod TAG-ja vagyis rövödítése

# 2. A klánod full neve

# 3. A választott játék, persze bármennyit kiválaszthatsz.

# 4. Nemzete a klánodnak

# 5. A klánod weblapja. Nos eddig én 4x regisztráltam, tapasztalatom hogy ennek lennie kell.

# 6. Klánod Irc szobája és a szervere

# 7. Klánlogó

# 8. A klán warszervere, vagy szervere

# 9. Saját klán belüli laddert eltüntesse a többiek elől?

# 10. Klán alapításának dátuma

Clanvezető vagyis a leader
A warszervező ő az aranger

Majd az alsó két keretbe lehet beírni egy jó kis kihívásos kommentet. Persze angolul.

Ha megvan minden, akkor submit, és ugyanúgy meg kell várni, amíg a CB ezt lereagálja. (tapasztalatom hogy kb. 1 nap ez az idő)

Ha megvan és már be is jelentkeztél, akkor jönnek a többiek. Jobb fent az admin gombra klikk.

# Personalities –ben tudod megadni, vagy megváltoztatni a te vagy klánod beállításait, és jelentkezhetsz 1on1 ladderbe is.
Legalul pedig ha a játék megköveteli, akkor a guidod, vagyis a játékod számsorának Globális id-jét. Ezt a FAQ-ban megtalálod, hogy melyik játékban hogyan kell lekérdezni.

# Password változtatáshoz a link

# Clan : itt állíthatsz be dolgokat a klánod reglapján

# Add member : vagyis itt kell hozzáadni a tagokat, ami az ID-t jelenti.

# Member properties és Clanproperty a tagokat variállhatjuk, és a CB oldalunkat áttekinthetővé tehetjük ezzel.

# Ladders and Cups : vagyis itt lehet csatlakozni a ladderekhez, ami ugye a csapatok egymás kihívása alapján működik, vagy kupákhoz, ami sorsolás alapján megy.

# Clan ladder: vagyis a csapatodon belüli eredményeket. Ki-ki ellen ért el mennyi pontot. És persze itt lehet resetelni a csoportladdert

# Miscellaneous: Itt lehet saját fórumot, új klán híreket létrehozni, vagy keresni embert. És legutoljára a meg akarod szüntetni a klánod.

 

Miután megvan a teamlap és meghívtál mindenkit a csapatodba, a CB elküldi mindenkinek az e-mail címére a felkérést. És küld egy id-t is. Amit ha a tagok beírnak, akkor a csapat alatt jelentkeznek be.

Ezután már nincs más hátra, lássuk a teamlapot.

# A Home: gomb alatt látszódik a teljes team, elérhetőség stb.

# IcQ:–ban az elérhetőséget ha van

# Guid’s: ezaz aminek mindig kell hogy meglegyen, erre figyeljetek

# Matches: alatt az adott ladderben elért eredmények

# Demos: ha van feltöltött demo

# Awards: Az elért érmek helyezések, kupák számítanak, ladderek nem

# News : csapatod hírei

# Calendar: Naptár

# Judge: Konfliktusok utáni döntések ide kerülnek

# Log: alatt találjátok, hogy ki mikor lépett be ill. ki a klánból vagy változtatott dolgokon.

Ha csatlakoztatok egy ladderhez (előrébb már volt róla szó hogy hol kell) akkor most átugorhatunk arra a részre.

Felül meglehet nézni az aktív, az új és a hibernál-t csapatokat. A Kiemelt rublikában láthatjátok a ladder utolsó 5 legnagyobb hírét. Alatta pedig az aktuális ranglistát.

Balról jobbra haladva a helyezését,( ugye az elsőnek nincs pontszáma, de ha kikap, akkor a vesztett ponttal kerül lejjebb a ranglétráról. Kikerülve azt a galibát, ha az x. ik helyezett megverné a 2. 3. Helyezettet és ezáltal több pontja lenne, mint az elsőnek.) a Klán Tag-ját, full nevét (mellette esetleg egy már elért dolgot, melyet a CB kupákkal és egyéb jelekkel jelöl) ország zászlaját, győzelmét, veszteségét, döntetlenségét és hogy ezekből mennyit csinált legutoljára (pl. 3x nyert akkor 3W) Jobbszélén pedig a kis zöld kockák színükkel jelölik, és persze ha rámész az egérrel, akkor írja is, hogy hány wart játszottak az elmúlt 30 napban. A vasmacskajel a bírói döntéseket takarná.

Az utolsó a legfontosabb ő lenne a kihívás, amit egy új ablakban állíthatunk be.
Dátum és időpont, szerver címe, pályák, gém típus, hány fő játsszon. Itt találhattok egy pontszám kalkulátort, ami olyan (hasracsapásszerűen = helyezésed, ő helyezése, stb, stb) kiszámolja a győztes ill. vesztes war utáni pontszámokat. Ha mindez megvan a CB elküldi a klánnak a kihívást. Ennek persze van lejárati ideje is. Vagyis mikor elévül egy kihívás.

Felül a Pending oldalon láthatod, hogy melyik war-t fogadták el és mikorra(mert ugye több időpontot is meg lehet adni kihíváskor) vagy esetleg titeket hívtak ki és hová.

Érdemes mielőtt még elfogadnád a kihívást, megnézni a szervert, a pingeket, vagy visszahívni az ellent, ha nektek az az időpont vagy nap, vagy szerver nem felel meg. Jóelőre lefixálni a dolgokat, és utána elfogadni a wart.

Ha megvolt a War és megvan az eredmény, akkor irány az Agenda felirat. Itt belépve az adott warhoz megadhatjátok az eredményt. Kommentet hozzá stb. Vagy ha az ellen már beírta, akkor itt fogadhatjátok el azt.

Szóval azért annyira nem is bonyolult ez, a dolog. Persze némi angol tudás elfér. Ha pedig kupákban indultok, akkor pedig egyenesen kötelező.

Ez, amit most itt megpróbáltam felvezetni csak egy kis része az egésznek, és persze nem is olyan pontos. De hát valamit nektek is kell csinálni. Mindenkinek sok sikert, konfliktusokban kevés wart. És sok győztes csatát!!!!!!!

Megkérnék rá mindenkit ha lehet nyugodtan javítsátok amit írtam, ne a hibákat kutassátok, hanem bővítsétek, hogy ez az iromány sokat segítsen mindenkin.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3750
 
1421
 
 
 
kép 5564
 
7010
 
 
kép 5401
 
2324
 
 
 
kép 5331
 
2340
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu