Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. április 27. 0 hozzászólás
 

Bizony a CEVO után is van élet legalábbis, ahogy az a mellékelt ábra mutatja. Elsõ és legfontosabb hír, hogy a Check-Six felállította új Counter-Strike Source csapatát, azonban nem válogatásról van szó

newspicBizony a CEVO után is van élet legalábbis, ahogy az a mellékelt ábra mutatja. Elsõ és legfontosabb hír, hogy a Check-Six felállította új Counter-Strike Source csapatát, azonban nem válogatásról van szó hanem egybeolvadásról, ugyanis a korábban One Eyed Zomblerz néven ismert majd késõbb Revolution Sports-ra keresztelt team teljes felállásában csatlakozott a Check-Six-hez. Az rSports neve mára már mindenki számára ismert, hiszen a Buy.com LAN második helye után a CEVO 4. helyét is sikeresen megkaparintották és talán az idei szezon legnagyobb meglepetései voltak. Az új felállás természetesen gõzerõvel készül a CGS-re, hiszen a kvalifikáción már túl vannak és már biztos, hogy részt vesznek a nagy megmérettetésen. A Check-Six jelenlegi felállása a következõ:

newspic Chris “Fontaine” Davis – Manager
newspic Justin "heatwave" McKay
newspic Carson "classified" Holt
newspic Eric "brawwr" Neer
newspic Andres "misty" Gunaratne
newspic Rob "simp" Bair
newspic Tom "knuck" Schlobohm

newspic A következõ bejelentés szintén érdekes, hiszen Laurent "Warmach1ne" Keoula vissza igazolt egykori csapatához az EFGaming-hez. Keoula még márciusban hagyta ott az EFG-t, a belsõ viszályok miatt és csatlakozott Nightfall helyére a Hyper!-ben. A csapat ezen felálása a CEVO vitatott második helyét is megszerezte, de a várt átütõ siker elmaradt. Keoula csalódott volt a Buy..com szereplés miatt, ahol a csapat a Playoff-on már elvérzett. Arról egyelõre nem lehet tudni, hogy ki lesz az EFG ötödik embere, de a csapatban maradt három régi tag örül Warmach1ne visszatérésének, hiszen amióta õ, pham és Dominator távoztak a team-bõl a teljesítmény rohamosan zuhanni kezdett. Az EFG jelenlegi csonka felállása a következõ:

newspic Laurent „Warmach1ne” Keoula
newspic Trevor „p0s” Randolph
newspic Moe „mOE” Assad
newspic Johnny „r0ckst4r” Clark

Legvégül pedig mint ahogy beszámoltunk Jacob "NightFall" Stanton és Yaz "clowN" Ammari új csapatot készült felállítani, ami úgy néz ki egyre közelebb áll a végkifejlethez. Az új team neve Heroic lett, amit azért is érdemes megjegyezni mert a két ütõs játékos mellé most a verGe-bõl két új csapattag érkezett név szerint Sam "Devour" Chamma és Grant "Griff" Hall. A Heroic mint ahogy arról már szó volt az EFGaming szárnyai alatt bontakozik ki és a team teljes támogatását élvezi. Most, hogy az utolsó két ember is ott hagyta a verGe-t. A Heroic jelenlegi felállása a következõként alakul:

newspic Jacob "NightFall" Stanton
newspic Yaz "clowN" Ammari
newspic Sam "Devour" Chamma
newspic Grant "Griff" Hall

newspicLegvégül pedig essen szó tehát a verGe-rõl, akik még utoljára CEVO Playoff erejéig összeálltak és megmutatták, hogy igenis a verGe a top csapatok közé volt sorolható. És, hogy miért múltidõ? Mert a Verge Gaming LLC bejelentette, hogy végleg megszûnik a Counter-Strike Source hadosztály. Az összes eddigi aktív tag megtalálta az új helyét és nem kívánnak új embereket felvenni. Matt Marcou a verGe igazgatója megköszönte a két év alatt a verGe.css-ben megfordult emberek szereplését. Saját bevallása szerint a CGS-hez sokkal jobban átgondolt üzleti modellre van szükség és teljes átalakulásra, amit azonban nem most fognak eszközölni. A verGe továbbra is támogatja a Dead or Alive csapatát a 2007-es évben, és a cég maga megmarad.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1369
 
1348
 
 
 
kép 5020
 
2529
 
 
kép 1867
 
1882
 
 
 
kép 345
 
1749
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu