Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. október 19. 0 hozzászólás
 

Folytatódik a CS:S csapatok bemutatása sorozat, melynek most következő fejezetében a BuCSerZ klán került terítékre. Bcsz|T4L_K1-val, a klán vezetőjével diskuráltam és mint rendes szerkesztő lévén ezt a


Folytatódik a CS:S csapatok bemutatása sorozat, melynek most következő fejezetében a BuCSerZ klán került terítékre. Bcsz|T4L_K1-val, a klán vezetőjével diskuráltam és mint rendes szerkesztő lévén ezt a beszélgetést nem tartom magamban vagy a feljegyzéseim között, inkább megosztom veletek, olvasókkal. Nem is rabolnám tovább a drága időtőket, olvassátok el az interjút és ismerjétek meg a bcsz-t.

Elérhetőségek

  • Honlap:http://bcsz.sysonline.hu/
  • IRC: #bcsz @ QuakeNet Tovább az interjúhoz!!
    Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: b4zs0w1cZ!


    [cs2.hu#bazsowicz!] Szervusz kedves Talki! Mutatkozz be kérlek a nagyközönségnek és a kedves counter-strike2.hu olvasóknak!

    bcsz|T4L_K1: Sziasztok! bcsz|Talki vagyok, 18éves, pesti cs:s player már jó háromnegyedéve, de 1.5-el kezdtem el pályafutásomat.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Hogy vagy ezen a borongós, mondhatjuk már így, szép őszi délutánon?

    bcsz|T4L_K1: Köszönöm kérdésed, jól vagyok, bár kicsit elfáradtam a mai nap.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Gondolom lefárasztottak az iskolának nevezett kiszolgálóegységben. Elfoglaltságaid mellett volt időd kilátogatni a WCG döntőjére?

    bcsz|T4L_K1: Sajnos nem jutott rá időm, de követtem az eseményeket.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Kérlek mutasd be röviden a klánodat!

    bcsz|T4L_K1: A klánnak összesen két squadja van. A régebbi az az 1.6-os részleg, mely még 2003-ban alakult, lineupja a következő: boczy , hooligan^ , hidekazu , bombi , csigu A cs:source squad lineupja : qaRLipi , Kalap úr, Kender, Plumby, és jomagam , Talki J


    [cs2.hu#bazsowicz!] Honnan ered a klánnév, esetleg a magyar hentes szakszervezet hivatalos játékosai vagytok?

    bcsz|T4L_K1: A klán neve a butchers a szó magyarosításával jött létre a BuCSerZ. Ez a név 2 alapító tag agyából pattant ki (épp aznap hallották angolórán :DDD ).


    [cs2.hu#bazsowicz!] Miért pont css miért nem csatlakoztatok az 1.6 teamhez?

    bcsz|T4L_K1: 1.6-ba nem tudunk labdába rúgni, talán cs:s-be igen. Túl nagy hátrányunk van például a hat éve egyhatozókkal szemben, és1.6 klánból mar "túl" sok van.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Ez a klán baráti társaság köreiből született meg vagy neten ismerkedtetek össze és alakítottatok egy klánt?

    bcsz|T4L_K1: Eleinte a klán egy baráti társaságként indult, aztán az alapítótagok 1 része sajnos felhagyott a játékkal, (főiskola, munka, stb ..). ezért nekiálltunk neten keresgélni, de mostanra nagyon jó baráti társaság uralkodik a klánon belül.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Értem. Említetted hogy te már nézhetsz +18-as „nénis-bácsis” természetfilmeket, az egész klán maga hasonló életkorú playerekből áll?

    bcsz|T4L_K1: Ha arra gondolsz, hogy tele vagyunk-e "kicsikkel", akkor a válaszom egyértelműen nem, az átlagéletkor 18 év körül van.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Jelenleg van-e tagfelvétel nálatok?

    bcsz|T4L_K1: Esetleges 6-at keresünk, illetve beugrót


    [cs2.hu#bazsowicz!] Nos, itt ül virtuálisan velem szembe egy player, ki már a nagybetűs élet kapujában áll, és csak arra vár, hogy egy újabb kérdést tegyenek fel neki: Mennyire gondoljátok komolyan ezt a css squadot az 1.6-os mellet? Ugyebár az 1.6 csapat már 2 éve aktívan működik, de nem féltek, hogy esetleg a css szakosztály a süllyesztőbe kerül? Megvan a megfelelő motiváció?

    bcsz|T4L_K1: Mivel ez a klán baráti társaságként indult, ezért nem csak a játék tart minket ossz. Motiváció van, ha nincs akkor meg együtt sörözünk :D


    [cs2.hu#bazsowicz!] Melyek az elsődleges célok a klán életében? Van-e olyan cél amit el szeretnétek érni (verseny, több squad stb) azonkívül hogy jövőre ti mehessetek WCG-re mint Magyarország CSS képviselője?

    bcsz|T4L_K1: Úgy komoly cél nincs, squadot nemtudom, majd eldől. Verseny meg amennyi jól esik


    [cs2.hu#bazsowicz!] Az elkövetkezendő hetekben két versenyen is bizonyíthatnak a magyar css csapatok, ez a két megmérettetés nevezetesen az Obinet-GLT kupa és a D-Lan. Mely rendezvényeken képviseltetitek magatokat és öregbítitek a klán nevét?

    bcsz|T4L_K1: D-Lant sajnos ki kell hagynunk az iskolai teendőik miatt, azonban GLT kupán indulunk, valamint tervezzünk egy GPS7-et is, ha jól tudom lesz Source mezőny is.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Sok sikert GLT kupához így előre is. Említetted az iskolát. Család, baráti kör vagy akár barátnő, miképpen viszonyul ehhez a játékhoz? Fennáll a szülőkkel a „fiam túl sokat látunk a gép előtt, ugye tanulsz is valamit” szindróma?

    bcsz|T4L_K1: Baráti kör megtűri, család is kénytelen, már megszokták ;>. Ezt köszönöm is nekik!


    [cs2.hu#bazsowicz!] Az eddig eredményeitek alapján, valamint te, mint leader, mit mondanál egy klánnak skill-el kapcsolatban egy esetleges war apropóján?

    bcsz|T4L_K1: Skill? Az nálunk változó, van amikor jól megy , van amikor nem. Ez sok mindentől függ. Teljesen mindegy mit írok úgyis mindenki flamelni fog :)


    [cs2.hu#bazsowicz!] Azért én rákérdeznék: „Ez sok mindentől függ”, ezalatt mit értesz?

    bcsz|T4L_K1: Azt értem, hogy milyen napunk volt, milyen a szerver , milyen az ellen , stb stb. Nem mindegy, hogy 10 órám volt aznap, vagy 0 ;)


    [cs2.hu#bazsowicz!] Miben szenved szerinted leginkább hiányt a bcsz klán? Gondolok itt a szponzorokra, bnc-ékre, pótemberekre.

    bcsz|T4L_K1: Pótember sose árt, szponzorunk és bnc-nk már van. Szerverünk üzemel ( Server :::: sYsonline.hu:27016 | src tv :::: sYsonline.hu:27022), valamint weboldalunk is 100%-osan működik. Ami igazán zavaró és gátló tényező az 3 playerünk netszolgáltatója ( laggos, leszakad, 20-300 között ingadozó ping :| ).


    [cs2.hu#bazsowicz!] Cl-ként nehéz összetartani a klánt? Begyaksizott taktikok szerint készültök, esetleg szoktatok demokat elemezni?

    bcsz|T4L_K1: A klánban jó hangulat uralkodik, a problémákat könnyen le tudjuk küzdeni. Taktikánk van, de jó pap holtáig tanul :)


    [cs2.hu#bazsowicz!] Mennyire ismered hazai illetve külföldi scene-t? Esetleg van-e favorit csapatod?

    bcsz|T4L_K1: A magyar scenet nagyjából ismerem, a külföldit azonban nem annyira. Favorit csapat a hA. és a botok :D


    [cs2.hu#bazsowicz!] Mit gondolsz az olyan csapatokról, akik a css-t profi szinten űzik és emiatt szinte csak a játék veszi el az összes időt az életükből? Szeretnél belépni ebbe a kavargó ámbár néha fényes életbe?

    bcsz|T4L_K1: Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenki azzal tölti el az idejét amivel szeretné. Aki egésznap játszik, annak egészségére. Én annyira nem vágyok erre az életre.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Mennyire tekinted sportnak a cybersportokat? Lerágott csont, de még mindig aktuális: van jövője a Source-nak?

    bcsz|T4L_K1: Szerintem ez nem sport, inkább hobby. Source-nak meg akkor lesz csak jövője, ha egy alsókategóriás gépen is jól fog futni. Sajnos ma még a gépigény hátráltató tényező.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Te milyen vassal tolod most a gémet?

    bcsz|T4L_K1: 2500+ amd , 768 mb ddr memo, gf4ti4200, meg 3mbites cabelnet. 800*600 low beállítással, csak az árnyék high. Nem 1 mai gép, de nekem jól megy rajta


    [cs2.hu#bazsowicz!] Említetted GLT kupát. Fordítotok elég időt a gyakorlásra és van-e elég időtök játszani?

    bcsz|T4L_K1: Úgy érzem eleget gyakorlunk , de mivel nem akarunk nagyon profi szinten játszani, ezért ez pont elég. Játszani meg általában van időnk.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Mit vársz el a klántól a GLT kupában? Tudnál most mondani egy gyors jelentést hogyan látod az esélyeiteket valamint kb. hányadik helyre sorolnád magatokat a résztvevő klánok között?

    bcsz|T4L_K1: Ez a másik téma amiért kapni fogom (fogjuk) a flamet. Maradjunk annyiba, hogy az 1. felében szeretnénk végezni.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Mi a véleményed a magyar játékos közösségről? Mit gondolsz jó irányba haladunk? Értem ezalatt hogy többen mondták a css-el hasonló lesz a helyzet, mint az az 1.6-al: kialakul egy keménymag, ahova nem nagyon lehet majd bekerülni. A css közösség vajon nyitott lesz és befogadó az új playerek számára?

    bcsz|T4L_K1: A magyar cs:s scene szerintem nem a legjobb, a pr0k közé meg ugye mindenhol nehéz bekerülni. Úgy gondolom ez még a jövő zenéje, hogy mennyire lesz nehéz ez a feladat egy kis player számára.


    [cs2.hu#bazsowicz!] Nem a legjobb, ez mit takar?

    bcsz|T4L_K1: Kezdjük a mixwaroknál. nem szeretnék neveket mondani, de kb. minden nap kipattan valamilyen vita. A másik tényező pedig a fórumok...


    [cs2.hu#bazsowicz!] Következzen néhány rapid kérdés:

    [cs2.hu#bazsowicz!] Első szó ami eszedbe jut cséről?

    bcsz|T4L_K1: BOOM HEADSHOT :D


    [cs2.hu#bazsowicz!] 1.6 szkill vagy ancients?

    bcsz|T4L_K1: 1.6skill


    [cs2.hu#bazsowicz!] Mit üzennél a hazai css-eknek és a nagyvilágnak?

    bcsz|T4L_K1: Sok sikert kívánok azoknak a magyar klánoknak, akik külföldön szerepelnek. join #bcsz és bcsz.sysonline.hu :D


    [cs2.hu#bazsowicz!] Köszönöm szépen a kérdezz-feleleket. Sok sikert a továbbiakban neked, és a klán összes többi tagjának. További szép estét.

    bcsz|T4L_K1: Én is köszönöm a lehetőséget, by



     

  •  
    Címkék:
    vissza
    Admin
    szerkesztő
     
     
     
    Most itt vannak
     
    nincsenek hozzászólások
    Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
     
    töltés...
    Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
    Hozzászólások betöltése...
     
     
     

    Counter-Strike videók

     

    CS2HU Steam csoport

     
    1022játékos
    153online
    41játékban

    Utolsó hozzászólások

     

    Ajánló

     

    Counter-Strike képekben

     
     
    kép 2646
     
    2501
     
     
     
    kép 599
     
    1366
     
     
    kép 160
     
    1678
     
     
     
    kép 4946
     
    2355
     

    Counter-Strike Hírlevél

     
    Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
    Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

    Counter-Strike a facebookon

     

    A Counter-Strike hírei

     

    Logitech G600 MMO csak játékosoknak

    Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
    június 18. - callofduty.hu

    Kacsák a myRevenge-ben

    A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
    május 26. - counter-strike.hu

    Online Gaming Championship Invite

    Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
    május 05. - counter-strike.hu

    eSport ösztöndíj

    Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
    április 23. - counter-strike.hu

    Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

    A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
    április 10. - counter-strike.hu