Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2005. október 12. 0 hozzászólás
 

Október utolsó napjaiban kerül megrendezésre a D-LAN. A szervezőbrigád nem kis felelőséget érezhet magáénak, mivel több kategóriában is indítják a versenyt. Részletekről faggattam ki a Source

Október utolsó napjaiban kerül megrendezésre a D-LAN. A szervezőbrigád nem kis felelőséget érezhet magáénak, mivel több kategóriában is indítják a versenyt. Részletekről faggattam ki a Source részleg vezetőjét, nem mást mint TimoS-t. Az interjúban apró, de fontos információk hangzanak el, a résztvevőknek ajánlott olvasmány. Az interjút itt olvashatjátok
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: gabona


gabona: Szia TimoS! Egyre jobban közeledik a D-LAN, sajnos számomra nem annyira ismert verseny. A szervezésben van rutinotok, nem most kezdtétek. Hogy jött a gondolat hogy komolyabban tovább folytatjátok?

D-LAN`TimoS: Szia Gabona, üdvözlöm az olvasókat! Igen ez már az 5. D-LAN. Mikor növekedik a rendezvényszám, szeretnénk mindig picit növelni a színvonalon is. Több játék, több klán, egyre nagyobb kihívások.

gabona: Több játék, több klán, ehhez a megvalósításhoz körülbelül mekkora a szervezőgárda, ki minek a felelőse, illetve te milyen posztot töltesz be pontosan?

D-LAN`TimoS: A D-LAN Team keménymagja körülbelül tíz ember, mindenkinek megvan a fő feladata, megvan ki felelős a design elmekért, ki a technikai felelős. Én a Source verseny megszervezését viszem a D-LAN keretein belül, a médiától a lebonyolításig.

gabona: Kissé sok feladatot bíztak rád, eltudod látni maximálisan a követelményeket?

D-LAN`TimoS: Természetesen vannak segítőim, adminok, és teljes mértékben eltudom látni ezt a feladatot.

gabona: Kicsit mélyüljünk bele a dolgokba. Hány bírót szántok a meccsek felügyelésére és az adminisztrációt hogyan oldjátok meg?

D-LAN`TimoS: Az adminisztráció, nevezés elindult, a honlapon regeljenek a csapattagok és az 5*1500Ft-ot egyben, az adott számlaszámra utalják át, mihelyt megérkezik a számlára a pénz beültetjük, fixáljuk a csapatok nevezését. Három blokkban fognak ülni a játékosok, minden blokkban lesz minimum egy sasszemű admin állandóan, és én is állandóan ingázni fogok bele-bele nézve a monitorokba.

gabona: Mr. Eagle-eyed ! Mihez kezdetek ha nem jön össze a tervezett létszám?

D-LAN`TimoS: Mindenképp szeretném megmutatni a résztvevő klánoknak hogy magas színvonalú LAN-t tudunk rendezni. Ha nyolc klán lesz akkor nyolc, nem csüggedek, a jó dolgok előbb-utóbb kelendőek lesznek. :)

gabona: Pozitív hozzá állás kell a népnek. Ti egymás, az Adminok között játék közepette a kommunikációt hogyan oldjátok meg?

D-LAN`TimoS: Olajozott gépezet a D-LAN team, ezzel nem lesz gond.

gabona: Azért egy-két titkot lőjél be nekünk! Talán rádión utasítjátok egymást vagy lesz ki rohangál a parancsokkal, vagy tán a terem adottságai megadják a megfelelő hangáramlást ?

D-LAN`TimoS: Szemkontaktus a célszeméllyel, nagylevegő.. :D Amúgy a Source-os blokkok vannak legközelebb a rendező és média pulthoz, tehát cb rádió használata felesleges, egy határozott szemkontaktus felém valamelyik admintól, és már ott is vagyok.

gabona: Milyen második megoldás van, vagy mondjuk úgy hogy "B" terv ha kimutatkozik a lebonyolítás hibái, egyszerűen összeomlik a kigondolt szervezés?

D-LAN`TimoS: Ablaktól-zsiráfig minden betűre van tervünk, de misem tudunk teljes, hibamentes szervezést nyújtani, bakik csúszás mindig közbejöhet.

gabona: Hogyan oldjátok meg hogy a gonosz vírusok ne terjedjenek szét a hálózaton? Esetleges külső támadásokat, hogyan fékezitek meg?

D-LAN`TimoS: Az Internettel ellátott LAN-ok alapvető problémájával állunk szembe, előző D-LAN-on is adódtak kellemetlenségek ebből, de most megteszünk mindent a vírusáradat elkerülése érdekében. Szeretném felhívni a résztvevőket is hogy tűzfal, és a frissített vírusirtó használata ajánlott.

gabona: A játékosok retteget ellensége, igen, a jó öreg napfény, mely elronthatja az egész LAN összképét, ez miképp fog megnyilvánulni a helyszínen?

D-LAN`TimoS: A tornacsarnokunk fényviszonyai remekek, szórt fény és tejüveg mindenütt. A versenyek nagyrészt éjjel fognak zajlani, eme probléma szerintem nem fog jelentkezni.

gabona: Milyen programokat kínáltok a mérkőzések szünetében?

D-LAN`TimoS: Szponzor kiállítások lesznek megtekinthetőek, és lesz két EvilInside bemutató a map készítés és a Source-modellezésről.

gabona: Milyen szervergépek lesznek? És mennyi?

D-LAN`TimoS: Hat darab szervergép lesz, 2*512DDr memóriával, 2.4Ghz-es processzorral.

gabona: Úgy érzitek ez a konfiguráció megfelelően teljesíti feladatát? Tán teszteltétek már?

D-LAN`TimoS: A szerverek tekintetében megpróbálunk minden tőlünk telhetőt elkövetni, 1500Ft-os belépő ellenére megpróbálunk tökéletes szervereket és makulátlan lebonyolítást, megfelelő díjazást nyújtani. :)

gabona: Lesz külön GUI a versenyen? Esetleg mikor juthatnak hozzá a játékosok ehhez?

D-LAN`TimoS: Kész van a GUI, mely egyszerű, mégis megkönnyíti a játékos dolgát. Mivel viszonylag kevés a szerver, menüpontokat helyeztünk el a főmenüben amire kattintva a játékos már csatlakozik is az adott szerverhez. Íme egy kép a GUI-ról.
A GUI-t a játékosok helyben kapják kézhez.

gabona: Egy jó meccs után az üres gyomrú játékosok számára biztosítva lesz BÜFÉ, vagy esetleg melegételt rendelhetnek?

D-LAN`TimoS: BÜFÉ helyben, melegszendviccsel és büfés nénivel. Helyi pizzás cég elsőbbséget biztosít a rendezvényről érkező rendeléseknek.

gabona: Elhangzottak itt szállás ajánlások, ezek milyen messze vannak a verseny helyszínétől?

D-LAN`TimoS: A LAN-on a szálláslehetőség: üres tanterem, elszigetelve a LAN zajától, hálózsák és vékony szivacsot ajánlatos hozni. A városban vannak szálláslehetőségek ezekre való utazás és visszaút autót igényelnek, bár a LAN helyszíne a városközpontban van, autó nem árt.

gabona: Sokan inkább rutinosan, kispórolósan, megadva az érzést, a helyszínen alszanak, esetleg lehetséges az éjszakába nyúlva meredni a képernyőre?

D-LAN`TimoS: A rendezvény kapui Péntek 18:00-tól Vasárnap délelőttig nyitva állnak non-stop.

gabona: A helyszínen lévő CS2HU és a konkurens csapatoktól milyen szintű közvetítést vártok el?

D-LAN`TimoS: Korrekt és objektív közvetítést szeretnénk, ahol bemutatják rendezvényünket és közelebb hozzák a D-LAN-t az otthon maradottakhoz. Mi kerestük meg CS2HU stábját akik segítőkészek és nyitottak voltak a LAN iránt.

gabona: Nem esett szó a díjazásról, mire számíthatnak a győztesek?

D-LAN`TimoS: Szponzoraink által felajánlott nyereménytárgyak, számítástechnikai eszközök, és kupák kerülnek kiosztásra a helyezettek között.

gabona: Különleges díjak, mint például legjobb AWP-s vagy legtöbb FRAG-et gyűjtő kategória várható?

D-LAN`TimoS: Sajnos ezekről a szösszenetekről lekell hogy mondjanak a hozzánk látogatóknak.

gabona: Egyéb hasznos információt kérlek osszál meg velünk!

D-LAN`TimoS: Szeretném megköszönni támogatóinknak:

Gyémánt kategória:

  • NEO Computers
  • ASUS Magyarország
  • IEC (Ipari Elektronikai Centrum)

Platina kategória:

  • Dunaferr Szakközép- és Szakiskola
  • Senerit Hungary

Arany kategória:

  • OBInet
  • Falapspán Kft.
  • Diabló és TOPO pizzéria

Médiatámogatóink:

  •  HWSW
  •  Prohardver
  •  Dunaújvárosi Hírlap
  •  Dunausváros Online
  •  Dunaújvárosi Market
  •  RadikalMod
  •  Counter-Strike2.hu
  •  Counter-Strike.hu
  •  FIX.TV
  •  Rádió 24
  •  EL-DO Rádió

gabona: Köszönöm válaszaidat, remélem jó buli lesz!

D-LAN`TimoS: Én köszönöm az interjút. Mi megteszünk mindent. :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4199
 
1643
 
 
 
kép 186
 
1739
 
 
kép 3703
 
1483
 
 
 
kép 572
 
1378
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu