Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. május 02. 0 hozzászólás
 

Régen jelentkeztem "klánbemutató" rovatommal, de most íme itt vagyok újra. A mostani alany az eARThquake, amely nem oly rég alakult, de a pcw warok azt mutatják, hogy jelentõs erõt képviselnek. Az interjút

newspic

Régen jelentkeztem "klánbemutató" rovatommal, de most íme itt vagyok újra. A mostani alany az eARThquake, amely nem oly rég alakult, de a pcw warok azt mutatják, hogy jelentõs erõt képviselnek. Az interjút Malibuval, a klán egyik vezetõjével készítettem ( ugyanis van 3 ). Én úgy vettem észre, hogy egy jó kis társaság jött össze. Az elõzõ interjúnál jóval rövidebb, így nem kell megijedni, hogy sokat kell olvasni! :)

Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: R9


R9: Hello Malibu! Írnál nekünk egy bemutatkozót? :)


Malibu: Szia ! Szalai Attila vagyok, 17 éves szegedi lakos. Jelenleg Középiskolába járok és 5 éve játszom a Counter-Strike-al.


R9: Úgy vettem észre hogy az earthquake nevezetû klán nagyon készül valamire. Látom hogy naponta többször hirdetik hogy ellenfelet keresnek. Van esetleg valami esemény amire gyúrtok, vagy csak szimplán játszotok?


Malibu: Nagyon figyelmes vagy:P A klán kb. 1 hónapja alakult egy szimpla mixelésbõl. Azóta játszogatunk napi 2-3 wart, ahogy az idõnk engedi. Most teljes gõzerõvel a CAL-Euro-ra készülünk és a legközelebbi Source-os LAN-on is képviseltetni fogjuk magunkat.


R9: Mi volt az elsõ csapat, amivel játszottatok? Illetve változott-e az óta a csapatotok?


Malibu: A csapat akkor a c0q , Stilla , x4nth1c , TOTO , malibu felállásban játszott . Azóta egyetlen változás volt a csapatban! MeLLo (õ nF|Ultima néven játszott régen) érkezett hozzánk 6. játékosnak.


R9: És hogy megy a felkészülés? Inkább külföldiekkel, vagy inkább magyarokkal játszotok?


Malibu: Nagyon jól halad! Sajnos ritkán tudunk magyarok ellen játszani, mert nagyon kevés jó magyar csapat van. Így nagy részt külföldi csapatok ellen játszunk. Szerencsére a ping nem gond mert az esports.hu biztosít nekünk szervert. Amit ezúton is szeretnénk megköszönni.


R9: Bemutatnád a csapat tagokat külön-külön?


Malibu: Természetesen! Van nekünk egy c0quszunk aki a csapat beszédhibása :) Viccet félretéve nagyon tehetséges játékos nyugodtan rá lehet bízni az 1vX-es szituációkat. x4nth1c a csapat miniramboja:) Rengeteg elsõ kört szokott hozni. Egyetlen hátránya, hogy össze-vissza vásárol, ezért sosincs pénze :) TOTO a csapat AIM-betyárja! Rendkívül jól AWP-zik és nagyon jól gondolkodik a játékon belül. Egyetlen hátránya, hogy nagyon ideges illetve nagyon elkedvtelenedik, ha sok kört bukunk egymás után. Stillanak inkább a Colt és az AK fekszik. Rengeteg 4es -5ös kill-t szokott lõni. Bár sajnos néha se lát se hall szó szerint. MeLLo sajnos elég keveset tud velünk játszani különbözõ elfoglaltságai miatt. Õ a csapat nyugtatója. Iszonyúan higgadt játékos. És a régi rutinjával segíti a csapatot a nehéz szituációkban. Én vagyok a csapat irányítója és 2.AWP-se TOTO után. Egyetlen hátrányom, hogy felidegesítem magam a buta hibákon, és csak nehezen tudok rajtuk túllépni.


R9: Milyen céljaitok vannak a CAL-Euro-n?


Malibu: A csoportból való kijutás-t tûztük ki. Ha onnan kijutunk bármi lehet.


R9: Mit gondolsz, átveszi a source az 1.6 helyét?


Malibu: Hmmm fogós kérdés. Amíg nem javítják ki a source tv-t mindenképpen az 1.6 fog dominálni. Szerintem 2007 végére már az 1.6 nem lesz sehol. Akkor ugyanis már a 40-50 ezer forintot érõ gépek is elviszik a 100 fps-t 1.6ban ami ugyebár a nagy tornák (CPL , ESWC , WCG , WEG ) fõszponzorainak (AMD , INTEL , ATi , nVIDIA) nem éri meg. És mivel az e-sport külföldön már nagy részben a pénzrõl szól, ezért a fõszponzorok fogják eldönteni, hogy mivel játszanak az általuk szponzorál tornán.


R9: Magyarország legjobb 5 klánja?


Malibu: dalay-lamas , Ancients , fooze-gaming , frag-theatre és eARThquake. De ezt természetesen nem sorrendbe írtam.


R9: Kívánsz még szólni valamit az utolsó szó jogán?


Malibu: Igen:) TOTO-nak üzenem: TÉÉÉÉÉÉÉÉ FIAM?:) Szeretném megköszönni a támogatást az esports.hu-nak az ultrabaynek és Soldiernek a bnc szponzorunknak.

R9: Köszi az interjút, csáo!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 6180
 
1271
 
 
 
kép 1030
 
1419
 
 
 
kép 687
 
1465
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu