Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2006. április 02. 0 hozzászólás
 

A



A Gotfrag.com még az elmúlt héten készített egy interjút az újdonsült CEVÕ gyõztes Enervate csapat két tagjával, Ph1l-el és Nikon-al. Senki sem gondolta volna, hogy az Enervate egyáltalán eljut idáig, azt meg fõleg nem, hogy meg is nyerik ezt a kupát. Mindenki a verGe-t várta gyõztesként, azonban az ellenfél csapta háromból két pályán bizonyult jobbnak. Az interjúban fõként ez egyes pályákon elért eredményekrõl faggatják a két játékost. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: ft`cs2hu`bazso


Gotfrag:
A meccset megelõzõen, hogy éreztétek, mik az esélyeitek a verGe ellen? A rájátszás szakaszában kikaptatok tõlük 16-0-ra, nem éreztétek úgy magatokat, mint akiken átgázoltak? Volt annak a vereségnek valami hatása a döntõre?

Nikon:
Tudtuk, hogy nagyon nehéz feladatunk lesz, ha meg akarjuk verni õket, mivel a legutóbbi találkozásunk óta nagyon sokat készültek, mi pedig különbözõ problémákkal szenvedtünk. Eléggé inaktívak voltuk, Joshal is problémák adódtak, valamint számos kisebb dolog is hátráltatott minket. De tudtuk, hogy nyerhetünk ellenük, mivel a legutolsó meccsünkön, még a döntõ elõtt a hosszabbításban nyertünk Dust2-n. A verGe egy tiszteletreméltó ellenfél, de ez nem riasztott minket vissza attól, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból.

Ph1l:
Nagyon magabiztosan álltunk hozzá ehhez a meccshez, a skillünk is megvolt, de sajnos az elmúlt néhány mérkõzésen mindig más ötös játszott. A rájátszásban kaptunk egy kiadós verést tõlük. Senki sem várta el tõlünk, hogy idáig eljutunk, és pont emiatt sokkal nagyobb nyomás nehezedett ránk, hogy meg tudjunk felelni az elvárásoknak.

Gotfrag:
Hogy tudnád jellemezni az elsõ küzdelmeteket a de_russka-n? Az elsõ három kör után keményen küzdenetek kellett, mivel hat kört vesztettetek egymás után, de végül a félidõ végére 7-8-ra mentettétek az eredményt. Bíztatok benne, hogy a védõ oldal talán jobb lesz és nyerni fogtok? Késõbb majdnem hagytátok kiesni a gyõzelmet a kezetekbõl. Bepánikoltatok, hogy hat vesztett kör után tudtátok csak megnyerni a második körötöket?

Nikon:
Russka volt az a pálya, amit nagyon meg szerettünk volna nyerni. Tudtuk, ha megnyerjük a russka-t, akkor nálunk az elõny. Hét nyert kör után az elsõ félidõben a csapat bizakodni kezdett, hogy akár még nyerhetünk is, mivel az eddig lejátszott meccsekbõl kiderült, hogy a védõ oldalon nagyon erõsek vagyunk ezen a mapon. A sok vesztett kör részben egy verGe által hozott sk körnek tudható be, de eléggé kétségbeestünk mikor az ellenfél már az ötödik körét hozta egyhuzamban, de a végére összeszedtük magunkat, talpra álltunk és gyõztünk.

Ph1l:
Aggódtunk, mivel nagyon sok esélyt elszalasztottunk és sok helyzetet nem is használtunk ki. Úgy gondolom, mikor elkezdtek minket rohamozni és hoztak hat kört egymás után, a csapat nagyon megijedt, kicsit aggódtunk, hogy mi lesz így ebbõl, de a végén sikerült nyernünk.


Gotfrag:
A következõ map a Train volt, a csapat valószínûleg az elõzõ pálya megnyerése után több önbizalommal vágott neki, ez talán annak is köszönhetõ, hogy a védõ oldalon kezdtetek. Szépen hoztátok a pisztolykört, azonban innentõl kezdve újabb mélyrepülésbe kezdtetek, hét kört buktatok egymás után. Mi történt veletek, hogy a verGe ennyire el tudott húzni?

Nikon:
A köztünk lévõ kommunikáció nem volt tökéletesnek mondható, ennek is köszönhetõ, hogy a második körben a lerakott bombát egy ideig senki sem kezdte el hatástalanítani. Miután elbuktunk hét kört, változtattunk a játékunkon és attól kezdve rendezõdött a helyzet.

Ph1l:
Idegesek lettünk miután egy gyönyörû pisztolykör után a második körben elkezdtük sorra elveszteni a köröket. Az elsõ félidõben megcseréltük a játékosaink felállást, ami be is vált. Habár ezt elõbb kellett volna megtennünk.


Gotfrag:
Úgy nézett ki, hogy visszatért mellétek a szerencse, mert sikerült megtörnötök a verGe védelmét a második félidõben és hoznotok zsinórban hat kört. Ám utána verGe meg tudta fordítani, majd megnyerni a mérkõzést. Mi történt a második félidõ derekánál, hogy úgy hirtelen leálltatok?

Nikon:
Még sok volt hátra a hatodik kör megnyerése után, ekkor az awp-sük megfordította az eredményt a csapatuk javára, csodálatos lövésekkel szedett ki minket. Ezután nem tudtunk mit kezdeni velük, mivel ez egyetlen használható stratégiánk is megbukott.

Ph1l:
Azt hittem, hogy sikerül nyernünk Train-en, mikor kezdés után felhoztuk magunkat. De egy újabb hozott sk kör után a verGe teljesen szétzilált minket.

Gotfrag:
Az utolsó mérkõzésen (de_dust2) abszolút megtörtétek a verGe támadásait. Ez megint a csapat csodálatos skilljének és taktikájának tudható be, vagy ennyire gyenge volt a verGe védelme?

Nikon:
Kicsit agresszívebb taktikát választottunk az utolsó pályára, mindannyian tudtuk mit kell tennünk és nagyjából sikerült is megfognunk õket a kiszámíthatatlanságunkkal. Nem vártuk el magunktól, hogy sok kört hozzunk, de észrevettünk egy-két rést a védelmükön és ezeket kihasználva gyors lerakóhely foglalással könnyedén le tudtuk rakni a bombát. Szóval skill és taktika, ahogy mondtad.

Ph1l:
Ez a map szerencsénkre kevésbé stratégia-orientált, ami számunkra pluszt jelentett. Nem is  gondoltam volna, hogy 13 kört sikerül hoznunk, de úgy gondolom mindenki nagyon érezte akkor a játékot és, hogy hova kell lõni. Sokszor futottunk fel középen a fakaputól B-re, és nagyon erõltettük B lerakóra irányuló támadásainkat. Ezeket a verGe nem tudta kivédeni.

Gotfrag:
Ki az a csapatból, aki a legtöbbet tette annak érdekében, hogy megnyerjétek ezt a döntõt?

Nikon:
Erre azt mondanám, hogy az egész csapat. Nincsenek egyes személyek, mivel mindenki szerepet játszott ebben a gyõzelemben, ha valaki nem hozott egy kört, késõbb hozott egy másikat. Mindenki beleadott apait-anyait ennek köszönhetõen mindhárom meccs alatt mindenki jól teljesített, azonban Dust2-n Mike és Ph1l megérdemli a külön dicséretet, mivel sokat freggeltek fakapun át.

Ph1l:
Szerintem Nikon, mert õ volt a legmagabiztosabb mind a három mérkõzésen.


A fordításban köszönet pFL^Sam-nek!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5177
 
2296
 
 
 
kép 227
 
1988
 
 
kép 5606
 
1645
 
 
 
kép 663
 
1334
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu