Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. október 03. 0 hozzászólás
 

Szeretnénk bemutatni a the.point csapatot. Szerencsénkre segítségül volt a klán irányító embere, ki elhalmozott minket bő válaszaival. Kellemes olvasgatást.

Szeretnénk bemutatni a the.point csapatot. Szerencsénkre segítségül volt a klán irányító embere, ki elhalmozott minket bő válaszaival.
Kellemes olvasgatást. Interjút itt olvashatjátok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: gabona


gabona: Szervusz kedves puNKer! Sokan tudják hogy október végén egy ígéretes 3 napos LAN-os rendezvényen vehetnek részt a közösség tagjai, ez nem más mint a D-LAN. Hallottál-e erről?

thepoint^puNKer: Tulajdonképpen ezt így most hallom először, de lehet hogy meglátogatjuk a rendezvényt, amennyiben még van hely. Bár ezt meg kell előznie egy átfogó taktika megbeszélésnek mert a csapatjátékunk elég rossz!

gabona: Van esetleg tapasztalatotok ezen téren, próbáltatok már öten egymás mellett ülve, egy helyszínen létrehozni a csapatmunkát?
thepoint^puNKer: Nem sajnos mivel ez a klán még elég friss ezért nem volt lehetőségünk úgy egy igazit együtt lanozni. De voltak kisebb találkák ahol szó esett némi játékról is.

gabona: Ha már megemlítetted, sok az olyan csapat van, kik személyesen nem ismerik egymást, a te meglátásod szerint, ez hátráltatja a felkészüléseket a csapatmunkát, vagy elég az internetes kommunikáció ill. azon végzett megbeszélések?

thepoint^puNKer: Hát szerintem sokkal könnyebb lenne úgy felkészülni versenyekre, csatákra hogy együtt egy kávé mellett vagy LANon megbeszélni a taktikát, de sajnos vannak elég nagy távolsági gondjain amiket úgy érzem hogy csak a GPS meg a WCG LAnokra fogunk leküzdeni. Ez így elég nehéz. Hátráltat még az is hogy most mindenki a pontokért hajt és kevesebb idő jut arra hogy együtt játszunk.

gabona: Mutasd be az olvasóknak magadat és csapatodat. Kik alkotják, és mióta vagytok együtt?

thepoint^puNKer: Szerény személyem puNKer aki 17 éves és tényleg punk. Én másfél éve CS-zem még az 1.6al kezdtem aztán EMPORIO és most itt vagyok. További tagjaink: Freedom Phantom őt a TEMPLARS-ból szereztük meg és bátran állíthatom hogy a klánunk legjobb AWM-ese bár ezt ritkán ismeri be magának, Lotusz ő is a klánunk top5jébe kerül, Recon aki a volt SF5 klánból érkezett egy ideje inaktív mer a valve elrontotta a játékát. RókaKoma a Hivatalos Klán leader bár ő is inaktív, ezek után Phoenix aki szegényke fps gondokkal küzd de érkezik az új kártya, DiamantE, MAc aki a legújabb tagunk és a c4-ből jött el hozzánk, és végül de nem utolsó sorban Admin akinek ez kb. a tizedik neve talán a leghíresebb a Raziel vagy a Jack. A klánunk körülbelül egy hónapos és ennek ellenére iszonyatosan nagyon fejlődünk, nem akarom magunkat dicsérni de egyre szebb eredményeket érünk el számunkra.

gabona: Titeket is a barátság szálai fűznek össze? Játék során a vesztett meccsek, a gyakran bekövetkező feszültségek nem szakíthatják szét ezt a szálat? Vagy ti eltudjátok különíteni ezt a két dolgot?

thepoint^puNKer: Tulajdonképpen a barátság mint úgy nem lehet hiszen még a nagy részével nem is láttuk egymást, de mint bajtársak kitartunk egymás mellet. Egy vesztett war általában azok ellen van akiknél ez benne van a pakliban, egyszóval a nagy klánok ellen. Ezek után a warok után a tagok meghallgatják a kiselőadásomat a hibákról és bólintanak, aztán a másik waron elkövetik ugyanazt. De komolyabb viták nem szoktak lenni.

gabona: Szóval te vagy a csapat feje ill. taktika felelőse! Meccs közben egy ember mozgatja a csapatot, vagy előre megbeszélt , például védésben, támadásban más ember irányítja az események alakulását?

thepoint^puNKer: Hát védekezésben igazából már berögződött dolgok vannak ezért ez egyértelmű számukra hogy mit kell csinálniuk. Viszont a támadás, ott gondok vannak mert vannak olyan helyzetek amikor én is Free is tanácstalanok vagyunk és reménytelenül támadgatunk, de ott is jelentős fejlődésen estünk át. Visszatérve a kérdéshez igen én vagyon a csapat "FEJE" már ha lehet ezt mondani.

gabona: Rengeteg a trendit követő emberek, akik csapatot alapítva nem érzik át a felelőség súlyát, és két hét után feladva az egészet eldobják a nevüket. Ti meddig tervezitek a meglétet?

thepoint^puNKer: Tulajdonképpen ez az egész the.point a RIP klán folytatása akart lenni ami kereken fél éve együtt volt, aztán különböző okok miatt felbomlott. Mivel ez annak a folytatása ezért remélem hasonlóan sokáig vagy sokkal tovább együtt tudunk maradni. Ezt segítheti az is hogy MAc, én és Admin-on kívül senki sem volt "NAGYOBB" klánban és ezt motiválhatja őket a további együtt maradásban.
Én személy szerint nagyon jó érzem magam a csapategység egyre jobb lesz és nem tervezem elhagyni a klánt sőt!

gabona: Ha már itt tartunk, miért ezt a nevet választottátok a csapatnak? Ti a nagytömegben egy kicsike kis pontok képeztek? (-_-)

thepoint^puNKer: Nem tulajdonképpen erről a névről nem volt szavazás csak egyszerűen eszembe jutott és ez lett a nevünk, de most hogy így mondod megpróbálok valami értelmet keresni a nevének. :)

gabona: Elmondásod szerint frissek vagytok, de eddig tudtatok valahol bizonyítani?

thepoint^puNKer: NeT-X ligán elég gyatrán szerepeltünk de azóta aktívan szerepelünk az SWL-ben és nem megy rosszul, bár beleszaladtunk egy két nagyobb vereségbe de néhány meglepetés győzelmet is arattunk. Igazán nagy eredmény nem volt de arra sem kell sokat várni hidd el. Tulajdonképpen nem lehet egyenletesnek mondani a teljesítményünket.

gabona: Olyan izgalmas a csapat a te elmondásod szerint számomra. Esetleg szponzorál titeket valaki? Ha nem, akkor mire lenne szükségetek, miben éreztek hiányt?

thepoint^puNKer: Szponzorálni nem szponzorál senki de miért is tenné csak úgy nem szponzorálnak senkit. Először felmutatunk egy eredményt, aztán keresünk szponzort magunknak. Amúgy nagyon örülnénk egy olyan szponzornak aki szerverrel segítené a munkánkat mer hála egy két jó fej embernek a szerverünk fel lett kapcsolva, de hamar ki fogjuk javítani ezt a bakit.

gabona: A szabadidőtök nem látja kárát? Mennyit játszotok?

thepoint^puNKer: Nekem nem látja kárát, el tudom különíteni a CS-t az életemtől bár elég fontos szerepet tölt be. A többiekről sem tudom hogy kára látná szóval szerintem ez egy jó beosztás amit így kialakítottunk magunknak!

gabona: Milyen beosztás? Meséljél róla!

thepoint^puNKer: A játék általában fél 7 felé szokott kezdődni és ameddig játszunk addig játszunk, nincs konkrét időköz megszabva. :)

gabona: Hol vagytok elérhetőek, esetleg van weboldalatok?

thepoint^puNKer: Természetes hogy van weboldalunk, a drága jó Lotusz csinálta: http://thepoint.uw.hu és ircen is megtaláltok a #the.point@QuakeNet csatornán is. Warkihívások pedig msn-en nálam: bgbt48@axelero.hu

gabona: Van esetleg valami különleges sztorija a klánnak?

thepoint^puNKer: Na látod Gabona, ebben mi hiányt szenvedünk, bár volt egy kisebb nagyobb berúgásunk klán találkozón, de így hirtelen nem jut eszembe semmi.

gabona: Igen ám, ezt orvosolni kell, ha kell még egy-két tipp megtalálsz. Nekem már van rutinom ebben.

thepoint^puNKer: Köszönöm ígérem felkereslek akárhogy is megoldjuk ezt a problémát.

gabona: Ismét egy ígéretes csapattal bővültünk, remélem találkozunk a nagy versenyeken, és személyesen is eltudod mondani az élményeidet. Köszönöm válaszaid, sok sikert és kellemes játékot! Ha megszeretnél osztani a nagyérdeművel valamit tedd meg most, vagy merüljön örökké a feledés homályába.

thepoint^puNKer: JAJA azt hogy PUNKS NOT DEAD a játékban is!:)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5759
 
1693
 
 
 
kép 282
 
1998
 
 
kép 1299
 
1462
 
 
 
kép 3511
 
1442
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu