Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2013. június 03. 13 hozzászólás
 

Már júniust írunk, de a nyárnak még nyoma sincs. Ebben a pocsék időben nincs is más lehetőségünk, mint felnézni CS2HU-ra, hogy van-e valami újdonság, valami ropogós és érdekes hír. Jelentem, a CS2HU Top10 menetrend szerint megérkezett - tele-tele érdekes helyezésekkel itt a legfrissebb ranglista!

Érdekesre sikeredett ez a május a Counter-Strike: Global Offensive szcénának. Számos forgatás, játékos csere, eltűnések és feltűnések – szóval a tavasz végén sem unatkoztunk. Már csak bő 3 hetünk maradt a következő, sorban a második magyar CSGO LAN-ig, az ICL 16-ig, ahol újfent megmutathatja a nagyérdemű, hogy netes teljesítményük nem volt véletlen, vagy éppen visszavághatnak a felek egymásnak 1-1 elszenvedett vereségért – csak akkor már offline.

A CS2HU Top10 legfrissebb „kiadásával” lezárhatjuk, mögöttünk hagyhatjuk a májust is, és beléphetünk a nyár első hónapjába, a júniusba. A májusi ranglistánál a legtöbb pontot az ESL ICL kvalifikáción való jó teljesítménnyel, illetve az ESL HunCup Series két tornájával és a Go4CSGO-s szereplésekkel lehetett összegyűjteni, ám volt, aki a laddereket és az ESL Amateur Series-en való részvételt sem vetette meg. Persze még ezeken a megmérettetéseken kívül is volt néhány olyan torna, ahol volt magyar érdekeltség – ezeket egybevetve jöttek össze a teljesítménypontok, melyek az alap pontszámokat adták. Az első helyezett összesen 470 pontot gyűjtött ezekből, mögötte a második cirka 120 ponttal volt lemaradva, míg tőle újabb 120-szal a harmadik, szóval érdemes minden lehetőséget megragadni a szereplésre. De persze a részvétel mit sem ér, ha nem teljesítünk jól…

A teljesítménypontok mellé újfent érkeztek szavazatok, szám szerint 15. Tíz játékost kértünk fel arra, hogy állítsa össze a saját top10-ét, közülök mind egytől egyig ott voltak az előző havi top10-ben, illetve hozzájuk csatlakozott még 5 szavazó: 3 a CS2HU stábjából, illetőleg ketten szerepeltek vendégként: ReSeT és Okoolics. A 15 szavazat alapján az első öt sorrendje teljesen másként nézne ki, de ennek ellenére is az első 5-be majdhogynem mindenki ugyanazt az 5 csapatot rakta be - persze kivételek akadtak.

Kezdjük is a táblázatunk áttekintését. Talán mindenkinek az első dolog, ami szemet szúr, az az Hungary ancients „igazolatlan hiányzása” a top10-ből. Az „ősök” májusban eltűntek a föld színéről, és csak a hónap végén tértek vissza – egyelőre még nem a tettek mezejére, inkább csak a köztudatba, így pontot nem tudtunk nekik kiosztani sem a teljesítményükre, és bizony szavazat is csak egyetlen egy darab érkezett rájuk a 15-ből. A másik, ami egyből kibökheti a szemeket, az a Hungary neverQuit első helye! A srácok folyamatosan lépkedtek felfelé a ranglétrán, hiszen februárban még csak a 6. helyen álltak, aztán ICL-es szereplésüknek köszönhetően a 3. helyig sikerült előrelépniük, és ezt áprilisban meg is tartottak. Két egymást követő harmadik hely után most övék a dobogó legteteje! Hiányzik még például a Hungary iNcentive csapata is, akik ha nem tűntek volna el a hónap közepén, akkor bizonyára ott lennének az élmezőnyben. Először nem került be a Hungary ZSAKKRUMPLI sem a top10-be, akik bár többnyire ott voltak a magyar érdekeltségű tornákon, ám azokon májusban nem sikerült úgy teljesíteniük, mint előtte.

Sajnos vannak olyanok is a listában, akik a forgatásoknak köszönhetően elvesztették pontjaik egy részét, és olyanok is, akiknek azóta már se hírük, se hamvuk… Ám így is gyűjtögették a pontokat májusban elég szorgosan, tehát a mi listánkból sem maradhattak ki. Ehhez a szűk körhöz tartozik a Hungary volgare és a Hungary WiLD.CM Storm, akik nagyjából május közepéig még egy csapatot alkottak – aztán beütött a krach. Míg ezen bekezdés második gondolata a Hungary Begrip Gamingre vonatkozott, akik éppen az nQ elleni vereségük után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják a karrierjüket.

Persze említsük meg az újakat is, mint az egyből a második helyet megszerző Hungary immortalt, akik éppen csapatnak nem számítanak a hazai mezőnyben, ellenben a fixmix „gúnynév” ráhúzható a halhatatlanokra is. Két magyar kupát is nyertek az elmúlt 2 hétben, valamint Go4CSGO-n is elég szépen teljesítettek, ezeknek köszönhetően máris övék a dobogó második foka. Új a listánkon a Hungary FlashPoint-Gaming is, akik legutóbb februárban voltak jelen a top10-ben, májusban viszont olyan jól szerepeltek, hogy korábbi pontjaikra még sikerült 40-et rárakniuk – márciusban csak ez a 40 pont már top10-es helyezést jelentett volna nekik.

Nem is húznám tovább a szót, íme a CS2HU májusi top10-e!

1 Hungary neverQuit gbk^, KARCSI, n3R0, SpeeDy, stricken 2 589
2 Hungary immortal cmn, hal, HsP[A], NOFEAR, V1CE, ZEN 497
3 Hungary volgare FoDa, gabesson, InZert, niuk, rmL 1 409
4 Hungary WiLD.CM Storm flash, kHRIS, plum, superman, twist 1 292
5 Hungary Hard2Believe BIGTOMI, DARVEX, dMk, kilinho, Skorpio 3 272
6 Hungary haxxitas ASSA, BladE, daeroN, M0kii, zeeN 4 235
7 Hungary Begrip Gaming Devo, K4THOO, kilinho, rAndo, Rotschild
1 203
8 Hungary eMotion.RaidCall dwayne, neware, reactioN, rnx, TRuve 1 170
9 Hungary FlashPoint-Gaming

ash, Biohazard_rex, Coi, KODAL, KLO,

122
10 Hungary CompulSivE drugsdog, DRz, LaHaiNe, neCsikeee, susnyee 61

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 12 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

kilinho

jún. 04., 18:34
HOL VAN A FLÉME?
 
 
 
 
noavatar

stripzz

jún. 04., 14:40
ja am jó írás sorry a flamért csak kijött ^^
 
 
 
 
noavatar

stripzz

jún. 04., 14:36
a wild ebben a játékban is ilyen ratyi? geeeeeez cmstorm...
 
 
 
 
MightyMask  na végre összeállt újra cmn, hal, nofear, vice és zen, sok sikert nekik! illetve a wildnak és a volgárnak is.. :D
 

n0Rb1

jún. 04., 01:01
Nem eszik olyan forrón a kását... Ha jól tudom, akkor ez csak egy fixmix, ha lehet egyáltalán ezt annak nevezni. De úgy látom, hogy a hírt magát nem sokan olvassák el, nem is tudom mi a ráknak írom le azt, ami alapján nem lennének olyan kérdések, amik már meg vannak válaszolva. Ezt persze most nem rád értettem.


Hogy a további kérdéseidre is válaszoljak... advi DotA 2-zik, ahogy látom, CSGO-val nem is nagyon foglalkozott talán. Molti pedig melózik, vagy sulizik, a bánat tudja, de ő sem forgatja sűrűn a GO-t.

 
 
 
 

MightyMask

jún. 03., 22:39
M0LTES-ről megfeledkeztem, és ő hányadán áll a GO-val?
 
 
 
 

MightyMask

jún. 03., 22:32
advanced hol játszik? (ha játszik egyáltalán? oO)
 
 
 
 

MightyMask

jún. 03., 22:30
na végre összeállt újra cmn, hal, nofear, vice és zen, sok sikert nekik! illetve a wildnak és a volgárnak is.. :D
 
 
 
 
Okoolics  Mikee-től kértetek engedélyt, hogy ezt a hírt postold?
 

gbk^.

jún. 03., 21:55
:D
 
 
 
 

Okoolics

jún. 03., 21:45
Mikee-től kértetek engedélyt, hogy ezt a hírt postold?
 
 
 
 
noavatar

Ch.

jún. 03., 21:03
flamet flamet flamet
 
 
 
 

karcsihun

jún. 03., 19:12
A kos is bent volt még a köv hónapban is! :)


 
 
 
 

kilinho

jún. 03., 19:03
Ez az! Oszlás után is fix top7!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1286
 
1457
 
 
 
kép 3626
 
1553
 
 
kép 3772
 
1446
 
 
 
kép 3013
 
1698
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu