Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2013. május 18. 3 hozzászólás
 

Még január közepén hirdettük meg CS2HU Skills névre hallgató akciónkat, melynek keretében elküldhettétek nekünk legszebb jeleneteitek GOTV felvételeit, amelyet egy általunk felkért filmkészítő öntött videó formába. Szeretnénk újra feléleszteni ezt a rovatot, melyben segítségünkre lesz dMk is.

Néhány napja keresett fel minket Horváth "dMk" Ádám - aki Counter-Strike: Source-ban olyan csapatokat erősített, mint a Hungary WiLD MultiGaming vagy éppen a Hungary beast! - egy közös projekt gondolatával, melynél ő végezné a "piszkos" munkát, nekünk pedig csak az anyaggyűjtésben kéne segédkeznünk. A filmkészítéssel is foglalatoskodó egykori játékos nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy be szeretne kerülni a Machinima moviemaker csapatába, ezzel pedig amellett, hogy szenvedélyének él, egy kis pénzt is tudna keresni.

Megállapodásunk értelmében dMk az általatok beküldött demókból válogatva a legjobbakból készítene miniclipet, tehát a Ti segítségetekre is szüksége van! Nem lesz más dolgotok, mint a movie@counter-strike2.hu címre elküldeni a GOTV vagy in-eye felvételeiteket (természetesen felírva, hogy hol is kezdődik az adott jelenet és kit is kéne nézni), és onnantól már csak hátradőlve kell várnotok a videók posztolásának időpontját.

Tehát a HUN Skill rovatunk mellett most újra elindítjuk a CS2HU Skills-t is – a kettő között annyi a különbség, hogy míg a HUN Skillnél Ti magatok készítettétek a filmecskéket, vagy mások siettek a segítségetekre, addig a CS2HU Skills-nél csak és kizárólag dMk fog közreműködni. Az „akció” keretein belül Counter-Strike: Global Offensive GOTV recordjaitokra vagyunk kíváncsiak kizárólagosan.

A demókat tehát a movie@counter-strike2.hu címre várjuk becsomagolva, szépen elnevezve a lent megadott módszer szerint. dMk idejének függvényében a tervek szerint heti rendszerességgel fogja közzétenni a legszebb mozzanatokat, szóval elő a legjobb orcátok skillz0rok, égjenek a vonalak!

CS2HU SKILLS – Küldjétek be GOTV felvételeiteket, dMk videót készít belőlük!

  • „Versenyszám” – Counter-Strike: Global Offensive
  • Teendők – Demók átnevezése nick_tick formában (tick a jelenet kezdetére mutasson lehetőleg), becsomagolása, majd beküldése, lehetőleg valós neveteket is írjátok bele a leveletekbe
  • E-mail cím – movie@counter-strike2.hu
  • Készítő – Horváth „dMk” Ádám (YouTube csatornája: Katt)

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

KrulleX

máj. 20., 17:09
mégis kihalt:D
 
 
 
 
SancheZsnz  kar, hogy kihalt a source :(:(:D
 

TORIAK

máj. 18., 18:14
A Source halhatatlan! :)
 
 
 
 

SancheZsnz

máj. 18., 18:12
kar, hogy kihalt a source :(:(:D
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
 
kép 3830
 
1466
 
 
kép 4102
 
1417
 
 
 
kép 5536
 
1793
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu